Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Jedno dniowe plamienie jeszcze nic nie oznacza A temperaturę masz nadal bardzo wysoką!
U mnie temperatura oscyluje na pograniczy 36,8-36-9, ale w moim przypadku to jest bardzo wysoko, w pierwszej fazie cyklu ok 36,2 ;)Co do objawów, to dzisiaj obudziłam się bez żadnych i uki co nadal ich nie mam, a termin @ na dzisiaj
Trzymam kciuki Kochana jak @ nie przyjdzie to jutro kupię sikańca i w piątek rano test nie wcześniej, boję się testów jak diabeł święconej wody.
justyna1220 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:To ja powinnam się już w ogóle załamać :p U mnie 36-8-36,9 to baardzo wysoko, w poprzedniej ciąży miałam ok 36,7, ale w pierwszej fazie cyklu 36,2.
Jeśli nie mierzyłaś przed owulką to nie wiesz jaką masz różnicę temp. a musi być skok w ciąży o ok. 0,5 stopniajustyna1220 lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Gdybym tyle Piła to musiałabym zamieszkać w ubikacji hahaha
Kwestia przyzwyczajenia Ale zazwyczaj dociągam do 2 litrów, w lato 3-4 litry nawet Rano przygotowuje sobie dzbanek wody z cytryna i mięta i tak sączę przez cały dzień -
justyna1220 wrote:Kwestia przyzwyczajenia Ale zazwyczaj dociągam do 2 litrów, w lato 3-4 litry nawet Rano przygotowuje sobie dzbanek wody z cytryna i mięta i tak sączę przez cały dzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 08:56
-
Deinera, cudowna data hihi może tym razem prezent dostanę ja:) 4.05 urodziny ma moja mama:)
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Deinera, cudowna data hihi może tym razem prezent dostanę ja:) 4.05 urodziny ma moja mama:)
Kozisina lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Dobrze dobrze ja swojego cyklu jeszcze nie skreśliłam. Mnie od 3 dni bola piersi. Wczoraj na fitnes tak potwornie zaczęły mnie bolec ze miałam ochotę sciagnac jak najszybciej z siebie stanik sportowy. A mnie piersi przed @ nigdy nie bola. Dla mnie bol piersi to nadzieja ze moge byc w ciazy także moze sie okazać ze ja rownież dostanę prezent na urodziny Jutro zaczynam brac duphaston. Niech sie dzieje wola nieba. Niepokoi mnie tylko ze moja temp ostatnio ma tendencje spadkowa.
To byłaby cudowna wieść!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Deneira wrote:Dobrze dobrze ja swojego cyklu jeszcze nie skreśliłam. Mnie od 3 dni bola piersi. Wczoraj na fitnes tak potwornie zaczęły mnie bolec ze miałam ochotę sciagnac jak najszybciej z siebie stanik sportowy. A mnie piersi przed @ nigdy nie bola. Dla mnie bol piersi to nadzieja ze moge byc w ciazy także moze sie okazać ze ja rownież dostanę prezent na urodziny Jutro zaczynam brac duphaston. Niech sie dzieje wola nieba. Niepokoi mnie tylko ze moja temp ostatnio ma tendencje spadkowa.
Taki spadek to nie spadek Tez liczę, że u Ciebie się jednak zazieleni, bo równie dobrze owulka mogła być później niż jest to zaznaczone na wykresie -
justyna1220 wrote:Taki spadek to nie spadek Tez liczę, że u Ciebie się jednak zazieleni, bo równie dobrze owulka mogła być później niż jest to zaznaczone na wykresie
-
ja godzine przed pomiarem mam pobudke bo maz wstaje. Wystarczy ze sie czymś zdenerwowalam i nie mogłam usnąć i wpisać po 17dc temp o dosłownie 0,2 wyższa i mogłoby wyznaczyć inaczej. Musze w domu sprawdzić jakby wtedy wyznaczył. A 27-28 skok do gory był znaczący. Tutaj margines błędu nie ma znaczenia.
-
Deneira wrote:ja godzine przed pomiarem mam pobudke bo maz wstaje. Wystarczy ze sie czymś zdenerwowalam i nie mogłam usnąć i wpisać po 17dc temp o dosłownie 0,2 wyższa i mogłoby wyznaczyć inaczej. Musze w domu sprawdzić jakby wtedy wyznaczył. A 27-28 skok do gory był znaczący. Tutaj margines błędu nie ma znaczenia.
Gdyby rzeczywiście owulka była w 28dc, a wszystko na to wskazuje to dzisiaj było by 12dpo, więc na test po prostu mogło być jeszcze za wcześnie -
justyna1220 wrote:Gdyby rzeczywiście owulka była w 28dc, a wszystko na to wskazuje to dzisiaj było by 12dpo, więc na test po prostu mogło być jeszcze za wcześnie
-
Deneira wrote:No dokładnie. A wczoraj zrobiłam tylko właściwie dla formalności przed pójściem do lekarza. Moze powtórzę test w piatek lub w sobote jesli @nie przyjdzie
Koniecznie! Będzie dobrze
Ja dzisiaj idę na dłuższy spacer i zajdę do Auchana po test -
hej dziewczyny, @ przyszła... wczoraj wieczorem się rozkręciła. No nic jeszcze mam dwa cykle starań, jeśli do czerwca się nie uda to muszę pauzować i zaczynam od lutego, taka praca.
Deneira trzymam mocno kciuki za Ciebie :* tak chciałabym żeby się udało :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 09:43