Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
klaudia21 wrote:Niestety nie mogę częściej gdyż mąż jest w delegacji w tygodniu i zostaje nam tylko weekend. Akurat tak się trafiło że wraca jutro no ale cóż już chyba po ptakach
Czasem i jedno w całym cyklu wystarczy -
klaudia21 wrote:Niestety nie mogę częściej gdyż mąż jest w delegacji w tygodniu i zostaje nam tylko weekend. Akurat tak się trafiło że wraca jutro no ale cóż już chyba po ptakach
-
marta95 wrote:Noo, ale wiadomo jak to pierwszy cykl. Ja też miała chore jazdy, na ten cykl się za bardzo nie nastawiam. Będzie dobrze :*
-
Offca88 wrote:Ach rozumiem no to faktycznie ciężej, ale może akurat owu będzie w okolicach weekendu , albo np już nie będzie jej 9 miesięcy
Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:klaudia ja dosłownie szalałam w pierwszym cyklu, wsio widziałam itd, ale jak przyszła @ to mnie sprowadziło do parteru, teraz jest łatwiej. Mam jednak nadzieję, ze Tobie się uda już w tym cyklu :*
Offca88 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Offca to pokręciłam, ale jak Cię bierze to może i nie zaszkodzi
Ewelelel wszytko dobrze :* Czekam na jutrzejszy skok temperatury bo jak nie to tracę nadzieję : A jak u Ciebie??
Będzie wszystko dobrze kochana :* a nadziei nie trać, nie teraz to na raz następny a u mnie, czekam z niecierpliwością na wizytę kontrolną u gina i myśle tylko o tym czy zobaczę za te dwa tygodnie tą fasolkę na którą wskazuje beta czy będzie jakiś problem..i strasznie nerwowy dzień jakiś mam, na wszystkich krzyczęEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
ewelelel wrote:Będzie wszystko dobrze kochana :* a nadziei nie trać, nie teraz to na raz następny a u mnie, czekam z niecierpliwością na wizytę kontrolną u gina i myśle tylko o tym czy zobaczę za te dwa tygodnie tą fasolkę na którą wskazuje beta czy będzie jakiś problem..i strasznie nerwowy dzień jakiś mam, na wszystkich krzyczę
Kochana na ewno ją zobaczysz, czekam razem z Tobą na same pozytywne wieści :* Jak musisz krzyczeć to krzycz, kobiecie w ciąży wolno -
justyna1220 wrote:Kochana na ewno ją zobaczysz, czekam razem z Tobą na same pozytywne wieści :* Jak musisz krzyczeć to krzycz, kobiecie w ciąży wolno
Dziękuję za wsparcie ;*
Taa.. nikt tego prócz was nie rozumie..ja jestem ta zła i okropna i nerwowaEwel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie.