Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:Czemu? Może przeniosły się na wątek w ciąży;)
Veę sprawdzałam po postach i nic nie pisała z tego konta. Więc nie wiem. Taśkę w sumie tutaj chyba tylko kilka razy widziałam. -
dam23 wrote:Ja nie wiem co te chłopy widzą w tym piciu, przecież łeb po tym napieprza i i cały dzień masz do dupy
Chciałam być miła dla brata i mu nie odmówiłam a teraz umieram
-
Almanah wrote:Też sobie wczoraj trochę chlapneliśmy z rodziną, ale nie za mocno, bo pod nogami pełzała nam bratanica. I nawet nieźle się czułam rano, mimo tego, że piłam wino, a po winie w zasadzie zawsze mnie głowa boli. Nawet po jednym kieliszku. No ale miłe zaskoczenie.
A po półsłodkim i wytrwanym niekoniecznie
-
Seraya wrote:Ja od września prowadzę wykresy i ZAWSZE w 11 dpo spadała mi temp...a dziś szok...poleciałam zrobić test, oczywiście niegatywny i mam na kilka dni dosyć tego testowania. Nic już nie zmienię, a co ma być to będzie. Boli mnie cały czas podbrzusze, krzyż od kilku dni, a piersi dziś masakra...
-
Vea z tego co ostatnio pisała, to była w tej ciąży zagrożonej, znaczy plamiła, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze !!
A tośka nie wiem, w sumie chyba test miała pozytywny?
A never była tylko raz z doskoku, szkoda że jej nie ma, taki pozytywny człowieczek z niej
-
ooo widzę jakiś ruch
Offca ja zrobiłam to samo... nie wytrzymałam i zrobiłam test, raz, że za wcześnie dwa, że nawet nie z porannego moczu... ech głupota ludzka, no i jak można się domyślić negatywny
hehe ale nie załamuje się
do @ jeszcze 3 dni, poczekamy, zobaczymy
a może we wtorek polecę na betę,już będzie 12dpo więc można
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:A co tam u Ciebie kochana?
troszkę kłuje w pochwie i lekko czasem kłuje jajnik. Dzis jestem placzliwa mega i chumorzasta. Chyba hormony szaleją. Jutro Przedzwonie do lekarza.
-
Rudzielec91 wrote:ooo widzę jakiś ruch
Offca ja zrobiłam to samo... nie wytrzymałam i zrobiłam test, raz, że za wcześnie dwa, że nawet nie z porannego moczu... ech głupota ludzka, no i jak można się domyślić negatywny
hehe ale nie załamuje się
do @ jeszcze 3 dni, poczekamy, zobaczymy
a może we wtorek polecę na betę,już będzie 12dpo więc można
Bo w tamtym cyklu zrobiłam wcześnie po chyba 9 dpo, co dwa dni robiłam i tylko się wkurzałam
Ale teraz jakoś inaczej do tego cyklu podeszłam, tak dałam go na straty szczerze mówiąc. Nie to że nie wierzę, bo objawy się znajdą , ale no...w przyszłym cyklu chce mierzyć temp, aby wiedzieć kiedy ja mam tę owu i czy w ogóle, czy bóle faktycznie mi ją wskazująNo i tak jakoś się napaliłam na to, że no...łatwiej mi się czeka i jakoś nie napalam się na test w tym cyklu
-
Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...
-
Offca88 wrote:Ja też jestem ta z niecierpliwych , ale teraz sobie postanowiłam, że zrobię dopiero w dniu miesiączki. Jakoś chyba wytrzymam
Bo w tamtym cyklu zrobiłam wcześnie po chyba 9 dpo, co dwa dni robiłam i tylko się wkurzałam
Ale teraz jakoś inaczej do tego cyklu podeszłam, tak dałam go na straty szczerze mówiąc. Nie to że nie wierzę, bo objawy się znajdą , ale no...w przyszłym cyklu chce mierzyć temp, aby wiedzieć kiedy ja mam tę owu i czy w ogóle, czy bóle faktycznie mi ją wskazująNo i tak jakoś się napaliłam na to, że no...łatwiej mi się czeka i jakoś nie napalam się na test w tym cyklu
myślę, że pójdę na tę betę we wtorek bo mnie trafi
jeszcze żeby nie te mdłości dzisiaj i niesmak do ukochanych krakersów to może bym była bardziej wyluzowana