Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:super!!!! kochana gratuluję!!!! niech fasoleczka rośnie zdrowo :)ale wieści oby takich było więcej
Dziękuję bardzo ! mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będę wam przynosiła same dobre wieści ;)Liczę na to że za te dwa tygodnie będzie już widać moją fasolkę na usg
NO I OCZYWIŚCIE CHCIAŁABYM JAK NAJWIĘCEJ CZYTAĆ WASZYCH POZYTYWNYCH WIADOMOŚCI !!!!Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
justyna1220 wrote:Wiem, że to może być i choroba, ale ja właśnie tak się czułam w ciąży (o której jeszcze nie wiedziałam) i nie dopuszczałam nawet takiej możliwości, więc kto wie?
EWELELEL wysyłaj nam tu wiruski!!! -
ewelelel wrote:Hej dziewczyny, odebrałam dzisiaj wyniki bety o których was tak męczyłam 313 było mniej więcej, gin potwierdził ciążę i stwierdził że przy takim wyniku to możliwe że ostatnio nic nie widzieliśmy na usg mam przyjść za dwa tygodnie, i jeszcze tam powiedział że dla spokoju jeśli chce mogę powtórzyć betę i sprawdzić przyrost hcg ale wychodzi na to że w końcu nam się udało ! Musiałam się pochwalić )
-
OlaSto wrote:Dziewczyny kiedy testowac? Myslalam, zeby jutro jeszcze zobaczyc jak temp sie zachowa i jak bedzie jakis wzrost to test w srode. Poki co nie czuje sie na @, a wg OF miala przyjsc dzisiaj.
Jeśli miesiączka miała być dzisiaj, to spokojnie możesz testować! Powodzenia -
ewelelel wrote:Dziękuję bardzo ! mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i będę wam przynosiła same dobre wieści ;)Liczę na to że za te dwa tygodnie będzie już widać moją fasolkę na usg
NO I OCZYWIŚCIE CHCIAŁABYM JAK NAJWIĘCEJ CZYTAĆ WASZYCH POZYTYWNYCH WIADOMOŚCI !!!! -
Wysyłam pełno wirusków żeby starczyło dla każdej z Was ! ;*
Dziękuję wszystkim za gratulacje, mam nadzieję że za dwa tygodnie będzie już widać i na prawdę będzie się czym chwalić
Zdjęciem też na pewno się pochwalę jak tylko będzie na nim moje szczęście
I czekam z całego serca na wasze fasolki, wiosna idzie, pora miłości i dzieciaczków dla was ;dRudzielec91, justyna1220 lubią tę wiadomość
Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
justyna1220 wrote:Dziewczyny na Belly powstał już watek styczniówek 2017! Musimy tam dołączyć
No nie aż takim optymizmem. Nie ma co zapeszać. Chociaż co ja mówię, to ja kolekcjonuję od jakiegoś czasu śliczne ubranka. Co prawda mam póki co "tylko" dwa kompleciki, ale pech chyba też mi podwójny przyniosły. -
justyna1220 wrote:Almanah skoro jesteś taka wyrocznią to proszę Cie radę Wczoraj testowałam i jedna krecha, czekać 24h czy 48h od testu? Moja niecierpliwość sięga zenitu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 18:36
-
justyna1220 wrote:Almanah skoro jesteś taka wyrocznią to proszę Cie radę Wczoraj testowałam i jedna krecha, czekać 24h czy 48h od testu? Moja niecierpliwość sięga zenitu.
Ja się nie znam na testowaniu i zachodzeniu w ciążę, tylko na wykresie temperatur. Więc nie pomogę. -
Almanah wrote:Ja się nie znam na testowaniu i zachodzeniu w ciążę, tylko na wykresie temperatur. Więc nie pomogę.
A myślałam, że Ty taka wszechwiedząca w temacie wykresów, ciąż itd.
Mam nadzieję, że wytrzymam do środy na wtedy ovu wyznaczyło mi @, no i zobaczę jak jutro temperaturaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 18:54
-
justyna1220 wrote:A myślałam, że Ty taka wszechwiedząca w temacie wykresów, ciąż itd.
Mam nadzieję, że wytrzymam do środy na wtedy ovu wyznaczyło mi @, no i zobaczę jak jutro temperaturaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2016, 19:01