Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Beta Tośki chyba nie wyszła. Miała bladziocha na teście a beta nie wyszła. Stad moje pytanie. A co u mnie? Kurcze....bez zmian troszkę kłuje w pochwie i lekko czasem kłuje jajnik. Dzis jestem placzliwa mega i chumorzasta. Chyba hormony szaleją. Jutro Przedzwonie do lekarza.
-
Seraya wrote:Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...
Czincja lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:no to trzymam kciuki dobrze, że w tym cyklu już wszystko było ok jestem ciekawa której z nas się teraz uda
Rudzielec91, Offca88, Czincja lubią tę wiadomość
-
Seraya wrote:Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...
No to czekamy co tam u Ciebie będzie
-
Rudzielec91 wrote:kurcze a ja się właśnie napalałam bo mam już takie objawy...;/ wolałabym żeby ich nie było i jakby się udało byłabym chociaż pozytywnie zaskoczona... myślę, że pójdę na tę betę we wtorek bo mnie trafi jeszcze żeby nie te mdłości dzisiaj i niesmak do ukochanych krakersów to może bym była bardziej wyluzowana
Sama nie wiem, dlatego teraz jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na to. Choć wczoraj w sklepie mnie mdliło, ale może po prostu było tam duszno.
Idź idź na betę przynajmniej będziesz wiedziała Coś na rzeczy na pewno jest
-
Offca88 wrote:No własnie ja tak miałam w tamtym cyklu, dużo objawów i też byłam w szoku że no jak to nie ma ciąży. No ale może i była przez chwilę
Sama nie wiem, dlatego teraz jakoś w ogóle nie zwracam uwagi na to. Choć wczoraj w sklepie mnie mdliło, ale może po prostu było tam duszno.
Idź idź na betę przynajmniej będziesz wiedziała Coś na rzeczy na pewno jest
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:no jak teraz się nie uda pomimo tych wszystkich objawów to ja w przyszłym cyklu nic nie zapisuje, nawet nie wiem czy będę prowadziła nowa tabelę, chyba zostanę przy samych staraniach i siedzeniu na forum
Seraya lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Ach teraz patrzę że już chyba zignorowałaś ją.
Tak. Postanowilam zignorować. Zobaczymy co pokaze później, za kilka pomiarów. Bo zbyt ich Malo by domniemac owulke ok 17.
Myślę że jesli @ nie będzie to ok 4.05 zatestuje. Mój mama ma ur, ew prezent by był.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
rany, czy wy też tak z niecierpliwością czekałyście na wyniki bety ? mam dopiero jutro popołudniu i świruje okropnie, a jak czytam że ktoś miał dwie słabe kreski a beta nie wyszła to już kompletnie stres i załamanie nerwowe mnie dopada. Jak sobie radzicie z tym stresem i oczekiwaniem ?Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Seraya wrote:a jutro poniedziałek...już mi się nie chce rano wstawać...6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Czemu kochana? No to może idziemy we wtorek na betę? to będzie już moja 3 w tym cyklu = bankrut he he. Boje się iść bo znowu odbiorę negatywny.jak w czwartek byłam to kobitka się pyta co robimy a ja beta a ona i po co pytam aż mi wstyd odbierać he he wtorek niby będzie 13 dpo i jeden dzień przed @