X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [img]http: tu jest mój wykres... pare dni nie mam wpisanych na tablicy bo po stresach ostatniuch dni nie mialam nawet kiedy zajrzec na neta i nie chce mi sie tego uzupełnic ale temperatura była na poziomie 37.00 - 37.05 i potem podskoczyła jeszcze wyżej...[/img]

• reddie137 Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś

Wygląda super :)

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Oddzwonil do mnie lekarz :) wziął nr tel i oddzwoni jak bedzie przy swoim kajecie. Znajdzie dla mnie miejsce i wtedy do mnie zadzwoni :)
    super :) strasznie się cieszę :) oby zapisał Cię jak najszybciej :) może zobaczy tam fasolkę?:D who knows?...;) trzymam kciuki!!!

ckai9n73i3etzh5b.png
  • panan12 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy mam jeszcze szanse na pozytywny test? Kiedyś mi wyszedł dopiero koło 20 dnia po owulacji a specjalnie zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki bo szłam na wesele i był negatywny dziś 13 dpo temperatura w górze, wczoraj byłam przeziębiona 37,3. Dziś czuję jakbym była w trakcie okresu ale nic nie leci . Brać nadal progesteron?

3967b72d1df563309f3e8e2bbea2468e.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:12

f2w3k0s3plke7odf.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja siedzę w pracy i w ogóle się nie mogę na niczym skupić...zawsze od 11 dnia już spadała mi temp a teraz robi mi nadzieję...a boję się kolejnego rozczarowania...

• panan12 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biorę progesteron

f2w3k0s3plke7odf.png
  • justyna1220 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    panan12 wrote:
    Czy mam jeszcze szanse na pozytywny test? Kiedyś mi wyszedł dopiero koło 20 dnia po owulacji a specjalnie zrobiłam w dniu spodziewanej miesiączki bo szłam na wesele i był negatywny dziś 13 dpo temperatura w górze, wczoraj byłam przeziębiona 37,3. Dziś czuję jakbym była w trakcie okresu ale nic nie leci . Brać nadal progesteron?

3967b72d1df563309f3e8e2bbea2468e.png

Oczywiście, że masz szanse i to bardzo duże! Trzymam kciuki <3

3i49k6nlhmiirsm3.png
    7v8rugpjlwspdzhy.png
    Aniołek 02.2014 [*] 07.2014 [*]
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    liliana86 wrote:
    hej:)
    ja jeszcze bezokresowo:):). tempka mi lekko spadła do 37.25 ale czytałam w necie że może się wachać i nie codziennie byc taka sama nawet w ciąży....
    jesli do jutra miesiaczka nie przyjdzie kupuję test i robię:) jutro lub w środę z porannego moczu:)

Wow, to świetny objaw, ta tempka powyżej 37. <3

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jade jutro na 10.15 do lekarza :) musze urlop wziasc ale zdrowie najważniejsze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 14:49

justyna1220, Offca88 lubią tę wiadomość

• Deneira Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Wow, to świetny objaw, ta tempka powyżej 37. <3
    Cudownie :) ja musze wykres swoj wydrukować do lekarza. Ciekawe co powie

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mam nadzieje ze bedzie dobrze jesli cos ma być na rzeczy....
    jesli @ wredna przyjdzie to trudno, potem jest kolejny cykl i kolejna nadzieja.
    :)
    jesli mój organizm mnie oszukuje to bede lekko zła i w dniu dostania @ otwieram wino:) i wypije całe jak Bóg mi świadkiem....
    dopiero test mi potwierdzi lub zaprzeczy - do tego czasu mogę spekulować że moze sie udało to tak i tak....
    bez tych magicznych hormonóws w organizmie ktore pokazuja 2 krechy na teście nie ma nic....

reddie137 lubi tę wiadomość

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Jade jutro na 10.15 do lekarza :) musze urlop wziasc ale zdrowie najważniejsze.
    ekstra! cieszę się jakbym conajmniej sama się dostała tak szybko do lekarza :D dawaj od razu znać co i jak!

ckai9n73i3etzh5b.png
  • marta95 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jednak wracam do was z uśmiechem :):)

• Deneira Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahahaha a ja sobie mysle ze dobrze sie stało wszystko. Co by nie było. Nawet jesli nie jestem w ciazy. Za to ureguluje mi cykle moze da mi leki ktore pomogą zajsc w ciaze :) a tak bym sie męczyła długo i szczęśliwie. Także mam nadzieje ze wszystko wyjdzie na prosta i po cichu liczę ze jednak moge byc w ciazy :)

• Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    Jednak wracam do was z uśmiechem :):)
    :* :) widzę, że humorek jest :) to dobrze :) brakowało tu Ciebie :)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Hahahaha a ja sobie mysle ze dobrze sie stało wszystko. Co by nie było. Nawet jesli nie jestem w ciazy. Za to ureguluje mi cykle moze da mi leki ktore pomogą zajsc w ciaze :) a tak bym sie męczyła długo i szczęśliwie. Także mam nadzieje ze wszystko wyjdzie na prosta i po cichu liczę ze jednak moge byc w ciazy :)
    ja też mam ciągle nadzieję, że to fasoleczka :) a nawet jak nie to tak jak mówisz, ureguluje Ci cykle , zobaczy co się dzieje :) nie ma tego złego... ;)

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    :* zapomnialam wam powiedziec ze sie super na weselu wybawilam :) napilam sie winka ale na cały wieczór 2 lampki wiec mysle ze nie zaszkodzi w razie czego. Z reszta na poczatku nasze fasolki sa pod ochrona :)

• marta95 Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    No jeszcze nie taki zupełny, ale już jest lepiej. Poszlam do babci, przeszłam się po mieście i lepiej na sercu :)

Dziewczyny ja liczę u was na kropeczki! I nie przyjmuje innej wiadomości.

Muszę się wam pochwalić, niedawno zobaczyłam znowu rozciagliwy śluz ale jest bardziej wodnisty, więc chyba jest dobrze. :)

Deneira super że się wybawilas. Ja też wypilam w sobotę pare drinków hihi :P

• Deneira Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha teraz popatrzyłam ze nie tego posta zacytowałam co miałam hahaha

• Kozisina Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2016, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marta95 wrote:
    No jeszcze nie taki zupełny, ale już jest lepiej. Poszlam do babci, przeszłam się po mieście i lepiej na sercu :)

Dziewczyny ja liczę u was na kropeczki! I nie przyjmuje innej wiadomości.

Muszę się wam pochwalić, niedawno zobaczyłam znowu rozciagliwy śluz ale jest bardziej wodnisty, więc chyba jest dobrze. :)

Deneira super że się wybawilas. Ja też wypilam w sobotę pare drinków hihi :P

Dokładnie Martuś, niech chociaż dziołszki się cieszą z zielonych kropków;) Na nas też przyjdzie czas.

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
‹‹ 202 203 204 205 206 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ