Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Ja u rodzinki, małą nakarmiłam, pobawiłyśmy się chwilę i padła znowu. Wszyscy śpią tylko ja czuwam
Nawet miałam o dziwo możliwość zmierzenia temperaturki rano i trochę mi powróciły nadzieje, bo ładnie rośnie Zobaczymy co z tego wyjdzie
Na wykresie zaznaczam kremowy śluz, ale jest hmm taki jakby żółty.. czy to może oznaczać infekcję? Oby nie, nigdy nic nie miałam i lepiej żeby teraz się nic nie przypałętało...
-
nick nieaktualny
-
Offca88 wrote:Hm a czemu linia jest przerywana bo tego nie rozumiem? Niby owu wyznaczyło.
Przerywana bo ovu przypuszcza ale przez test w innym dniu nie jest pewne. Tak mam napisane.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
nick nieaktualnyDzień dobry kochane moje Ja dziś umieram na ból głowy Mój brat namówił mnie wczoraj na wino i obaliłam chyba pól butelki, zdarzyło mi się to pierwszy raz (nie piję alkoholu) Zazwyczaj to mój N pije z moim bratem a ja dotrzymuję im towarzystwa Po raz pierwszy w swoim życiu wypiłam z moim bratem
Miłego i pięknego dnia wam życzę i ściskam :-* -
dam23 wrote:Dzień dobry kochane moje Ja dziś umieram na ból głowy Mój brat namówił mnie wczoraj na wino i obaliłam chyba pól butelki, zdarzyło mi się to pierwszy raz (nie piję alkoholu) Zazwyczaj to mój N pije z moim bratem a ja dotrzymuję im towarzystwa Po raz pierwszy w swoim życiu wypiłam z moim bratem
Miłego i pięknego dnia wam życzę i ściskam :-*
Tak to jest jak się nie pije no i nagle bumdam23 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Ach...ciekawa sprawa z tym owu , ale może miałaś po prostu zaburzone niektóre temperatury?
Właśnie pojecia nie mam... Bo test Ew dodatni byl 17dc, czyli 4 dni po terminie wskazanym przez ovu.
Hmm jesli ok środy zacznę plamić to faktycznie będzie tak jak ostatnio... Zobaczymy. Ale wszystko to dziwne.
Od nast na pewno dopochwowo będę mierzyć. Może to to...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
dam23 wrote:Dzień dobry kochane moje Ja dziś umieram na ból głowy Mój brat namówił mnie wczoraj na wino i obaliłam chyba pól butelki, zdarzyło mi się to pierwszy raz (nie piję alkoholu) Zazwyczaj to mój N pije z moim bratem a ja dotrzymuję im towarzystwa Po raz pierwszy w swoim życiu wypiłam z moim bratem
Miłego i pięknego dnia wam życzę i ściskam :-*dam23 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Kozisina no faktycznie dziwne to, może ta metoda doustna taka nie do końca dobra.
Wynikało by, że owu była około 17 dnia cyklu. Bardziej to logiczne moim zdaniem, ale ja nie jestem dobra w wykresach. Może jak Almanah zaglądnie to coś podpowie
Ten mój wykres to w ogóle beznadzieja;)
Czekam na @, robię badania i działam!PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284