Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe staraczki :)
Odpowiedz

Kwietniowe staraczki :)

Oceń ten wątek:
  • Kozisina Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A never give up?

PCOS, niedoczynność, problem męski
    2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
    4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 17:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    Czemu? Może przeniosły się na wątek w ciąży;)

Veę sprawdzałam po postach i nic nie pisała z tego konta. Więc nie wiem. Taśkę w sumie tutaj chyba tylko kilka razy widziałam.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Almanah Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina wrote:
    A never give up?

Ona miała sobie zrobić kilka dni wolnego od OF. Może jej się przeciągnęło.

Alicja | 24 l | 11 cs
    I will try to find a little more good in me to give to you.
    9tZNp1.pnghftpp2.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Toska nie miała tak do końca udowodnionej tej ciazy

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dam23 wrote:
    Ja nie wiem co te chłopy widzą w tym piciu, przecież łeb po tym napieprza i i cały dzień masz do dupy :-P Chciałam być miła dla brata i mu nie odmówiłam a teraz umieram :-P
    Haha wiem o czym mówisz, ale wiesz jak to jest , oni jak się wprawią to później ciężko o kaca :P

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Almanah wrote:
    Też sobie wczoraj trochę chlapneliśmy z rodziną, ale nie za mocno, bo pod nogami pełzała nam bratanica. I nawet nieźle się czułam rano, mimo tego, że piłam wino, a po winie w zasadzie zawsze mnie głowa boli. Nawet po jednym kieliszku. No ale miłe zaskoczenie. :P
    Może zależy jakie wino? bo mnie często głowa boli po słodkim :P A po półsłodkim i wytrwanym niekoniecznie :D

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    Ja od września prowadzę wykresy i ZAWSZE w 11 dpo spadała mi temp...a dziś szok...poleciałam zrobić test, oczywiście niegatywny i mam na kilka dni dosyć tego testowania. Nic już nie zmienię, a co ma być to będzie. Boli mnie cały czas podbrzusze, krzyż od kilku dni, a piersi dziś masakra...
    Ważne że oznaki są dobre, trzeba czekać bo mimo wszystko to jeszcze bardzo wcześnie na test:)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czincja wrote:
    Ej no i się zaczęła moja ochota na czekoladę:/ macie tak przed@?:)
    Haha ja jestem ciasteczkowy potwór , w ogóle uwielbiam słodycze:D Cały miesiąc mam ochotę na słodkie. No może w okres nie :P

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Seraya Ekspertka

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ważne że oznaki są dobre, trzeba czekać bo mimo wszystko to jeszcze bardzo wcześnie na test:)
    No zobaczymy...że też jeszcze nie wymyślił ktoś testu, który od razu pokazywałby czy się udało czy nie :D

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vea z tego co ostatnio pisała, to była w tej ciąży zagrożonej, znaczy plamiła, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze !!

A tośka nie wiem, w sumie chyba test miała pozytywny?

A never była tylko raz z doskoku, szkoda że jej nie ma, taki pozytywny człowieczek z niej :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deneira wrote:
    Toska nie miała tak do końca udowodnionej tej ciazy
    A co tam u Ciebie kochana?

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Seraya wrote:
    No zobaczymy...że też jeszcze nie wymyślił ktoś testu, który od razu pokazywałby czy się udało czy nie :D
    :D Może kiedyś :D Często jest tak,że cykle się wydłużają, jak się człowiek stara o dzidziusia. Echh...jak na złość ;)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kozisina a tak sobie myślę, ciekawe co by Owu pokazało jakbyś tę dzisiejszą temperaturę zignorowała .

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach teraz patrzę że już chyba zignorowałaś ją.

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Rudzielec91 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo widzę jakiś ruch :) Offca ja zrobiłam to samo... nie wytrzymałam i zrobiłam test, raz, że za wcześnie dwa, że nawet nie z porannego moczu... ech głupota ludzka, no i jak można się domyślić negatywny :P hehe ale nie załamuje się ;) do @ jeszcze 3 dni, poczekamy, zobaczymy :) a może we wtorek polecę na betę,już będzie 12dpo więc można :)

Offca88 lubi tę wiadomość

ckai9n73i3etzh5b.png
  • Deneira Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    A co tam u Ciebie kochana?
    Beta Tośki chyba nie wyszła. Miała bladziocha na teście a beta nie wyszła. Stad moje pytanie. A co u mnie? Kurcze....bez zmian :/ troszkę kłuje w pochwie i lekko czasem kłuje jajnik. Dzis jestem placzliwa mega i chumorzasta. Chyba hormony szaleją. Jutro Przedzwonie do lekarza.

• Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudzielec91 wrote:
    ooo widzę jakiś ruch :) Offca ja zrobiłam to samo... nie wytrzymałam i zrobiłam test, raz, że za wcześnie dwa, że nawet nie z porannego moczu... ech głupota ludzka, no i jak można się domyślić negatywny :P hehe ale nie załamuje się ;) do @ jeszcze 3 dni, poczekamy, zobaczymy :) a może we wtorek polecę na betę,już będzie 12dpo więc można :)
    Ja też jestem ta z niecierpliwych , ale teraz sobie postanowiłam, że zrobię dopiero w dniu miesiączki. Jakoś chyba wytrzymam :D Bo w tamtym cyklu zrobiłam wcześnie po chyba 9 dpo, co dwa dni robiłam i tylko się wkurzałam :D
    Ale teraz jakoś inaczej do tego cyklu podeszłam, tak dałam go na straty szczerze mówiąc. Nie to że nie wierzę, bo objawy się znajdą , ale no...w przyszłym cyklu chce mierzyć temp, aby wiedzieć kiedy ja mam tę owu i czy w ogóle, czy bóle faktycznie mi ją wskazują :) No i tak jakoś się napaliłam na to, że no...łatwiej mi się czeka i jakoś nie napalam się na test w tym cyklu :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Offca88 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A testem jasne , że się nie przejmuj, bo to bardzo wcześnie jest :)

relgh371o1ycy1mg.png

relgh371v6aoitp9.png
  • Seraya Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...

• Rudzielec91 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Offca88 wrote:
    Ja też jestem ta z niecierpliwych , ale teraz sobie postanowiłam, że zrobię dopiero w dniu miesiączki. Jakoś chyba wytrzymam :D Bo w tamtym cyklu zrobiłam wcześnie po chyba 9 dpo, co dwa dni robiłam i tylko się wkurzałam :D
    Ale teraz jakoś inaczej do tego cyklu podeszłam, tak dałam go na straty szczerze mówiąc. Nie to że nie wierzę, bo objawy się znajdą , ale no...w przyszłym cyklu chce mierzyć temp, aby wiedzieć kiedy ja mam tę owu i czy w ogóle, czy bóle faktycznie mi ją wskazują :) No i tak jakoś się napaliłam na to, że no...łatwiej mi się czeka i jakoś nie napalam się na test w tym cyklu :)
    kurcze a ja się właśnie napalałam bo mam już takie objawy...;/ wolałabym żeby ich nie było i jakby się udało byłabym chociaż pozytywnie zaskoczona... :P myślę, że pójdę na tę betę we wtorek bo mnie trafi :P jeszcze żeby nie te mdłości dzisiaj i niesmak do ukochanych krakersów to może bym była bardziej wyluzowana :P

ckai9n73i3etzh5b.png
‹‹ 194 195 196 197 198 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ