Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny, @ przyszła... wczoraj wieczorem się rozkręciła. No nic jeszcze mam dwa cykle starań, jeśli do czerwca się nie uda to muszę pauzować i zaczynam od lutego, taka praca.
Deneira trzymam mocno kciuki za Ciebie :* tak chciałabym żeby się udało :*
Rudzielcu przykro mi :* Trzymam kciukasy za kolejny cykl, oby ostatniRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Klaudia dzięki, przyda się !
Innamorta, nadal nie mogę wyjść z podziwu dla Twojej cierpliwości
hahaha to nie cierpliwość tylko strach przed kolejnym rozczarowaniem mnie trzymaMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Deneira wrote:Rudzielcu trzymam kciuki zatem ja jesli biorąc pod uwage ze ow miałam 27-28 to dzis lub jutro powinnam dostac @. Ciekawe.
No to super, czyli się nie spóźnia kiedy testujesz? -
Rudzielec91 wrote:hej dziewczyny, @ przyszła... wczoraj wieczorem się rozkręciła. No nic jeszcze mam dwa cykle starań, jeśli do czerwca się nie uda to muszę pauzować i zaczynam od lutego, taka praca.
Deneira trzymam mocno kciuki za Ciebie :* tak chciałabym żeby się udało :*
Czyli moje krakanie nie podzialaloWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 10:01
-
Deneira wrote:Najszybciej w piatek. Moze w sobote. Nie spieszy mi sie
A ból podbrzusza to może być zły ale i dobry znak także ja trzymam kciuki za to, żeby zwiastował fasolkę :* uciekam bo mam dziś sesję ślubną, nie mam siły przez tę @... -
Rudzielec91 wrote::* może po prostu działa troszkę później... szkoda bo zrobiłabym mojemu niespodziankę na urodziny no ale trudno... oby do czerwca się udało kracz dalej
-
Rudzielcu... Oj...
Szkoda straszliwie...
we mnie nowe nadzieje wstąpiły- bo woulkę OF z 13 dc na 17 dc przeniósł. I już nie przypuszcza tyko jest pewien (bo test, śluz itd).
Także i ja czekam do @...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Rudzielcu... Oj...
Szkoda straszliwie...
we mnie nowe nadzieje wstąpiły- bo woulkę OF z 13 dc na 17 dc przeniósł. I już nie przypuszcza tyko jest pewien (bo test, śluz itd).
Także i ja czekam do @... -
marta95 wrote:To super A tak się martwilas teraz zostało czekanie
W sumie nawet nie martwiłam... tyko uznałam, no ok... Trudno. A tu taki psikus;)
^^
Ale u Ciebie temp też powolutku idzie w góręPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284