Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Beta Tośki chyba nie wyszła. Miała bladziocha na teście a beta nie wyszła. Stad moje pytanie. A co u mnie? Kurcze....bez zmian :/ troszkę kłuje w pochwie i lekko czasem kłuje jajnik. Dzis jestem placzliwa mega i chumorzasta. Chyba hormony szaleją. Jutro Przedzwonie do lekarza.
    Oj no...przytulaski dla ciebie :*

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    w ogóle u was też jest tak zimno...koniec kwietnia a tu mniej niz 10 stopni...masakra

Offca88 lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...
    no to trzymam kciuki :) dobrze, że w tym cyklu już wszystko było ok :) jestem ciekawa której z nas się teraz uda :)

Czincja lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    no to trzymam kciuki :) dobrze, że w tym cyklu już wszystko było ok :) jestem ciekawa której z nas się teraz uda :)
    ja też trzymam kciuku za nas wszystkie :-) i też jestem mega ciekawa...nasi faceci jakby poczytali to forum to pewnie zakłady by zaczęli obstawiać, która zajdzie a która nie w danym cyklu :D

Rudzielec91, Offca88, Czincja lubią tę wiadomość

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...

No to czekamy co tam u Ciebie będzie :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    kurcze a ja się właśnie napalałam bo mam już takie objawy...;/ wolałabym żeby ich nie było i jakby się udało byłabym chociaż pozytywnie zaskoczona... :P myślę, że pójdę na tę betę we wtorek bo mnie trafi :P jeszcze żeby nie te mdłości dzisiaj i niesmak do ukochanych krakersów to może bym była bardziej wyluzowana :P
    No własnie ja tak miałam w tamtym cyklu, dużo objawów i też byłam w szoku że no jak to nie ma ciąży. No ale może i była przez chwilę ;)
    Sama nie wiem, dlatego teraz jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na to. Choć wczoraj w sklepie mnie mdliło, ale może po prostu było tam duszno.

Idź idź na betę przynajmniej będziesz wiedziała :) Coś na rzeczy na pewno jest :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    w ogóle u was też jest tak zimno...koniec kwietnia a tu mniej niz 10 stopni...masakra
    Niestety tak :/ I ma tak być jeszcze parę dni :/

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jak odpalam forum to mój mówi do mnie, no i co tam są jakieś zaciążone ? :D Hihi...:)

Seraya lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    No własnie ja tak miałam w tamtym cyklu, dużo objawów i też byłam w szoku że no jak to nie ma ciąży. No ale może i była przez chwilę ;)
    Sama nie wiem, dlatego teraz jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na to. Choć wczoraj w sklepie mnie mdliło, ale może po prostu było tam duszno.

Idź idź na betę przynajmniej będziesz wiedziała :) Coś na rzeczy na pewno jest :)
    no jak teraz się nie uda pomimo tych wszystkich objawów to ja w przyszłym cyklu nic nie zapisuje, nawet nie wiem czy będę prowadziła nowa tabelę, chyba zostanę przy samych staraniach i siedzeniu na forum ;)

Offca88 lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ja jak odpalam forum to mój mówi do mnie, no i co tam są jakieś zaciążone ? :D Hihi...:)
    hehe mój się tylko śmieje że "już siedzi na swojej różowej stronie" :P

Offca88, Almanah lubią tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    no jak teraz się nie uda pomimo tych wszystkich objawów to ja w przyszłym cyklu nic nie zapisuje, nawet nie wiem czy będę prowadziła nowa tabelę, chyba zostanę przy samych staraniach i siedzeniu na forum ;)
    Wiesz czasami mamy objawy bo ciąża była chwilę itd, to nie oznacza, że sobie je wkręciłyśmy. No ale nie ma co gdybać, będzie dobrze u Ciebie :**

Seraya lubi tę wiadomość

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    hehe mój się tylko śmieje że "już siedzi na swojej różowej stronie" :P
    :D :D :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jutro poniedziałek...już mi się nie chce rano wstawać...:(

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ach teraz patrzę że już chyba zignorowałaś ją.

Tak. Postanowilam zignorować. Zobaczymy co pokaze później, za kilka pomiarów. Bo zbyt ich Malo by domniemac owulke ok 17.
    Myślę że jesli @ nie będzie to ok 4.05 zatestuje. Mój mama ma ur, ew prezent by był.

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • ewelelel Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rany, czy wy też tak z niecierpliwością czekałyście na wyniki bety ? mam dopiero jutro popołudniu i świruje okropnie, a jak czytam że ktoś miał dwie słabe kreski a beta nie wyszła to już kompletnie stres i załamanie nerwowe mnie dopada. Jak sobie radzicie z tym stresem i oczekiwaniem ?

Ewel
    Zuzia urodzona 02.01.2017 :)
    9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie.
  • Czincja Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Czemu kochana? No to może idziemy we wtorek na betę? ;) to będzie już moja 3 w tym cyklu = bankrut he he. Boje się iść bo znowu odbiorę negatywny.jak w czwartek byłam to kobitka się pyta co robimy a ja beta a ona i po co pytam :) aż mi wstyd odbierać he he wtorek niby będzie 13 dpo i jeden dzień przed @

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    Czemu kochana? No to może idziemy we wtorek na betę? ;) to będzie już moja 3 w tym cyklu = bankrut he he. Boje się iść bo znowu odbiorę negatywny.jak w czwartek byłam to kobitka się pyta co robimy a ja beta a ona i po co pytam :) aż mi wstyd odbierać he he wtorek niby będzie 13 dpo i jeden dzień przed @
    Bo nie chce mi się do pracy iść... ;-)

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja przestałam temeperaturę mierzyć bo mnie to nakręcało niezdrowo. Jest lepiej ,nawet może zatestuję w środę a nie we wtorek :) A pogoda chyba wszędzie baznadziejna. :(

• Czincja Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja to brak pracy;) wiec nigdzie nie chodzę he he.

6 CS pierwszy z clo i pregnyl
    30.03.2017 - Aleksander ❤️
    13.01.2015 - Anastazja ♡
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Szybciej czas zleci :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
‹‹ 195 196 197 198 199 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ