Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyja oficjalnie juz dzis też kupiłam test... jutro lub pojutrze wykonam:)
dziś 33 dzień cyklu( gdzie miałam zawsze 28-29 dni ,najczesciej jeszcze zdarzały się szybsze cykle ale opóźnienia nie miałam od ponad roku).
jestem dobrej mysli, mam nadzieje.... mąż mnie przekonuje abym zrobiłam test 1 maja jak już bedzie pewnośc ze w danym miesiacu nie rpzyszedł...może go posłucham, wiem że on nie chce abym narobiła sobie nadziei a ciotka przyjdzie w ostatni dzień miesiaca przed północą.
ale wiecie jak jest- taka cicha nadzieja ze może będzie....... -
justyna1220 wrote:Nie pocieszyłaś mnie w żadne sposób A cycki też mam nabrzmiałe, ciężkie i bolące ale delikatnie. U mnie to nowość bo po tym jak Hania ze mnie wyssała co chciała to mam dwa małe zwisające flaczki
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Ja gdybym miała nabrzmiałe to bym sie cieszyła wiec jesli Ciebie przed @ raczej piersi nie bola tak jak mnie to jest duża szansa ze moze byc zielono
Haha, bolące piersi to dla mnie zagadka, nigdy całkiem nigdy nie miałam.. Dziwne;)Almanah lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
justyna1220 wrote:Jeszcze trochę i finansowo nie damy rady z testami
Jak się czujesz kochana, masz jakieś bóle miesiączkowe? Bo u mnie ich brak, ale mam jakieś dziwne przeczucie, że wredota przyjdzie.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Kozisina wrote:Haha, bolące piersi to dla mnie zagadka, nigdy całkiem nigdy nie miałam.. Dziwne;)
Piersi wlasnie. Mnie bolały piersi w ciazy rok temu jak Poronilam. -
Kozisina wrote:Haha, bolące piersi to dla mnie zagadka, nigdy całkiem nigdy nie miałam.. Dziwne;)
Ja miałam przez pierwsze dwa miesiące brania pigułek anty, jak mi cycki rosły. Ja cierpiałam, a chłop się zachwycał. -
Almanah wrote:Ja miałam przez pierwsze dwa miesiące brania pigułek anty, jak mi cycki rosły. Ja cierpiałam, a chłop się zachwycał.
Haha ahh Ci mężczyźni Mój z kolei dużych piersi u mnie doświadczył jedynie podczas ciąży, ale były tak tkliwe, że nie mógł ich dotknąć, z kolei jak już przestały boleć to nie było co macaćRudzielec91 lubi tę wiadomość
-
Deneira wrote:Ja gdybym miała nabrzmiałe to bym sie cieszyła wiec jesli Ciebie przed @ raczej piersi nie bola tak jak mnie to jest duża szansa ze moze byc zielono
O tak, dla mnie to też objaw dający do myślenia, oby był u nas pozytywnyDeneira, Czincja lubią tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:O tak, dla mnie to też objaw dający do myślenia, oby był u nas pozytywny
No a u mnie jak zawsze zero boleści;) To daje do myślenia...Czincja, justyna1220 lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziewczyny spójrzcie na mój wykres. Jak pominę tempke z 15dc, tą spadkową to przesuwa mi owulkę na 13dc i zarazem wydłuża cały cykl do 26 dni.
Ta tempka spadkowa bo miałam bardzo słabą nocke, ale testy owu, i śluz wszystko wskazuje chyba na 11dc. Zglupiałam -
justyna1220 wrote:Dziewczyny spójrzcie na mój wykres. Jak pominę tempke z 15dc, tą spadkową to przesuwa mi owulkę na 13dc i zarazem wydłuża cały cykl do 26 dni.
Ta tempka spadkowa bo miałam bardzo słabą nocke, ale testy owu, i śluz wszystko wskazuje chyba na 11dc. Zglupiałam
No niby po teście może w okresie 36h wystąpić owulka więc by się zgadzało, a śluz powinien być przed owulką a nie koniecznie w jej dniu... Ciężko stwierdzić, Ci powiem...PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:No niby po teście może w okresie 36h wystąpić owulka więc by się zgadzało, a śluz powinien być przed owulką a nie koniecznie w jej dniu... Ciężko stwierdzić, Ci powiem...
Kurcze, masz rację chyba... jutro rano zrobię sikańca zobaczę co mi powie -
innamorata88 wrote:O widzę, że kwiecień zapowiada się mega zielono Justyna, testy czekają na jutro?
A mnie jednak korci, żeby też zatestować...
To co razem jutro ?
Aczkolwiek u mnie to już nic nie wiadomo, zwłaszcza jeśli owulka była później -
justyna1220 wrote:To co razem jutro ?
Aczkolwiek u mnie to już nic nie wiadomo, zwłaszcza jeśli owulka była późniejMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
W sumie jak tak patrzę na objawy z poprzedniego cyklu, to 5 dpo już miałam jakieś bóle miesiączkowe... Ale wtedy zapisywałam każde najmniejsze ukłucie, nawet te urojone
-
Almanah wrote:W sumie jak tak patrzę na objawy z poprzedniego cyklu, to 5 dpo już miałam jakieś bóle miesiączkowe... Ale wtedy zapisywałam każde najmniejsze ukłucie, nawet te urojoneMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Almanah wrote:W sumie jak tak patrzę na objawy z poprzedniego cyklu, to 5 dpo już miałam jakieś bóle miesiączkowe... Ale wtedy zapisywałam każde najmniejsze ukłucie, nawet te urojone
Kochana ja mam zaznaczone wszystkie możliwe objawy, ale czy one istnieją to nie wiem