Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:A myślałam, że Ty taka wszechwiedząca w temacie wykresów, ciąż itd.
Mam nadzieję, że wytrzymam do środy na wtedy ovu wyznaczyło mi @, no i zobaczę jak jutro temperatura
Gdybym była wszechwiedząca, to by mnie tu nie było, bo bym bawiła gromadkę dzieciaków.justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Cześć ponownie ; ) byłam jednak u tego lekarza. Zbadał mnie stwierdził zapalenie oskrzeli... I mówię mu ze jestem po owulacji w trakcie starań. . Widać było ze oczami przewrocila i wyszlam tylko na idiotę. Może bym nie była taka przewrazliwiona gdyby nie moja lutowania poronionej ciaza. Byłam chora i lyklam polopiryne. Nic wtedy nie wskazywało na cuaze bo miałam krwawienie w dniu @. .później lekarz stwierdził że po całej paczce polopiryny nie mogło się raczej utrzymać. .Brychta
-
Brychta, się głupią babą nie przejmuj!! Dobrze, że powiedziałaś.
Cuuuuuudownie. Czyli każdej z nas kiedyś się udaPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witam się i ja
Fajnie, że u Was już humorki lepsze:)
U mnie ok, w pracy zapierdziel ale miło spędziłam czas z pacjentamiNawet mili mi się trafili
Gratuluję ogromnie ewelel !!! :***
Czinczja ...przykro mi kochana że okres przyszedł
Deneira fajnie że masz dzień wolny i idziesz do lekarza, czekamy na dobre wieści :*
No i dziewczynki widzę macie mnóstwo objawów , ekstra
U mnie na razie nic więcej, dzisiaj mnie jedynie piersi bolały w pracy, tak mrowiły i do teraz tak mam, ale nie cały czas, poza tym nie są nabrzmiałe ani nic. Takie flaki mi się wydają jak na przed @...
Podbrzusze ćmi cały czas no i w sumie tyle ...żadnych nowych rewelacji
Tyle że u mnie to dopiero około 6 dpo, więc jeszcze trochę czasu mam
Seraya lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Z tego co widzę u ciebie w notatkach to odnotowałaś pozytywny test ciążowy, blada druga kreska, więc czemu po prostu nie pójdziesz na Betę?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Offca fajnie, że tak Ci zleciał miło dzień
Zazdroszczę, że możesz pójść do pracy to jednak jakaś forma rozrywki
A po roku w sumie już mi się zachciało odpocząć
Nie no ale tak poważnie, to faktycznie fajnie sobie pójść tak do ludzi, tym bardziej tak jak ja , na pół etatuNie za dużo, a jednak człowiek ma co innego , czasami się to przydaje
justyna1220, Czincja lubią tę wiadomość
-
Ja w ciąży byłam na L4 od razu, także w sumie posiedziałam sobie w domu, tak zaraz po macierzyńskim to pędem poszłam do pracy. Bardzo chciałam nawet. Brakowało mi tego. Dlatego wyjątkowo Cię podziwiam, że tak jedno po drugim dasz radę, nie tylko w sensie ogarnięcia, ale właśnie że spowoduje to następne siedzenie w domu, a niekoniecznie odpoczynek
-
No ja tak samo...
Wróciłam, ugotowałam obiad, posprzątałam i obejrzałam Grę o tron. Całkiem miły wieczór;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Ja w ciąży byłam na L4 od razu, także w sumie posiedziałam sobie w domu, tak zaraz po macierzyńskim to pędem poszłam do pracy. Bardzo chciałam nawet. Brakowało mi tego. Dlatego wyjątkowo Cię podziwiam, że tak jedno po drugim dasz radę, nie tylko w sensie ogarnięcia, ale właśnie że spowoduje to następne siedzenie w domu, a niekoniecznie odpoczynek
Podobnie jak Ty od razu poszłam na zwolnienie, raz ze względu na specyfikę pracy, a dwa ze względu na moje wcześniejsze poronienie i nie żałuję, ale tak jak piszesz od czasu do czasu fajnie było by się wyrwać i wyjść do ludziCo do odstępu, zawsze chciałam, żeby była mała różnica wieku między dziećmi, trzecie dziecko dopiero planujemy za jakiś czas
Offca88 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Wiecie co byłam dziś na becie i wyszła ujemna 13 dpo. Kiedyś jaj byłam w ciazy test wyszedł mi koło 20 dnia po owulacji. W terminie był negatywny.
Jak patrzę na twój wykres, to bym ci dwa dni później wyznaczyła skok, bo tak to nie masz tych 6 dni niższych temperatur przed skokiem. 28 dc, jest taka sama jak 31 i 32 dc, więc trochę bez sensu. Ale nawet jeśli byłby to 11 dc i masz betę negatywną, to chyba lepiej nastawić się na @ i ewentualnie mieć niespodziankę fajną. Bo 11 dc już chyba beta by była pozytywna?