Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Ja wlasnie w taki sposób ostatnio przyszłam z 5 w torebce haha
Jeszcze trochę i finansowo nie damy rady z testami
Jak się czujesz kochana, masz jakieś bóle miesiączkowe? Bo u mnie ich brak, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że wredota przyjdzie. -
klaudia21 wrote:http://pl.tinypic.com/r/2s19buu/9 tylko odwróciłam zdjecie w drugą mańkę druga krecha jest po lewej
No jest kreska jak w mordeczkę strzeliłPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
klaudia21 wrote:oj jest jest beta i juz oficjalnie bedziemy gratulowac
Kurcze... ale zazdroszczęPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
justyna1220 wrote:Jeszcze trochę i finansowo nie damy rady z testami
Jak się czujesz kochana, masz jakieś bóle miesiączkowe? Bo u mnie ich brak, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że wredota przyjdzie.Almanah lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Mam bóle jak na @ ale i piersi sa mocno obolałe. Także u mnie na dwoje babka wróżyła hahaha jutro Aczynamy brac duphaston. Zobaczymy co sie wydarzy dalej. Sama jestem ciekawa. A tak poza tym czuje sie ok
Nie pocieszyłaś mnie w żadne sposób A cycki też mam nabrzmiałe, ciężkie i bolące ale delikatnie. U mnie to nowość bo po tym jak Hania ze mnie wyssała co chciała to mam dwa małe zwisające flaczki -
Ehh, a mi się włączył mega odkurzacz- wszystko bym całkowicie zjadła co tylko w ręce by mi wpadło....
Pewnie dlatego że @ blisko.PCOS, niedoczynność, problem męski
WOW, Panan, obejrzałam Twój cykl... + test ciążowy, mimo tak małej ilości ! Super, to dopiero złoty strzał To może i ja mam jakąś szansę...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284