Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Tak. Postanowilam zignorować. Zobaczymy co pokaze później, za kilka pomiarów. Bo zbyt ich Malo by domniemac owulke ok 17.
Myślę że jesli @ nie będzie to ok 4.05 zatestuje. Mój mama ma ur, ew prezent by był.
-
ewelelel wrote:rany, czy wy też tak z niecierpliwością czekałyście na wyniki bety ? mam dopiero jutro popołudniu i świruje okropnie, a jak czytam że ktoś miał dwie słabe kreski a beta nie wyszła to już kompletnie stres i załamanie nerwowe mnie dopada. Jak sobie radzicie z tym stresem i oczekiwaniem ?
-
Offca88 wrote:Ja jej nigdy nie robiłam
Ahakurcze a już myślałam że to taki standard ;p
nie no po prostu od wczoraj myśle tylko nad tymi wynikami bo tak jak Ci pisałam, chciałabym bardzo już wiedzieć żeby nie dopuścić do następnego poronienia ani problemówa nawet nie mam z kim o tym pogadać i ratuje się wami dziewczynki ;)a jeszcze sie dopytam, czy podczas ciąży temperatura ciała jest podniesiona ?
a jak tam Tobie mija weekend w ogóle ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 20:06
Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
reddie137 wrote:Cześć dziewczyny ja przestałam temeperaturę mierzyć bo mnie to nakręcało niezdrowo. Jest lepiej ,nawet może zatestuję w środę a nie we wtorek
A pogoda chyba wszędzie baznadziejna.
Trzymam kciuki za testowanie :*
-
ewelelel wrote:Aha
kurcze a już myślałam że to taki standard ;p
nie no po prostu od wczoraj myśle tylko nad tymi wynikami bo tak jak Ci pisałam, chciałabym bardzo już wiedzieć żeby nie dopuścić do następnego poronienia ani problemówa nawet nie mam z kim o tym pogadać i ratuje się wami dziewczynki ;)a jeszcze sie dopytam, czy podczas ciąży temperatura ciała jest podniesiona ?
a jak tam Tobie mija weekend w ogóle ?
A temperatura wyższa tak występuje również we wczesnej ciąży
A u mnie dziękuję okTeście byli z babcią, zabrali małego bo do środy pracuję, później go dostanę z powrotem
A Tobie ?
-
Offca88 wrote:Takiej to dobrze:P
Co ty dwa światy mi się dzieją juz trzeci rok leci jak w domu siedzę . . . Także masakra:) ja dzisiaj mdłości mam. Ale bety boje sięboje; (
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Offca88 wrote:Ja nie robiłam bo jak byłam pierwszy raz w ciąży to w sumie stwierdziłam, że czekam na gina, a teraz hm, ja wolę testy, a dopiero jak wyjdą pozytywnie to ewentualnie sprawdzę sobie przyrost
A temperatura wyższa tak występuje również we wczesnej ciąży
A u mnie dziękuję okTeście byli z babcią, zabrali małego bo do środy pracuję, później go dostanę z powrotem
A Tobie ?
a rozumiem, no pewnie i dobrze robisz bo z tą beta to tylko nerwy i nerwy do czasu wyników ;p
no ja się testowałam 4 razy razy i za każdym pozytywny, tyle że na tym usg nic no i druga kreska słaba. I nie wiem czy coś mogło wpłynąć na testy i je sfałszować czy co ;d
oh, to mam chyba kolejny objaw, bo mam podwyższoną właśnie - albo świruje już i szukam niewiadomo czego
a to bardzo fajnie że masz wsparcie teściówpewnie będziesz tęsknić za małym, nie ? ale praca to praca
Ewel
Ja też w domu siedzę, ale w pracy.
Chociaż z tym sprzątaniem, gotowaniem i praniem to chyba dwa etaty mam.
U mnie też chłodno. Chyba ogrzewanie włączę nawet przed snem, bo zamarznę. -
Czincja wrote:U mnie beta w ciągu godziny;) także zero stresu 21 zł i po wszystkim
szczęściara ! ja byłam w sobotę w lab, zapłaciłam 35 zł i po wyniki kazali przyjść dopiero w poniedziałek po 15stej....Ewel
Czincja wrote:Co ty dwa światy mi się dzieją juz trzeci rok leci jak w domu siedzę . . . Także masakra:) ja dzisiaj mdłości mam. Ale bety boje się
boje; (
Trzymam więc kciuki aby się coś trafiło...po ciąży)
Możesz iść na betę lub czekać na teścik
-
ewelelel wrote:a rozumiem, no pewnie i dobrze robisz bo z tą beta to tylko nerwy i nerwy do czasu wyników ;p
no ja się testowałam 4 razy razy i za każdym pozytywny, tyle że na tym usg nic no i druga kreska słaba. I nie wiem czy coś mogło wpłynąć na testy i je sfałszować czy co ;d
oh, to mam chyba kolejny objaw, bo mam podwyższoną właśnie - albo świruje już i szukam niewiadomo czego
a to bardzo fajnie że masz wsparcie teściówpewnie będziesz tęsknić za małym, nie ? ale praca to praca
Tęsknie zawsze, ale wiadomo mus to mus
Mały już tak rozrabia , że czasami oddech się przydaje również i takie zatęsknienie
Bo od środy do niedzieli siedzę z nim głównie ja
Ja w pierwszej ciąży testowałam 3 razy, 2 negatywne i dopiero trzeci pozytywny lekka druga kreska. Czasami bywają ciąże biochemiczne, które się nie utrzymują...
Najlepiej nie doszukiwać się objawów , jak Cię korci to idź na betę
Ja poza zgagą nie miałam żadnych objawów a w ciąży wtedy byłam, nie ma reguły
-
Offca88 wrote:Od czasu jak ma roczek tak pracuję czyli już rok, zazwyczaj pracuję tylko poniedziałek i wtorek po 10 godzin i wolne, ale teraz wyjątkowo odrabiam jeszcze 3 maja , no i idę też w środę
Tęsknie zawsze, ale wiadomo mus to mus
Mały już tak rozrabia , że czasami oddech się przydaje również i takie zatęsknienie
Bo od środy do niedzieli siedzę z nim głównie ja
Ja w pierwszej ciąży testowałam 3 razy, 2 negatywne i dopiero trzeci pozytywny lekka druga kreska. Czasami bywają ciąże biochemiczne, które się nie utrzymują...
Najlepiej nie doszukiwać się objawów , jak Cię korci to idź na betę
Ja poza zgagą nie miałam żadnych objawów a w ciąży wtedy byłam, nie ma reguły
aa to faktycznie w porządku masz z tą praca, a jak mały to rozrabiaka to chwila spokoju nada sił na resztę tygodniachciałabym móc juz u siebie tak o kimś opowiadać haha
no na wyniki bety czekam bo lekarz mi zaleciłtylko ta niepewność mnie wykańcza
Offca88 lubi tę wiadomość
Ewel
Ach sorki dużo tutaj osób i już pomyliłam
No tak przecież pisałaś że nic nie widział
Doczekasz się i Ty i każda z nas
U nas też się długo czeka, niestety nie mają swojego laboratorium.
Zleci szybciutkoNajważniejsze, że już wiesz, masz test pozytywny, będzie dobrze. Trzeba być dobrej myśli to przyciąga dobre wydarzenia :*