Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Chociaż mamy tylko sobote i niedziele wolna. Pon jest pracujący. Potem wtorek wolny
Ale czy laboratorium będzie normalnie czynne? Często tego typu placówki robią sobie długi weekend. Może najpierw zadzwoń dla pewności, czy będzie czynne 2 maja -
justyna1220 wrote:Ale czy laboratorium będzie normalnie czynne? Często tego typu placówki robią sobie długi weekend. Może najpierw zadzwoń dla pewności, czy będzie czynne 2 maja
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Ale czy laboratorium będzie normalnie czynne? Często tego typu placówki robią sobie długi weekend. Może najpierw zadzwoń dla pewności, czy będzie czynne 2 maja
Myślę... że powinno dać radę krew oddać, pewnie się czas oczekiwania na wyniki wydłuży.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 13:54
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira wrote:Dziewczyny powiedzcie mi czy jakbym była w ciazy to duphaston moze mi zaszkodzic?6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
justyna1220 wrote:Ale czy laboratorium będzie normalnie czynne? Często tego typu placówki robią sobie długi weekend. Może najpierw zadzwoń dla pewności, czy będzie czynne 2 majaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Deneira wrote:Zastanawiam sie czy moze teraz nie brac duphastonu i zacząć go brac za kilka dni by opóźnić te badania co myślicie?6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
lis87 wrote:Mam pytanie, w jakich godzinach najlepiej mierzyć temperaturę?ja mierze rano po przebudzeniu chwile, ale widzę ze tez piszecie o temperaturę popołudniu
Temp trzeba mierzyć zaraz po przebudzeniu, po min 3h nieprzerwanego snu przed podjęciem jakiejkolwiek czynności.
czyli np: Budzik masz o 6- właczasz drzemkę, mierzysz temp. Nie możesz iść np najpierw do wc albo wstać i pójść po term. Powinnaś mieć term pod rękąPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Temp trzeba mierzyć zaraz po przebudzeniu, po min 3h nieprzerwanego snu przed podjęciem jakiejkolwiek czynności.
czyli np: Budzik masz o 6- właczasz drzemkę, mierzysz temp. Nie możesz iść np najpierw do wc albo wstać i pójść po term. Powinnaś mieć term pod ręką -
lis87 wrote:Rozumiem, chyba wiele sie jeszcze muszę nauczyć ja wstawiłam i leciałem do toalety jutro zrobie tak jak powinnam dziękuje, a te w ciagu dnia tempetRatury nic nie znaczą?
Nie, no chyba że masz infekcje i gorączkę....
Każda aktywność wpływa na temp- np zaraz po przebudzeniu będzie inna, niż po pójściu do wc, po prysznicy czy całym dniu pracyPCOS, niedoczynność, problem męski
Czincja wrote:Tm taka luteina tylko 10 razy droższa he he. Ja brałam na wywołanie okresu i okazało się ze w ciąży jestem i przez pół roku musiałam juz to brać jak zaczęłam
-
Kozisina wrote:Nie, no chyba że masz infekcje i gorączkę....
Każda aktywność wpływa na temp- np zaraz po przebudzeniu będzie inna, niż po pójściu do wc, po prysznicy czy całym dniu pracy -
Deneira wrote:Serio? Ja nie mam pewnosci jeszcze czy nie jestem w ciazy......chyba sie wstrzymam kilka dni
-
lis87 wrote:Ja rownież go brałam na podtrzymanie ciąży, moja siostra tez teraz dostała także nie musisz sie martwić ja sama myśle ze jakby wyszła u mnie ciąża, na początku będę lekarza prosiła o ten lek tym bardziej ze już raz poronilam