Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:A myślałam, że Ty taka wszechwiedząca w temacie wykresów, ciąż itd.
Mam nadzieję, że wytrzymam do środy na wtedy ovu wyznaczyło mi @, no i zobaczę jak jutro temperatura
Gdybym była wszechwiedząca, to by mnie tu nie było, bo bym bawiła gromadkę dzieciaków.justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Cześć ponownie ; ) byłam jednak u tego lekarza. Zbadał mnie stwierdził zapalenie oskrzeli... I mówię mu ze jestem po owulacji w trakcie starań. . Widać było ze oczami przewrocila i wyszlam tylko na idiotę. Może bym nie była taka przewrazliwiona gdyby nie moja lutowania poronionej ciaza. Byłam chora i lyklam polopiryne. Nic wtedy nie wskazywało na cuaze bo miałam krwawienie w dniu @. .później lekarz stwierdził że po całej paczce polopiryny nie mogło się raczej utrzymać. .Brychta
-
Brychta, się głupią babą nie przejmuj!! Dobrze, że powiedziałaś.
Cuuuuuudownie. Czyli każdej z nas kiedyś się udaPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Witam się i ja
Fajnie, że u Was już humorki lepsze:)
U mnie ok, w pracy zapierdziel ale miło spędziłam czas z pacjentami Nawet mili mi się trafili
Gratuluję ogromnie ewelel !!! :***
Czinczja ...przykro mi kochana że okres przyszedł
Deneira fajnie że masz dzień wolny i idziesz do lekarza, czekamy na dobre wieści :*
No i dziewczynki widzę macie mnóstwo objawów , ekstra
U mnie na razie nic więcej, dzisiaj mnie jedynie piersi bolały w pracy, tak mrowiły i do teraz tak mam, ale nie cały czas, poza tym nie są nabrzmiałe ani nic. Takie flaki mi się wydają jak na przed @...
Podbrzusze ćmi cały czas no i w sumie tyle ...żadnych nowych rewelacji
Tyle że u mnie to dopiero około 6 dpo, więc jeszcze trochę czasu mam
Seraya lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Z tego co widzę u ciebie w notatkach to odnotowałaś pozytywny test ciążowy, blada druga kreska, więc czemu po prostu nie pójdziesz na Betę?Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Offca fajnie, że tak Ci zleciał miło dzień Zazdroszczę, że możesz pójść do pracy to jednak jakaś forma rozrywki
Nie no ale tak poważnie, to faktycznie fajnie sobie pójść tak do ludzi, tym bardziej tak jak ja , na pół etatu Nie za dużo, a jednak człowiek ma co innego , czasami się to przydajejustyna1220, Czincja lubią tę wiadomość
-
Ja w ciąży byłam na L4 od razu, także w sumie posiedziałam sobie w domu, tak zaraz po macierzyńskim to pędem poszłam do pracy. Bardzo chciałam nawet. Brakowało mi tego. Dlatego wyjątkowo Cię podziwiam, że tak jedno po drugim dasz radę, nie tylko w sensie ogarnięcia, ale właśnie że spowoduje to następne siedzenie w domu, a niekoniecznie odpoczynek
-
No ja tak samo...
Wróciłam, ugotowałam obiad, posprzątałam i obejrzałam Grę o tron. Całkiem miły wieczór;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Ja w ciąży byłam na L4 od razu, także w sumie posiedziałam sobie w domu, tak zaraz po macierzyńskim to pędem poszłam do pracy. Bardzo chciałam nawet. Brakowało mi tego. Dlatego wyjątkowo Cię podziwiam, że tak jedno po drugim dasz radę, nie tylko w sensie ogarnięcia, ale właśnie że spowoduje to następne siedzenie w domu, a niekoniecznie odpoczynek
Podobnie jak Ty od razu poszłam na zwolnienie, raz ze względu na specyfikę pracy, a dwa ze względu na moje wcześniejsze poronienie i nie żałuję, ale tak jak piszesz od czasu do czasu fajnie było by się wyrwać i wyjść do ludzi Co do odstępu, zawsze chciałam, żeby była mała różnica wieku między dziećmi, trzecie dziecko dopiero planujemy za jakiś czasOffca88 lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Wiecie co byłam dziś na becie i wyszła ujemna 13 dpo. Kiedyś jaj byłam w ciazy test wyszedł mi koło 20 dnia po owulacji. W terminie był negatywny.
Jak patrzę na twój wykres, to bym ci dwa dni później wyznaczyła skok, bo tak to nie masz tych 6 dni niższych temperatur przed skokiem. 28 dc, jest taka sama jak 31 i 32 dc, więc trochę bez sensu. Ale nawet jeśli byłby to 11 dc i masz betę negatywną, to chyba lepiej nastawić się na @ i ewentualnie mieć niespodziankę fajną. Bo 11 dc już chyba beta by była pozytywna?