Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec, dziewczyny testujące... ale macie mocne nerwy, że tak dzielnie czekacie...
Mnie wczoraj rozczulił Mój Małż...
Bo patrzyłam sobie jak mi wypadają dni płodne i okresy za miesiąc i 2 miesiące (bo planujemy małe wyjazdy).. a on na to, że on myśli, że do stycznia nie będzie okresu. KochanyRudzielec91 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Almanah wrote:Dzień dobry.
U mnie już oficjalnie 3 dpo, na szczęście w tym cyklu się nie stresuję i czekam na @. To znaczy, że mam więcej energii by trzymać kciuki za was.
Almanah... Dziewczyny mówią, że Ty jesteś wykresowa wyrocznia... zerkniesz proszę na moje góry skaliste?
Twoja owulka wygląda zacnie, byle się zazieleniła;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 11:21
Almanah lubi tę wiadomość
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Rudzielec, dziewczyny testujące... ale macie mocne nerwy, że tak dzielnie czekacie...
Bo patrzyłam sobie jak mi wypadają dni płodne i okresy za miesiąc i 2 miesiące (bo planujemy małe wyjazdy).. a on na to, że on myśli, że do stycznia nie będzie okresu. Kochany
Kochany Nasi mężowie potrafią nas zaskoczyć pozytywnie czasem Wszystkie którym się uda lądują na styczniówkach, czy któraś będzie jeszcze na grudzień się łapała?
Moja data to 5.01 Mąż patrzył już w kalendarz i stwierdził, że przyjmuje taka datę bo w piątek zrobi pępkoweRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Almanah wrote:Dzień dobry.
U mnie już oficjalnie 3 dpo, na szczęście w tym cyklu się nie stresuję i czekam na @. To znaczy, że mam więcej energii by trzymać kciuki za was.
Trzymaj, trzymaj My będziemy potem trzymać za Ciebie podwójnieAlmanah lubi tę wiadomość
-
No dzwoniłam do lekarA ale nie odbiera. Pewnie nie moze. Moze cesarkę robi albo ma obchod. On oddzwania tylko boje sie ze wtedy jak wpadnie szefowa i bedemusiala gonić przez cały korytarz do salki drugiej. A jak ja sie czuje? Troszkę od wczoraj pobolewa podbrzusze i od wczoraj mam obolałe piersi z czego sie cieszę. Lekko zolty sluz ciagle i tyle. A teoche tak kłuje w pochwie. Czasami. Taki tępy bol na chwile i znika. Ciezko to opisać. Wczoraj mało ze sie nie popłakałam przed kasa na stacji ze zabrakło dla mnie upragnionego hotdoga haha hormony szaleją. Temp odrobine spadła ale utrzymuje sie. No to chyba tyle u mnie i boje sie rozmowy z lekarzem
-
Deneira wrote:No dzwoniłam do lekarA ale nie odbiera. Pewnie nie moze. Moze cesarkę robi albo ma obchod. On oddzwania tylko boje sie ze wtedy jak wpadnie szefowa i bedemusiala gonić przez cały korytarz do salki drugiej. A jak ja sie czuje? Troszkę od wczoraj pobolewa podbrzusze i od wczoraj mam obolałe piersi z czego sie cieszę. Lekko zolty sluz ciagle i tyle. A teoche tak kłuje w pochwie. Czasami. Taki tępy bol na chwile i znika. Ciezko to opisać. Wczoraj mało ze sie nie popłakałam przed kasa na stacji ze zabrakło dla mnie upragnionego hotdoga haha hormony szaleją. Temp odrobine spadła ale utrzymuje sie. No to chyba tyle u mnie i boje sie rozmowy z lekarzem
Będzie dobrze kochana, masz tak piękny wykres,że musi się tam zazielenić Daj znać jak będziesz po rozmowie z lekarzem -
Kozisina wrote:Rudzielec, dziewczyny testujące... ale macie mocne nerwy, że tak dzielnie czekacie...
Bo patrzyłam sobie jak mi wypadają dni płodne i okresy za miesiąc i 2 miesiące (bo planujemy małe wyjazdy).. a on na to, że on myśli, że do stycznia nie będzie okresu. Kochany -
Rudzielec91 wrote:hehe mój widział, że już zaczęłam się stresować bo @za dwa dni i mówił do mnie żebym się nie martwiła, jak się nie uda to przecież możemy dalej się starać i że kiedyś się na pewno uda, będziemy się starać do skutku hi hi kochane te nasze chłopaki
No potrafią zaskoczyć...
mnie w ogóle mega szokuje, to jak też jemu zależy.. ta radość na pozytywne owulacyjne i w ogóle... Aż mi przykro jak dopytuje czy jest @, i widzę kiedy się smuci gdy jest.Rudzielec91 lubi tę wiadomość
innamorata88 wrote:Ja dopiero na 12 mam spotkanie z klientem, na razie się byczę, zaraz sprzątanie i fru do pracy. Dzisiaj mój pierworodny kończy 5 lat, jak ten czas leci.
Wszystkiego naj dla synka
Te dzieci tak szybko rosna!!26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Kozisina wrote:Almanah... Dziewczyny mówią, że Ty jesteś wykresowa wyrocznia... zerkniesz proszę na moje góry skaliste?
Twoja owulka wygląda zacnie, byle się zazieleniła;)
Mów mi Pytia.
Trzeba poczekać do jutra i zobaczyć czy odbije, ale jak na moje oko, to owulki tam nie ma. Te testy owu to jesteś pewna na 100000%, że są pozytywne? Bo jeśli tak, to może owu dopiero będzie na dniach.
Jesteś pewna, że w żaden sposób tempki nie zaburzasz? Nie chodzisz na kilka godzin przed mierzeniem, nie przebudzasz się w nocy? -
Rudzielec91 wrote:a mnie dziewczyny coraz mocniej boli brzuch tak okresowo... boli mnie prawie od owulki i myślałam, że to dobry znak ale dziś bardzo;/ jakbym zaraz miała dostać @... ma być za 2 dni
Almanah lubi tę wiadomość
-
Rudzielec91 wrote:a mnie dziewczyny coraz mocniej boli brzuch tak okresowo... boli mnie prawie od owulki i myślałam, że to dobry znak ale dziś bardzo;/ jakbym zaraz miała dostać @... ma być za 2 dni
Kochana taki ból na miesiączkę jest normalny, miałam tak w ciąży, co więcej nawet w kolejnych miesiącach w terminie ''miesiączki'' miałam taki ból i oczywiście panika, ale to podobno naturalny objaw -
Hej dziewczyny ! Widzę, że różne sprawy w tym czasie wyszły Justyna ja też termin na 5.01
Rudzielec bądź twarda i poczekaj ja poczekam do środy zamiast jutro w ramach wsparcia dla ciebie
Deneira czekam na same dobre infojustyna1220 lubi tę wiadomość
-
Wiem, że mierzenie temperatury w ciągu dnia nie ma sensu, ale... Czułam, że aż mnie rozpala od środka i zmierzyłam,zazwyczaj w ciągu dnia mam 36,4-36,6. Jak to jest z ta tempką, w drugiej fazie cyklu w ciągu dnia tez jest podwyższona? W tej chwili mam 37,2.
Kurcze może już sobie wkręcam, ale zawsze 10 max 11do. temp. spadała a teraz w górę. Robię sobie pewne złudne nadzieję