Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dziś wyjątkowo do 17 siedzę, bo na 18.3 w pobliżu pracy mam endo. Ciekawe co mi powie na moje wyniki...
TSH o,77 mam. To mniej jak ostatnio gdy uznaliśmy, że jest spoko. (było 1,4)kredkaczarna lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Offca88 wrote:Marta , Almanah dzięki kochane :*
Tak spróbuję ale to od następnego cyklu. I mogę zacząć dopiero po @? Ja mam długie cykle 32 dni, więc może wystarczy? Bo w @ to mega mnie zalewa i musiałabym go później pucować
Fajnie, że też już masz wolne
Jasne. Ja myję termometr po każdym użyciu. Lepiej dmuchać na zimne. -
A wiecie dzisiaj spróbowałam z Waszych instrukcji zobaczyć sobie szyjkę, noooo pierwszy raz ją wyczułam, znaczy pierwszy raz wiedziałam, że to ta kulka Jaka byłam z siebie dumna Zawsze patrząc raczej myślałam o czymś innym że to to
W sumie dzisiaj chyba była wysoko, nie wiem, ledwo jej dosięgnęłam, tylko nie wiem jak to się ma do moich palców bo ja generalnie mam małe dłonie, i krótkie palce Więc to taki średni punkt odniesienia
-
Offca88 wrote:Marta , Almanah dzięki kochane :*
Tak spróbuję ale to od następnego cyklu. I mogę zacząć dopiero po @? Ja mam długie cykle 32 dni, więc może wystarczy? Bo w @ to mega mnie zalewa i musiałabym go później pucować
Fajnie, że też już masz wolne
W sumie czasami też nie mam nawet ochoty z wredota mierzyć tempOffca88 lubi tę wiadomość
-
Kozisina wrote:Ja dziś wyjątkowo do 17 siedzę, bo na 18.3 w pobliżu pracy mam endo. Ciekawe co mi powie na moje wyniki...
TSH o,77 mam. To mniej jak ostatnio gdy uznaliśmy, że jest spoko. (było 1,4)
-
Offca88 wrote:To ładne tsh masz. Ja miałam zrobić badania, ale nie wiem czy teraz jest sens? Nawet gdybym była teraz w ciąży to byłoby wiarygodne?
Offca88 lubi tę wiadomość
6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Offca88 wrote:No tak w ciąży, ale własnie w ciąży lubi być inne niż przed i w tym rzecz
Tak? pierwsze słyszę w sumie....
Wydawało mi się, że na TSH akurat nie ma wpływu...
No ja własnie w końcu ustabilizowałam te nieszczęsne hormony- szkoda tylko że tyle KG do przodu...
W ogóle planuję od 1 maja zakupić sobie catering dietetyczny i nieco zrzucić...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Tak? pierwsze słyszę w sumie....
Wydawało mi się, że na TSH akurat nie ma wpływu...
No ja własnie w końcu ustabilizowałam te nieszczęsne hormony- szkoda tylko że tyle KG do przodu...
W ogóle planuję od 1 maja zakupić sobie catering dietetyczny i nieco zrzucić...