Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczęta sporo spoko ja się nie załamałam aczkolwiek się trochę dziwie bo okres dwa dni wcześniej wiec cykl 29 dni wiec wychodzi ze w czasie owulacji ♡ było 2 dni przed w dzień owulacji i dwa dni po. Wiec starania jak najbardziej w terminie.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
justyna1220 wrote:Martuś juz czuje, że w tym cyklu nic się nie wydarzy. Najgorsze jest to, że mówiłam, że mam czas na spokojnie, a teraz jak się nie udaje to znowu jest ciężko. Podły humor już dziś mam
-
marta95 wrote:Eh... może cię pociesze, ja dzisiaj też nie mam humoru. W ogóle sobie odpuszczam już, nawet nie mam siły juz o tym myśleć.
Kochana, nie wszystko jeszcze stracone, za godzinę wracamy z dobrymi humorami ! A puki co idę po czekoladę na moje smutki -
Dziewczyny... nie martwcie się... na każdą z nas nadejdzie pora...
Ja mam dużo czasu, a też czuję że ten cykl to porażka... Cokolwiek by ovu nie pokazywało- ja nie czuję żeby to był TEN czas...
Czuję dzię dziś źle, bez humoru, bez siły. Bolą jajniki, brzuch, wszystko kłuje, piecze, jest gorące...
Sny jakieś miałam okropne, smutne, obudziłam się zapłakana... sama nie wiem co i jak, ale jedno pewne, na pewno nie dobrze...
Chyba taki dzień, więc może wspólnie- uszy do góry!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Pewnie ze trzy do góry:) ja czekam właśnie na kuriera z paczka;) pierwszy dzień miesiączki to mam taki ze ledwo mogę z łóżka wstać po porodzie pierwszego dnia mam bóle krzyżowe ale ptasie mleczko i da się przeżyć6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
U mnie też mega mieszane uczucia za 2 dni termin @ i dzisiaj doszłam do wniosku, że testuję dopiero po 2-3 dnia spóźnienia, tak o, bez spiny. Co ma być to będzie. Na razie czuję się dziwnie wzdęta, totalnie metabolizm mi się rozjechał, do tego się chyba lekko przeziębiłam. Masakra. A w nocy miałam idiotyczny sen, w którym awanturowałam się z moim w sklepie z ubrankami, bo na już szukałam ubranek do szpitala dla bliźniaków cc zaplanowane na drugi dzień. Masakra.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
innamorata88 wrote:U mnie też mega mieszane uczucia za 2 dni termin @ i dzisiaj doszłam do wniosku, że testuję dopiero po 2-3 dnia spóźnienia, tak o, bez spiny. Co ma być to będzie. Na razie czuję się dziwnie wzdęta, totalnie metabolizm mi się rozjechał, do tego się chyba lekko przeziębiłam. Masakra. A w nocy miałam idiotyczny sen, w którym awanturowałam się z moim w sklepie z ubrankami, bo na już szukałam ubranek do szpitala dla bliźniaków cc zaplanowane na drugi dzień. Masakra.
Może ten sen to jakiś znak? Oby! Ale tylko ta cześć dzieciowa, bo ten szał zakupowy przez terminem CC lepiej, żeby się nie sprawdził -
Czincja wrote:Zjadła bym grilla dajcie znać czy przechodzimy na majowe:) bo ja na razie muszę trochę dać sobie spokój:)
Mi się tez grill już marzył bardzo długo, a teraz miałam dzień po dniu więc narazie starczy, aż do majówki
Coś czuję, że za 2-3 dni powitam majowe. Pobolewa mnie brzuch jak na okres, w sumie w ciąży tez tak miałam wiec to żadna oznakaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 09:12
-
justyna1220 wrote:Może ten sen to jakiś znak? Oby! Ale tylko ta cześć dzieciowa, bo ten szał zakupowy przez terminem CC lepiej, żeby się nie sprawdził
Znając nas to pewnie sprawdziłby się od A do Z heheheheh
Może, może ze starszym miałam podobnie. Ale się nie napalam, 2 dni do @ - jak nie przyjdzie jak w zegarku to wtedy zacznę myśleć, że coś jest na rzeczy.Mikołaj 25.04.2011
-
justyna1220 wrote:Innamorta, masz piękny wykres, zaraz pewnie pojawi się tam zielony kropek
Oby tak było, testów na razie unikam jak ognia. Każdej z nas (łącznie ze sobą samą ) życzę tego pięknego zielonego kropka na końcu wykresuMikołaj 25.04.2011
-
justyna1220 wrote:Ja jestem, będę. Obiad między czasie się gotuje
Ja też jestem... W pracy co jakiś czas zerkam
Dziś po powrocie będę chyba musiała posprzątać nieco, bo mieszkanie krzyczy, ze ma dość... A taki zerowy poziom ochoty mam na to...
Dziewczyny macie tak czasem, że macie uczucie jakby macica była gorąca? W środku? (nie szukam objawów na siłę, zastanawia mnie to tylko:-))PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
justyna1220 wrote:Chyba zostałyśmy same Wszystkie zapewne w pracy, też bym z chęcią poszła bo to już 16 miesięcy jak w domu siedzęMikołaj 25.04.2011