Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:No jeszcze nie taki zupełny, ale już jest lepiej. Poszlam do babci, przeszłam się po mieście i lepiej na sercu
Dziewczyny ja liczę u was na kropeczki! I nie przyjmuje innej wiadomości.
Muszę się wam pochwalić, niedawno zobaczyłam znowu rozciagliwy śluz ale jest bardziej wodnisty, więc chyba jest dobrze.
Deneira super że się wybawilas. Ja też wypilam w sobotę pare drinków hihi -
Pomarudzę Wam ciut... Jak to ja ostatnio ciągle...
Jakoś mnie sutki dziś bolą. Czuję w nich gorąc, a jak dotknę to troszeńkę bolą. W ogóle taka jestem zmęczona po tych zlych snach.... a obiad trzeba zrobić i ogarnąć obejście;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Pomarudzę Wam ciut... Jak to ja ostatnio ciągle...
Jakoś mnie sutki dziś bolą. Czuję w nich gorąc, a jak dotknę to troszeńkę bolą. W ogóle taka jestem zmęczona po tych zlych snach.... a obiad trzeba zrobić i ogarnąć obejście;) -
Cześć dziewczyny;)
Możecie rzucić okiem na Mój wykres, jest to pierwszy mój wykres, pierwsze podejście co do mierzenia temperatury itp, więc nie wiem czy wszystko ok, i jeszcze taki spadek temperatury w 6 dpo??31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
marta95 wrote:Oj te sutki...to samo miałam wczoraj Ci powiem, i teraz pytanie czy siedzi nam to w głowie czy to prawda? Ale U Ciebie to może być fasolek a u mnie .... nie wiadomo co
U mnie nie ma z czego być Owulki pomimo zaznaczanie, raczej nie było...
Ale irytuje mnie to bardzo, normalnie palą ogniem, może stanik coś nie tak, ale wygodny, nie nowy, proszku nie zmieniałam, więc alergia też nie...
Już wariujęPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
asiaa1987 wrote:Cześć dziewczyny;)
Możecie rzucić okiem na Mój wykres, jest to pierwszy mój wykres, pierwsze podejście co do mierzenia temperatury itp, więc nie wiem czy wszystko ok, i jeszcze taki spadek temperatury w 6 dpo??
Ze mnie marny ekspert wykresowy, ale taki spadek mógłby oznaczać a) implantację b)może zakłócony pomiar?
Co do a) może występować taki jednodniowy spadek temp, właśnie w dniu implantacji.
Także nie ma chwilowo czym się martwićPCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:U mnie nie ma z czego być Owulki pomimo zaznaczanie, raczej nie było...
Ale irytuje mnie to bardzo, normalnie palą ogniem, może stanik coś nie tak, ale wygodny, nie nowy, proszku nie zmieniałam, więc alergia też nie...
Już wariuję -
To czemu ten test mi nie wychodzi? Dziś kurczę beta 0,100. O dziwo wstałam rano myślałam, że okres bo czasem czuję takie głaskanie brzuszka jakby na dole takie okresowe ale lekko głaskanie. Wstaję rano temperatura 37,3 szyjka wysoko zamknęła się franca nawet ciężko mi ją dosięgnąć od wczoraj mi nie dobrze. Czemu organizm płata mi takie figle?? z powodu progesteronu co biorę? Wczoraj ten stan podgorączkowy
-
Kozisina wrote:Pomarudzę Wam ciut... Jak to ja ostatnio ciągle...
Jakoś mnie sutki dziś bolą. Czuję w nich gorąc, a jak dotknę to troszeńkę bolą. W ogóle taka jestem zmęczona po tych zlych snach.... a obiad trzeba zrobić i ogarnąć obejście;) -
Deneira wrote::* zapomnialam wam powiedziec ze sie super na weselu wybawilam napilam sie winka ale na cały wieczór 2 lampki wiec mysle ze nie zaszkodzi w razie czego. Z reszta na poczatku nasze fasolki sa pod ochrona
-
Hej dziewczyny, odebrałam dzisiaj wyniki bety o których was tak męczyłam 313 było mniej więcej, gin potwierdził ciążę i stwierdził że przy takim wyniku to możliwe że ostatnio nic nie widzieliśmy na usg mam przyjść za dwa tygodnie, i jeszcze tam powiedział że dla spokoju jeśli chce mogę powtórzyć betę i sprawdzić przyrost hcg ale wychodzi na to że w końcu nam się udało ! Musiałam się pochwalić )
Almanah, reddie137 lubią tę wiadomość
Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
ewelelel wrote:Hej dziewczyny, odebrałam dzisiaj wyniki bety o których was tak męczyłam 313 było mniej więcej, gin potwierdził ciążę i stwierdził że przy takim wyniku to możliwe że ostatnio nic nie widzieliśmy na usg mam przyjść za dwa tygodnie, i jeszcze tam powiedział że dla spokoju jeśli chce mogę powtórzyć betę i sprawdzić przyrost hcg ale wychodzi na to że w końcu nam się udało ! Musiałam się pochwalić )
-
ewelelel wrote:Hej dziewczyny, odebrałam dzisiaj wyniki bety o których was tak męczyłam 313 było mniej więcej, gin potwierdził ciążę i stwierdził że przy takim wyniku to możliwe że ostatnio nic nie widzieliśmy na usg mam przyjść za dwa tygodnie, i jeszcze tam powiedział że dla spokoju jeśli chce mogę powtórzyć betę i sprawdzić przyrost hcg ale wychodzi na to że w końcu nam się udało ! Musiałam się pochwalić )
Gratuluje!! Coraz więcej dobrych wieści Czyżby kwiecień był szczęśliwym miesiącem dla nas ? -
Rudzielec91 wrote:Ja też chcę pomarudzić! rzadko mi się zdarza ale jednak właśnie wstałam po godzinnej drzemce, brzuch NAPIERDZIELA , głowa już trochę mniej, apap i drzemka pomogły, uczucie pełności, jakieś takie skołowanie, temp podwyższona ;P ech, ech fasolko mam nadzieję, że to wszystko Ty... bo jak nie to znaczy jakieś choróbsko mnie bierze
Wiem, że to może być i choroba, ale ja właśnie tak się czułam w ciąży (o której jeszcze nie wiedziałam) i nie dopuszczałam nawet takiej możliwości, więc kto wie?