Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Offca88 wrote:To super, ja się nie umiem zmobilizować , jakoś w diety nie wierzę, schudłam już kiedyś i niestety odzyskałam Ja jestem przekonania , że można schudnąć jedząc wsio ale rozsądnie, tylko właśnie mnie za bardzo kusi słodkie
-
Ej chciałam zmierzyć temperaturę w ustach. I minie wyszło he he 34.8 dwa razy termometr pokazał. Stary stwierdził " wstań i nogi złóż do kupy bo może masz przeciąg ha ha" mierzyłam w ustach6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
klaudia21 wrote:Po prostu 5 posiłków dziennie. Ja mam pracę biurowa dlatego liczyłam na początku kalorie 1500.kcal a teraz już sama wiem mniej więcej co mogę jeść jem zdrowo - po prostu przyklad: rano pobudka na czczo szklanka wody z sokiem z cytryny,później o 10:00 kromka chleba zytniego pełnoziarnistego (kupuje w Lidlu 4 lub 5 kromek zapakowane) do tego cienko jakiś serek z czosnkiem lub coś podobnego, na to wędzony pierś kurczaka + sałata + rzodkiewka + pomidor + szczypiorek;) później o 12 np. Dwa mniejsze jabłka albo jedno duże, o 14 kefir 400g codziennie go pije, obiad g. 17:00 np. Zupa Szczawiowa ugotowana na 2 skrzydełkach garnek starcza mi na ok.5-6 dni (pakuje zupę w słoiki po przygotowaniu i do lodówki) kolacja g. 19:00 serek wiejski z warzywami albo kilka plasterkow szynki + 1 papryka
-
Czincja wrote:Ej chciałam zmierzyć temperaturę w ustach. I minie wyszło he he 34.8 dwa razy termometr pokazał. Stary stwierdził " wstań i nogi złóż do kupy bo może masz przeciąg ha ha" mierzyłam w ustach
-
marta95 wrote:Elegancko. Całkiem smaczne chyba się skuszę i spróbuję w najbliższym czasie 4kg na miesiąc to całkiem całkiem
-
klaudia21 wrote:Niby 4 kg a różnica jest naprawde spora. Ja mam taką figurę że mam mniej w brzuchu a dużo w tyłku i biodrach. Najbardziej widać po buzi bo sciagnelo mnie dobrze. Po malu gdzieś spod tluszczu wykluwaja się zebra ja robię to powiem szczerze jak najtańszym kosztem bo nie chce wariowac;) chce udowodnić mojemu mężowi że nie trzeba wydawać fortuny na zdrowe jedzenie obiady robię sobie na kilka dni. Np jakieś kotleciki z mięsa mielonego z indyka no możliwości jest mnóstwo:)
-
klaudia21 wrote:Po prostu 5 posiłków dziennie. Ja mam pracę biurowa dlatego liczyłam na początku kalorie 1500.kcal a teraz już sama wiem mniej więcej co mogę jeść jem zdrowo - po prostu przyklad: rano pobudka na czczo szklanka wody z sokiem z cytryny,później o 10:00 kromka chleba zytniego pełnoziarnistego (kupuje w Lidlu 4 lub 5 kromek zapakowane) do tego cienko jakiś serek z czosnkiem lub coś podobnego, na to wędzony pierś kurczaka + sałata + rzodkiewka + pomidor + szczypiorek;) później o 12 np. Dwa mniejsze jabłka albo jedno duże, o 14 kefir 400g codziennie go pije, obiad g. 17:00 np. Zupa Szczawiowa ugotowana na 2 skrzydełkach garnek starcza mi na ok.5-6 dni (pakuje zupę w słoiki po przygotowaniu i do lodówki) kolacja g. 20:00 serek wiejski z warzywami albo kilka plasterkow szynki + 1 papryka
Na śniadanie woda i dajesz radę? Ja po porodzie, gdy przestałam karmić przeszłam na dietę, ale wykupiłam jadłospis w Vitalii, mialam codziennie inne posiłki, zdrowe, smaczne no i duże porcje Ale ja miałam dużo więcej kg. do zrzucenia, a cel był taki żeby przed kolejną ciążą ważyć tyle co przed pierwszą Na szczęście się udało nawet z nawiązką, a w ciąży przytyłam 24 kg (!) maskaraWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 06:46
-
Czincja wrote:Ej chciałam zmierzyć temperaturę w ustach. I minie wyszło he he 34.8 dwa razy termometr pokazał. Stary stwierdził " wstań i nogi złóż do kupy bo może masz przeciąg ha ha" mierzyłam w ustach
Kochana a jak mierzysz ta tempke?? Bo powinno się od skosem i pod językiem, wtedy będzie miarodajna -
Kochane nie śpię już od 6, zmierzyłam tempke i leżałam dalej zmierzyłam o 7 ponownie i książkowo + 0,1 więc chyba taką też wpiszę, czyli zanotowałam nie wielki skok Dzisiaj powinna przyjść @ jak narazie żadnych bóli i niech już tak zostanie
A moja Hania kończy dzisiaj 7 miesięcy.. jak ten czas leciWiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 06:49
-
justyna1220 wrote:Kochane nie śpię już od 6, zmierzyłam tempke i leżałam dalej zmierzyłam o 7 ponownie i książkowo + 0,1 więc chyba taką też wpiszę, czyli zanotowałam nie wielki skok Dzisiaj powinna przyjść @ jak narazie żadnych bóli i niech już tak zostanie
A moja Hania kończy dzisiaj 7 miesięcy.. jak ten czas leci
Ucaluj Hanie od ciotek wirtualnych hihihi :* -
Ja śpię z otwartymi ustami i dlatego w moim przypadku mierzenie temperatury stamtąd odpada. Może masz tak samo?
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Martus dziękuję, ucałuję :*
Innamorta jak sytuacja u Ciebie??Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Nie no dziewczyny ja nie mam siły...
Po co chciałam jeszcze poprawiac sluz tym wiesiolkiem jak było całkiem nieźle. Cały cykl zawsze mokro. Rozciągliwy tez, moze nie jakos super, ale jednak.
A w tym cyklu był przez moment, dosłownie przy jednej wizycie w toalecie.
Temperatura też daremna. Może będzie bezowulacyjny albo po prostu sie przedluzy...
Ale czemu tak sucho, przecież nie tylko w plodne jest sluz, nigdy czegoś takiego nie miałam
Nawet jak chcemy to ja już niby dawno gotowa a tam sucho przez następną godzinę. Chyba się poddam w tym cyklu ; (Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 kwietnia 2016, 07:15
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc)