Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej Witam nowe dziewczynki !!
Klaudia a może po prostu Ci je przewiało czy coś? Dziwne aż takie rozpalenie.
A co tam u Rudzielca? nic więcej nie pisała? Nie wiadomo czy ma tę @ czy tylko plamienia...? Rudzielcu kochany hop hop odezwij się :*
Deneira, ja też brałam luteinę w ciąży na podtrzymanie Nic Ci nie będzie po duphastonie. To się bierze do około 12 tygodnia ciąży, dopóki ciąża nie jest bezpieczna. Oczywiście jak trzeba. Także spokojnie stosuj śmiało Jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi:) Fajnie, że wsio ok u Ciebie :*
A widzę, że u Was jakieś kreseczki? Ekstra wiadomość !!:*
U mnie co...no nic w sumie , cycki flaki jakieś, jedynie cera się lekko poprawiła, bóle trochę mam w podbrzuszu, no i co...czasem cycek zamrowi, śluz jak śluz normalny kremowy, lepki jak to przed @ nic się więcej nie dzieje Ale jak mówię, w tamtym cyklu miałam morze symptomów i dupa była, teraz nie mam, więc może być wszystko i nic
W ogóle jakoś nie ekscytuje się tym cyklem . Tamten podciął mi wyraźnie skrzydła. Także co ma być to będzie czekam sobie
-
Offca88 wrote:Hej hej Witam nowe dziewczynki !!
A co tam u Rudzielca? nic więcej nie pisała? Nie wiadomo czy ma tę @ czy tylko plamienia...? Rudzielcu kochany hop hop odezwij się :*
Deneira, ja też brałam luteinę w ciąży na podtrzymanie Nic Ci nie będzie po duphastonie. To się bierze do około 12 tygodnia ciąży, dopóki ciąża nie jest bezpieczna. Oczywiście jak trzeba. Także spokojnie stosuj śmiało Jak nie pomoże to na pewno nie zaszkodzi:) Fajnie, że wsio ok u Ciebie :*
U mnie co...no nic w sumie , cycki flaki jakieś, jedynie cera się lekko poprawiła, bóle trochę mam w podbrzuszu, no i co...czasem cycek zamrowi, śluz jak śluz normalny kremowy, lepki jak to przed @ nic się więcej nie dzieje Ale jak mówię, w tamtym cyklu miałam morze symptomów i dupa była, teraz nie mam, więc może być wszystko i nic
W ogóle jakoś nie ekscytuje się tym cyklem . Tamten podciął mi wyraźnie skrzydła. Także co ma być to będzie czekam sobie -
Offca88 wrote:Hej hej Witam nowe dziewczynki !!
W ogóle jakoś nie ekscytuje się tym cyklem . Tamten podciął mi wyraźnie skrzydła. Także co ma być to będzie czekam sobie
Trzeba się wyluzować a pewnie to pomożeOffca88 lubi tę wiadomość
-
Offca jeszcze tydzien do testu, wszystko może się wydarzyć! Ja miałam flaki jeszcze parę dni temu, a teraz nabrzmiałe, gorące i jeszcze ten ból węzłów chłonnych... ah same cudowności
Takie odpuszczenie całkowite może Ci tylko pomócOffca88 lubi tę wiadomość
-
klaudia21 wrote:No właśnie nie było okazji żeby miało je przewiac albo coś. Nie wyziebialam się. Ciągle siedzę w domu dlatego mnie już to trochę martwi
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko zgagę na początku. Ale każdy jest inny jakby bardzo dokuczało to zawsze możesz przejść się do specjalisty zbadać.
-
marta95 wrote:Hm no mam nadzieję że w ogóle będzie co testować. Mam wrażenie że nie zdążę ewentualnie owulki nie będzie,ale jak wszystko pojdzie po mojej myśli to zatestuje.
A ty kilka dni po mnie ? -
justyna1220 wrote:Offca jeszcze tydzien do testu, wszystko może się wydarzyć! Ja miałam flaki jeszcze parę dni temu, a teraz nabrzmiałe, gorące i jeszcze ten ból węzłów chłonnych... ah same cudowności
Takie odpuszczenie całkowite może Ci tylko pomóc
Ale wiesz przed @ miewałam już nabrzmiałe trochę, może może Poczekamy zobaczymy, ale jakoś nie mam parcia na ten cykl, może dlatego już czekam na mierzenie tempki.
Ale chętnie się mile rozczaruję jakby co
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Ciężko mi doradzić, bo ja w sumie nie miałam nigdy takiego problemu. Hm sama nie wiem, na objawy ciąży trochę za wcześnie , ale czasami to rożnie jest
Ja w pierwszej ciąży miałam tylko zgagę na początku. Ale każdy jest inny jakby bardzo dokuczało to zawsze możesz przejść się do specjalisty zbadać. -
Ogólnie to od dwóch dni, na wieczór jestem na twarzy rozpalona, normalnie jakby mi twarz płonęła, obawiam się abym nie była teraz chora Bo do apteki to ludzie zdrowi rzadko chodzą Na razie niby jest ok, ale no...
Ja i tak mam alergię, na kurz, na pylenia chyba większości drzew gr. A teraz leków nie biorę, bo wolę nie ryzykować . Jakoś żyję, ale nie ma łatwo. Smarkanie, oczy całe czerwone. Masakra. I tak do jesieni
-
Offca88 wrote:Ogólnie to od dwóch dni, na wieczór jestem na twarzy rozpalona, normalnie jakby mi twarz płonęła, obawiam się abym nie była teraz chora Bo do apteki to ludzie zdrowi rzadko chodzą Na razie niby jest ok, ale no...
Ja i tak mam alergię, na kurz, na pylenia chyba większości drzew gr. A teraz leków nie biorę, bo wolę nie ryzykować . Jakoś żyję, ale nie ma łatwo. Smarkanie, oczy całe czerwone. Masakra. I tak do jesieni
Wspołczuje przeziębienia, a jakieś domowe sposoby? Próbowałaś? Ja na samym początku ciąży chorowałam i w kolko gorąca herbata z cytryna i miodem na zmianę z mlekiem z czosnkiem. Zawsze to jakaś alternatywnaOffca88 lubi tę wiadomość
-
klaudia21 wrote:No ja testuje 7-go myślę że szansę mam spore chociaż pewna co do owu nie jestem nie robiłam testów ani monitoringu. Serduszkowanie było przed owu w trakcie i po fakcie ale wiadomo jak to jest macie rację muszę trochę zluzowac bo zaczynam popadać w paranoje chyba
-
Offca88 wrote:Klaudia mimo wszystko trochę mało tych serduszek masz, lepiej co drugi dzień a np częściej jak się da, no w dni płodne jeszcze, bo jakby tak owu się obsunęła to wiesz, masz wtedy cykl w plecy, a czasami to różnie z nią jest
-
Nie jestem przeziębiona tylko mam alergię
Obawiam się czy przeziębiona dopiero nie bedę Ale moja alergia objawia się podobnie więc ciężko wyczuć, na razie póki co piecze mnie tylko twarz ale nic więcej się nie dzieje
A mleka z czosnkiem oj nie, za bajtla mi tata dawał i do dzisiaj mam skrzywienie do tego, na samą myśl już wymiotuje.