Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marta95 wrote:Ciężka sprawa
Kochana wiem że nie pyta się o wiek...ale w nicku to twój wiek?
A tak poza tym mam Wieeeelka ochotę na musztarde od wczoraj. Jakiś niedobór witamin czy co? Bo ja za musztarda nie przepadam ogólnie. -
Uff w końcu małą uśpiłam, od popołudniowej pobudki, była tak absorbująca, że padam. Mój mały aniołek stał się diabełkiem Mam nadzieje, że jutro wrócą stare porządki
Klaudia nie słyszałam o zachciance musztardowej, ale wszystko możliwe
Deneira i jak zebrałaś się na ten fitness? Ja bym nie dała rady -
Hehe.
Ja zaraz odkorkuje winko. Z mężem obejrzymy film. I tak kolejny dzień i wieczór minie...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Hehe.
Ja zaraz odkorkuje winko. Z mężem obejrzymy film. I tak kolejny dzień i wieczór minie... -
Kochane czy mam zacząć się martwić o piersi czy to jest normalne? Nigdy tak nie miałam że bolą mnie tak przeraźliwie 3 dzień. Dziś rano było lżej ale teraz znów bolą tak że jak leżę to czuję jakby miały się oberwac. Nie mogę ich dotknąć nawet bluzka powoduje ból.
-
justyna1220 wrote:Ahh zazdraszczam Małż dzisiaj pojechał do kontrahenta za miasto i będzie pewnie blisko północy, więc sama w domu. Winka nie wypije bo sama to podpadałoby pod alkoholizm
-
klaudia21 wrote:Kochane czy mam zacząć się martwić o piersi czy to jest normalne? Nigdy tak nie miałam że bolą mnie tak przeraźliwie 3 dzień. Dziś rano było lżej ale teraz znów bolą tak że jak leżę to czuję jakby miały się oberwac. Nie mogę ich dotknąć nawet bluzka powoduje ból.
Dokładnie po owulce często występuje taki ból, u mnie z kolei ból węzłów chłonnych przy piersiach i tez nigdy tak nie miałam. Ale to pewnie wszystko przez zbliżającą się @
-
marta95 wrote:Jaka szkoda...całe szczęście jest maleńka więc też inaczej A winko zawsze jest ok! Nawet samemu,czemu nie
Dzisiaj chyba pomimo wszystko odpuszczę, jestem ciekawa jutrzejszej temperatury,a to jednak mogłoby ja zaburzyć