Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Ja juz raz Poronilam.....moze dla mnie lepiej by było zebym go brała przez cała ciaze
Poroniłam dwa razy i przy ciąży z Hanią, czyli juz trzeciej ciąży lekarz nie zalecił mi brania dupka, nie było wskazań -
Deneira wrote:No wlasnie. Jestem w takiej samej sytuacji. To postanowiłam ze zacznę go brac w czwartek tylko dlatego by na wszelki wypadek miec cały tydzien na badania bym sie nie stresowala w ktory dzien mam zeobic badania
-
Deneira wrote:Ale mnie teraz boli jak na okres. Wszystko w środku troche naruszone. Jeszcze ide dzis na fitnes. Bede sie oszczędzać i nie bwde skakać
Lekarz na pewno wiec oc mówi, więc musisz mu zaufać Fasolka jest bardzo dobrze chroniona na tym etapie, ale jak się najlepiej nie czujesz to nie zaszkodzi jak się będziesz oszczędzać -
klaudia21 wrote:O Boże! W końcu za 30 minut do domu! Dosyć siedzenia przed komputerem! 8 godzin wystarczy
Pozazdrościć pracy, skoro jest możliwość odwiedzenia forum Ale tych 8 godzin przed komputerem to już nie zazdroszczę -
justyna1220 wrote:Pozazdrościć pracy, skoro jest możliwość odwiedzenia forum Ale tych 8 godzin przed komputerem to już nie zazdroszczę
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Pozazdrościć pracy, skoro jest możliwość odwiedzenia forum Ale tych 8 godzin przed komputerem to już nie zazdroszczę
Hihi, ja też w pracy, jednym okiem tu, drugim w obowiązkach. Ale dziś mamy wyjątkowo spokojny dzieńPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284