Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:A kiedy miałaby być domniemana @? 5 maja?
Teraz, z owulka 13dc pokazuje mi @ na 2.05, a gdyby bylo ok 17dc to 7.05.
Ja zawsze mam hybrydy - uwielbiam tę wygodę
Właśnie wracam z towarzyskiego:)Offca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Brychra wrote:Hej;) czytam Wad codziennie. Mało pisze bo nie ma o czym. W tym cyklu nic nie czuje nic nie boli nic nie kluje...jedyne co czułam to ból owulacyjny .. testuje 2 mają dziś 6 dpo... Cykle 24 dniowe..
To idziesz prawie podobnie jak ja, u mnie około 5 dpo. Testuję 3 maja
-
Ja chyba pojde jutro na bete..te plamienia nie daja mi spac.. dostalam od gin lutke dopochwowo 2*2 i mam brac dalej jezeli pojawia sie dwie kreski jak nie to odstawic.. ovu mi przesunal owulacje moim zdaniem byla 13.04 to czy jutro bedzie wiarygodna?
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Offca88 wrote:To pewnie się trochę rozluźniłaś Fajnie Ci
Oj tak... Od razu lepiej. Tylko ze do pracy trzeba:( a to już boli:(
Ale kolejny tydzień szybko zleci... Zobaczymy co czas przyniesie. Wkurzają mnie temp ze względu na brak przejrzystości... Ale cykl mam luźny. Nie stresuję ani nie napinam się. Objawów ciekawych w ogole nie mam. Może w pracy jesli bedzie nuda to zacznę coś wymyślaćPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Trochę was dzisiaj zaniedbalam...siebie też. Ogólnie dzisiaj dziwny mam dzień, humorku zbytnio nie mam ogólnie jestem jak osa. Czekam na tą owulke, nawet jej nie widać, temp mnie denerwuje..zresztą jak.wszystko dzisiaj, gdyby nie 15dc pomyslalabym że @ się zbliża.
Czekam na jakieś dobre wieści od wasWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2016, 22:08
-
Owulacja musi być kochana!! Ja zauważyłam u siebie coś czerwonego, aż musiałam sprawdzić czy okres głębiej nie siedzi;) ale jeszcze nie, może okazać się że rano nie będzie testu he he6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Czincja wrote:Owulacja musi być kochana!! Ja zauważyłam u siebie coś czerwonego, aż musiałam sprawdzić czy okres głębiej nie siedzi;) ale jeszcze nie, może okazać się że rano nie będzie testu he he
O a może zagniezdzenie?!26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Dzień dobry. I poniedziałek.
Ciężko znów wstać.
Jednak wczorajszy pomiar to nie byl blad. Dziś spalam lepiej jak dobrze i pomiar prawie identyczny...
Także... Żyje dalej i czekam...PCOS, niedoczynność, problem męski
reddie137 wrote:Deneira czekam na dobre wiadomości Kozisina szalona ty to jesteś ranny ptaszek Dzień dobry
Wcale nie ranny... Tylko nieszczęśliwy człowiek pracujący i dość daleko do pracy jadący oooo rymuje
Poza tym dziś musiałam dać mojemu Mężczyźnie z rana krew mi na tsh pobrać bo w środę idę do Endo. Oby bylo nisko jak ostatnio a nie znów jakiś psikus.. Bo jak wysoko to i z ciąża nie najlepiej... 3 miesiące temu bylo ok. No zobaczymy...PCOS, niedoczynność, problem męski
justyna1220 wrote:Podłamałam się trochę... Temperatura w górze, zrobiłam test, znowu nic. Miałam dać sobie na wstrzymanie, ale gdzieś tam z tyłu głowy siedzi mi myśl, że nie będzie tak łatwo
-
marta95 wrote:Justynka jeszcze trochę się wstrzymaj! Chyba za dużo testów masz
Martuś juz czuje, że w tym cyklu nic się nie wydarzy. Najgorsze jest to, że mówiłam, że mam czas na spokojnie, a teraz jak się nie udaje to znowu jest ciężko. Podły humor już dziś mam