Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
innamorata88 wrote:Kurcze nie wiem siedzę i myślę hahahaha ale raczej się wstrzymam (albo @ rozwieje wątpliwości, albo mój faktycznie zapylił, bo menda się nigdy nie spóźnia:D ) ostatni raz jak test kupiłam, to nie zdążyłam go wykonać - bo przyszłam do łazienki i patrzę - zalało mnie
Zapylił, zapylił na pewno -
Czy testy paskowe od strumieniowych czymś się różnią poza wygodą?
W Auchanie kupiłam taki za 3 ziko paskowy czułośc 10Uml/ml, a w Rossmannie z kolei strumieniowy ale ten o czułości 25 Uml/ml to zauważyłam dopiero w domu i nie wiem który lepiej zastosować -
justyna1220 wrote:Czy testy paskowe od strumieniowych czymś się różnią poza wygodą?
W Auchanie kupiłam taki za 3 ziko paskowy czułośc 10Uml/ml, a w Rossmannie z kolei strumieniowy ale ten o czułości 25 Uml/ml to zauważyłam dopiero w domu i nie wiem który lepiej zastosowaćjustyna1220 lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Czy testy paskowe od strumieniowych czymś się różnią poza wygodą?
W Auchanie kupiłam taki za 3 ziko paskowy czułośc 10Uml/ml, a w Rossmannie z kolei strumieniowy ale ten o czułości 25 Uml/ml to zauważyłam dopiero w domu i nie wiem który lepiej zastosować
No patrząc na czulość, lepiej ten 10- to znaczy, że wykryje w moczy poziom hormonu na poziomie 10 lub więcej, a ten drugi 25 lub więcej...
Czyli jak będzie 20- to pepino pokaże Ci 2 kreskę, a ten 2 niePCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
asiaa1987 wrote:Hej dziewczyny
Ja też dzisiaj robiłam testa i negatyw
Zdołowało Mnie to strasznie.. znowu cykl nieudany, już 5 z kolei..
Trzymaj się... Mój też 5cs... i pewnie bez rezultatu- zero objawów.PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
No właśnie dlatego teraz zaznaczam tylko te, których jestem pewna na 100%. Ale kto wie, może ten brak pms tak wcześniej wskazuje chociaż na to, że mi się faza lutealna wydłuży.
-
bol podbrzusza mnie nawiedził. ale tylko chwilowy, ok 5 sek. takie dziwne uczucie, jakby pecherz mnie zapiekł, ale nie piecze tylko to takie dziwne, nie wiem jak mam to określić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 15:05
-
innamorata88 wrote:Ja z kolei nie kupuje na zapas, żeby nie zapeszać
Ja tak samo!! Kupuję na jeden cykl- bo wierzę, że w nast się nie przydaPCOS, niedoczynność, problem męski
Nie wiem od czego to zależy, bo część dziewczyn jest super zadowolona z tych z allegro, a część wręcz przeciwnie. U mnie owulacyjne dobrze zadziałały, z 12 użytych żaden nie był błędny.