Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja chyba się skuszę jutro na test. Jeśli temperatura nadal będzie w górze... Myślałam, że jak będziemy na wyjeździe to przestane o tym myśleć, a tu klops
Mam sporo tego kremowo-żółtego śluzu, delikatne bóle dołu brzucha, ból kręgosłupa, wrażliwe (swędzące piersi) i lekkie mdłośći oby to było to -
justyna1220 wrote:Kozisina tez był obstawiała u Ciebie owulke w 17dc, ale ten dzisiejszy pomiar nie taki... a jest coś co mogło wpłynąć negatywnie n wysokość temperatury? Alkohol, nadmierny wysiłek, brak snu itp. ?
No akurat dziś to nie bardzo było... Choć w nocy wstawałam do wc. Ale to chyba nie może aż tak wpływać...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
hej babeczki u mnie śluzu też od groma, wczoraj znowu myślałam, że @ przybyła ale to śluz... tak się cieszę, że już za kilka dni będe testować, nie mogę już wytrzymać
Nie czytałam wszystkich postów bo stron spisałyście od groma hehe coś nowego? ktoś zobaczył dwie krechy?
-
justyna1220 wrote:A ja chyba się skuszę jutro na test. Jeśli temperatura nadal będzie w górze... Myślałam, że jak będziemy na wyjeździe to przestane o tym myśleć, a tu klops
Mam sporo tego kremowo-żółtego śluzu, delikatne bóle dołu brzucha, ból kręgosłupa, wrażliwe (swędzące piersi) i lekkie mdłośći oby to było to
-
Kozisina wrote:No akurat dziś to nie bardzo było... Choć w nocy wstawałam do wc. Ale to chyba nie może aż tak wpływać...
Może. Każde wstawanie w nocy, każde nawet budzenie się w nocy ma wpływ na temperaturę. Każde odstępstwo od normy ma na nią wpływ. -
nick nieaktualnyOffca88 wrote:Wow to pięknie Ja piję malutko i rzadko, ale raz jak się rzuciłam na orzechówkę, tak mi smakowała ten orzech laskowy, to wypiłam prawie całą sama :x Normalnie na dzień następny rzygałam jak kot Od tej pory w sumie już jej nie lubię
Tak to jest jak się nie pije no i nagle bum
Ja nie wiem co te chłopy widzą w tym piciu, przecież łeb po tym napieprza i i cały dzień masz do dupy Chciałam być miła dla brata i mu nie odmówiłam a teraz umieram -
nick nieaktualny
-
Też sobie wczoraj trochę chlapneliśmy z rodziną, ale nie za mocno, bo pod nogami pełzała nam bratanica. I nawet nieźle się czułam rano, mimo tego, że piłam wino, a po winie w zasadzie zawsze mnie głowa boli. Nawet po jednym kieliszku. No ale miłe zaskoczenie.
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Ja od września prowadzę wykresy i ZAWSZE w 11 dpo spadała mi temp...a dziś szok...poleciałam zrobić test, oczywiście niegatywny i mam na kilka dni dosyć tego testowania. Nic już nie zmienię, a co ma być to będzie. Boli mnie cały czas podbrzusze, krzyż od kilku dni, a piersi dziś masakra...
-
To moje cycki nic tylko czekam na @ bo mam wrażenie ze zaraz dostanę i pewnie nie dostane w terminie bo liczę na ciążę a to stres przesunie jak to zawsze bywa ale nawet jak odwlecze to 29 będę u ginekologa i się wyjaśni:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡