Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kozisina wrote:Hihi, ja też w pracy, jednym okiem tu, drugim w obowiązkach. Ale dziś mamy wyjątkowo spokojny dzień
-
lis87 wrote:30 czasami 31 dni, niestety nie wytrzymalam i troszkę za szybko niestety sprobowalam. Ale juz testy ciazowe mi sie snily po nocach czekam do piatku wtedy pojde na badanie krwi
I ja nie wytrzymałam i testowałam wcześniej, więc rozumiem
Też planuje iść w piątek jeśli @ nie przyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2016, 15:41
-
justyna1220 wrote:I ja nie wytrzymałam i testowałam wcześniej, więc rozumiem
Też planuje iść w piątek jeśli @ nie przyjdziejustyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:I ja nie wytrzymałam i testowałam wcześniej, więc rozumiem
Też planuje iść w piątek jeśli @ nie przyjdzie
Tobie widzialam ze blada kreseczka wyszla super ja nie chce robic znowu testu bo jak tej bladek kreski nie zobacze -
Klaudia oby :*
Lis ovu wyznaczyła mi miesiączkę na jutro, ale według mnie powinna być w czwartek. Więc jeśli nie pojawi się do piątku spróbuję pójśc na Betę, pewnie poszłabym już jutro, ale nie mam z kim małej zostawić W piątek jedziemy z mężem i Hanią na rehabilitację więc mam nadzieję, że mnie podrzuci na chwilę do laboratorium
Poczekaj spokojnie do piątku razem ze mną Trzymam kciuki -
nick nieaktualnyhej dziewczyny. jak tam z testowaniem u was?
ja jeszcze czekam, jakos boje sie zrobić test, koleżanka mi powiedziala ze naleze do cierpliwych osób bo ona by nie wytrzymała.
@ nie przyszła, nawet brzuch przestał bolec jak na @, czasem mam lekkie kłucie, w sobote mialam pare kropek krwi na papierze toaletowym i to wszystko...
bylam dzisiaj u mojego psychologa na wizycie, zrelaksowalam sie po stresach z zeszlego tygodnia. mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko spokojnie. i że moze te stresy skończą sie jakos szczesliwie:)..... odnotowałam dziswmaly spadek tempki na 37.20, ale cały czas tempka utrzymuje sie na 37 stopni.
wiadomo do konca miesiaca jeszcze daleko, a czasem potrafilam @ dostać ostatniego dnia miesiaca po tygodniu opóźnienia... wiec moze dla spokoju poczekam do 30... jesli bedzie mialo byc dobrze to bedzie:)
-
liliana86 wrote:hej dziewczyny. jak tam z testowaniem u was?
ja jeszcze czekam, jakos boje sie zrobić test, koleżanka mi powiedziala ze naleze do cierpliwych osób bo ona by nie wytrzymała.
@ nie przyszła, nawet brzuch przestał bolec jak na @, czasem mam lekkie kłucie, w sobote mialam pare kropek krwi na papierze toaletowym i to wszystko...
bylam dzisiaj u mojego psychologa na wizycie, zrelaksowalam sie po stresach z zeszlego tygodnia. mam nadzieje ze teraz juz bedzie tylko spokojnie. i że moze te stresy skończą sie jakos szczesliwie:)..... odnotowałam dziswmaly spadek tempki na 37.20, ale cały czas tempka utrzymuje sie na 37 stopni.
wiadomo do konca miesiaca jeszcze daleko, a czasem potrafilam @ dostać ostatniego dnia miesiaca po tygodniu opóźnienia... wiec moze dla spokoju poczekam do 30... jesli bedzie mialo byc dobrze to bedzie:)
Ja bym nie wytrzymała Ale ja to ja Temperatura u Ciebie bardzo wysoko, ile dni wyższych temp. już masz? -
marta95 wrote:No pogoda rzeczywiście do D U P Y ogólnie to tak wieje ze glowa boli
Justyna mam nadzieje, ze cos w tym jest jeszcze w weekend bylam pewna, ze jestem w ciazy teraz to juz tego uczucia nie pamietam
Liliana86 trzymam kciuki chyba nas troszke bedzie na tego 30stego -
marta95 wrote:Justynka, ja już też zaliczyłam drzemkę więc teraz biorę się za siebie, jakiś obiad dla męża ciacho już upieczone
Smacznego
Przeczytałam to i zdałam sobie sprawę, że nie mam ochoty na słodkie... to bardzo rzadkie, w sumie anomalia jakaś -
liliana86 wrote:hej dziewczyny. jak tam z testowaniem u was?