Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czincja wrote:Czemu? Może przeniosły się na wątek w ciąży;)
Veę sprawdzałam po postach i nic nie pisała z tego konta. Więc nie wiem. Taśkę w sumie tutaj chyba tylko kilka razy widziałam. -
dam23 wrote:Ja nie wiem co te chłopy widzą w tym piciu, przecież łeb po tym napieprza i i cały dzień masz do dupy Chciałam być miła dla brata i mu nie odmówiłam a teraz umieram
-
Almanah wrote:Też sobie wczoraj trochę chlapneliśmy z rodziną, ale nie za mocno, bo pod nogami pełzała nam bratanica. I nawet nieźle się czułam rano, mimo tego, że piłam wino, a po winie w zasadzie zawsze mnie głowa boli. Nawet po jednym kieliszku. No ale miłe zaskoczenie.
-
Seraya wrote:Ja od września prowadzę wykresy i ZAWSZE w 11 dpo spadała mi temp...a dziś szok...poleciałam zrobić test, oczywiście niegatywny i mam na kilka dni dosyć tego testowania. Nic już nie zmienię, a co ma być to będzie. Boli mnie cały czas podbrzusze, krzyż od kilku dni, a piersi dziś masakra...
-
Vea z tego co ostatnio pisała, to była w tej ciąży zagrożonej, znaczy plamiła, mam nadzieję, że wszystko u niej dobrze !!
A tośka nie wiem, w sumie chyba test miała pozytywny?
A never była tylko raz z doskoku, szkoda że jej nie ma, taki pozytywny człowieczek z niej
-
ooo widzę jakiś ruch Offca ja zrobiłam to samo... nie wytrzymałam i zrobiłam test, raz, że za wcześnie dwa, że nawet nie z porannego moczu... ech głupota ludzka, no i jak można się domyślić negatywny hehe ale nie załamuje się do @ jeszcze 3 dni, poczekamy, zobaczymy a może we wtorek polecę na betę,już będzie 12dpo więc można
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:A co tam u Ciebie kochana?
-
Rudzielec91 wrote:ooo widzę jakiś ruch Offca ja zrobiłam to samo... nie wytrzymałam i zrobiłam test, raz, że za wcześnie dwa, że nawet nie z porannego moczu... ech głupota ludzka, no i jak można się domyślić negatywny hehe ale nie załamuje się do @ jeszcze 3 dni, poczekamy, zobaczymy a może we wtorek polecę na betę,już będzie 12dpo więc można
Ale teraz jakoś inaczej do tego cyklu podeszłam, tak dałam go na straty szczerze mówiąc. Nie to że nie wierzę, bo objawy się znajdą , ale no...w przyszłym cyklu chce mierzyć temp, aby wiedzieć kiedy ja mam tę owu i czy w ogóle, czy bóle faktycznie mi ją wskazują No i tak jakoś się napaliłam na to, że no...łatwiej mi się czeka i jakoś nie napalam się na test w tym cyklu
-
Ja w zeszłym miesiącu nie testowałam i czekałam na @, po tym jak gin powiedział mi, że była słaba owu, że jest słabe endometrium w związku z tym, bo jak to stwierdził jak jest dobra owulacja to później wszystko jest dobre...i miał rację bo plamiłam już od 10 dpo do samej miesiączki...a w tym cyklu wszystko było w sumie ładnie więc nie mogę się już doczekać...
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Ja też jestem ta z niecierpliwych , ale teraz sobie postanowiłam, że zrobię dopiero w dniu miesiączki. Jakoś chyba wytrzymam Bo w tamtym cyklu zrobiłam wcześnie po chyba 9 dpo, co dwa dni robiłam i tylko się wkurzałam
Ale teraz jakoś inaczej do tego cyklu podeszłam, tak dałam go na straty szczerze mówiąc. Nie to że nie wierzę, bo objawy się znajdą , ale no...w przyszłym cyklu chce mierzyć temp, aby wiedzieć kiedy ja mam tę owu i czy w ogóle, czy bóle faktycznie mi ją wskazują No i tak jakoś się napaliłam na to, że no...łatwiej mi się czeka i jakoś nie napalam się na test w tym cykluOffca88 lubi tę wiadomość