Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Nie wiem od czego to zależy, bo część dziewczyn jest super zadowolona z tych z allegro, a część wręcz przeciwnie. U mnie owulacyjne dobrze zadziałały, z 12 użytych żaden nie był błędny.
No ja miałam 10 sztuk... ale za szybko zaczęłam je robić (spodziewałam się owulki ,max w 13 dniu) i je "wysikałam" wszystkie.. Pozytywny wyszedł mi Domowego Laboratorium. Wydaje mi się, że gdybym miała te z allegro to też by wyszły... bo gdy jednego dnia (chyba w 13dc) zrobiłam oba (allegro i DL) to oba wyszły identycznie...
Może na nast tykl się skuszę na kolejną partię. Za 10 owu i 3 ciążowe z przesyłką dałam 12 złPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina, ja za 40 owu + 4 ciążowe dałam coś około 30, chyba 28 (z wysyłką). Co prawda zamówiłam listem i szedł ten list do mnie ponad tydzień, ale w sumie całkiem ok.
Czincja, to teraz zbieraj kropki aż dojdziesz do zielonej -
Almanah wrote:Kozisina, ja za 40 owu + 4 ciążowe dałam coś około 30, chyba 28 (z wysyłką). Co prawda zamówiłam listem i szedł ten list do mnie ponad tydzień, ale w sumie całkiem ok.
Czincja, to teraz zbieraj kropki aż dojdziesz do zielonej
No ja miałam przesyłeczkę za free, albo tylko 2zł, bo brałam Allegro polecony Nawet mi się zawsze bardziej niż pocztą opłaca, bo punkt mam bliżej domu i kolejek nie ma:-)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Hej kochane, ja już mam weekend i po pracy ufff...
Rudzielcu strasznie mi przykro, że przyszła @. Takie miałaś objawy :(Ale nowy cykl nowa nadzieja , szybko minie, bo Ty masz takie krótkie cykle
W ogóle to trzymam kciuki za te jeszcze testujące oby chociaż Wam się udało :*
I głupie pytanie mam ten termometr owu microlife czy jakoś tak, Powiedzcie mi jak głęboko w pochwie mierzycie 1 cm?Rudzielec91 lubi tę wiadomość
-
marta95 wrote:Dziewczynki myślicie że jakbym zrobiła sobie dzisiaj test owu to wyszedlby ? Bo nie wiem co z tą owulka
Jeśli trafiłabys akurat w pik LH to by wyszedłPCOS, niedoczynność, problem męski
Offca88 wrote:Hej kochane, ja już mam weekend i po pracy ufff...
Rudzielcu strasznie mi przykro, że przyszła @. Takie miałaś objawy :(Ale nowy cykl nowa nadzieja , szybko minie, bo Ty masz takie krótkie cykle
I głupie pytanie mam ten termometr owu microlife czy jakoś tak, Powiedzcie mi jak głęboko w pochwie mierzycie 1 cm?
Dobre pytanie, podpinam się! Bo też zacznę mierzyć...
Czytalam że nie liczy się ile- a to żeby zawsze tyle samo było:)Offca88, Almanah lubią tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
Offca88 wrote:Kozisina piękną owu Ci wyznaczyło , super !! :* No no a tam tyle serduszek, widzę tutaj małą kropusię zieloną
No dokładnie. Poszalałam z wtedy, w ogóle w tym cyklu poszlałam
No mega mam nadzieję,... teraz ta owulka ma ręce i nogi^^Offca88 lubi tę wiadomość
marta95 wrote:No wiem wiem, ale się tak zastanawiam czy coś z tej mojej temp da się wyczytać ?
No leciutko rośnie... chyba trzeba czekać na rozwój sytuacjiPCOS, niedoczynność, problem męski
Offca88 wrote:Hej kochane, ja już mam weekend i po pracy ufff...
I głupie pytanie mam ten termometr owu microlife czy jakoś tak, Powiedzcie mi jak głęboko w pochwie mierzycie 1 cm?
Ja mam jeszcze dzisiaj meeting na skajpie o 17 i też fajrant do poniedziałku.
Ja wkładam aż po ekranik. Nie wiem czy robię to poprawnie, ale jakiś tam wykres mi z tego wychodzi. Generalnie niezależnie od tego jak głęboko wsadzisz, ważne jest, żebyś za każdym razem wsadzała tak samo głęboko. A dla mnie ten ekranik jest takim dobrym punktem odniesienia. W zasadzie to mam palec pod ekranikiem i tak do tego palca, żeby nie "zmoczyć" ekraniku.Offca88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Haha wiesz zaspana to ja go mogę pocisnąć nie wiedząc ile haha
Hahha, byleby tylko potem dalo się wyjąćOffca88, Deneira lubią tę wiadomość
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284