Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Wygląda super -
Deneira wrote:Oddzwonil do mnie lekarz wziął nr tel i oddzwoni jak bedzie przy swoim kajecie. Znajdzie dla mnie miejsce i wtedy do mnie zadzwoni
-
Czy mam jeszcze szanse na pozytywny test? Kiedyś mi wyszedł dopiero koło 20 dnia po owulacji a specjalnie zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki bo szłam na wesele i był negatywny dziś 13 dpo temperatura w górze, wczoraj byłam przeziębiona 37,3. Dziś czuję jakbym była w trakcie okresu ale nic nie leci . Brać nadal progesteron?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:12
-
panan12 wrote:Czy mam jeszcze szanse na pozytywny test? Kiedyś mi wyszedł dopiero koło 20 dnia po owulacji a specjalnie zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki bo szłam na wesele i był negatywny dziś 13 dpo temperatura w górze, wczoraj byłam przeziębiona 37,3. Dziś czuję jakbym była w trakcie okresu ale nic nie leci . Brać nadal progesteron?
Oczywiście, że masz szanse i to bardzo duże! Trzymam kciuki -
liliana86 wrote:hej:)
ja jeszcze bezokresowo:). tempka mi lekko spadła do 37.25 ale czytałam w necie że może się wachać i nie codziennie byc taka sama nawet w ciąży....
jesli do jutra miesiaczka nie przyjdzie kupuję test i robię jutro lub w środę z porannego moczu:)
Wow, to świetny objaw, ta tempka powyżej 37. -
nick nieaktualnymam nadzieje ze bedzie dobrze jesli cos ma być na rzeczy....
jesli @ wredna przyjdzie to trudno, potem jest kolejny cykl i kolejna nadzieja.
jesli mój organizm mnie oszukuje to bede lekko zła i w dniu dostania @ otwieram wino:) i wypije całe jak Bóg mi świadkiem....
dopiero test mi potwierdzi lub zaprzeczy - do tego czasu mogę spekulować że moze sie udało to tak i tak....
bez tych magicznych hormonóws w organizmie ktore pokazuja 2 krechy na teście nie ma nic....
reddie137 lubi tę wiadomość
-
Hahahaha a ja sobie mysle ze dobrze sie stało wszystko. Co by nie było. Nawet jesli nie jestem w ciazy. Za to ureguluje mi cykle moze da mi leki ktore pomogą zajsc w ciaze a tak bym sie męczyła długo i szczęśliwie. Także mam nadzieje ze wszystko wyjdzie na prosta i po cichu liczę ze jednak moge byc w ciazy
-
Deneira wrote:Hahahaha a ja sobie mysle ze dobrze sie stało wszystko. Co by nie było. Nawet jesli nie jestem w ciazy. Za to ureguluje mi cykle moze da mi leki ktore pomogą zajsc w ciaze a tak bym sie męczyła długo i szczęśliwie. Także mam nadzieje ze wszystko wyjdzie na prosta i po cichu liczę ze jednak moge byc w ciazy
-
Rudzielec91 wrote::* widzę, że humorek jest to dobrze brakowało tu Ciebie
-
Rudzielec91 wrote::* widzę, że humorek jest to dobrze brakowało tu Ciebie
Dziewczyny ja liczę u was na kropeczki! I nie przyjmuje innej wiadomości.
Muszę się wam pochwalić, niedawno zobaczyłam znowu rozciagliwy śluz ale jest bardziej wodnisty, więc chyba jest dobrze.
Deneira super że się wybawilas. Ja też wypilam w sobotę pare drinków hihi -
marta95 wrote:No jeszcze nie taki zupełny, ale już jest lepiej. Poszlam do babci, przeszłam się po mieście i lepiej na sercu
Dziewczyny ja liczę u was na kropeczki! I nie przyjmuje innej wiadomości.
Muszę się wam pochwalić, niedawno zobaczyłam znowu rozciagliwy śluz ale jest bardziej wodnisty, więc chyba jest dobrze.
Deneira super że się wybawilas. Ja też wypilam w sobotę pare drinków hihi
Dokładnie Martuś, niech chociaż dziołszki się cieszą z zielonych kropków;) Na nas też przyjdzie czas.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284