Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
marie_marie22 wrote:hej hej;) Niedawno mi minęła @, więc niewiele było starań, ale od dziś zaczynamy ^^ Ale powiem Wam, że (przynajmniej na ten dzień, a u mnie to się zmienia, jak to w cyklu;p) jestem spokojna, nawet sobie pomyślałam "ok, teraz sobie możemy jeszcze szaleć, bawić się, chodzić na np koncerty, jeździć bo nie mamy dziecka" a moja druga 'złota' myśl "najwyżej zaadoptujemy jak się nie uda w przeciągu 4 lat". Ponoć 5 lat trezb abyć małżeństwem żeby adoptować, prawda to? Interesowałyście się? Bierzecie pod uwagę adopcję lub bycie rodziną zastępczą? My tak.
A poza tym ja mam już jednego dzidziusia. Gdybym nie miała wcale i nie mogła mieć to nie wiem jakbym podeszła do tematu, być może właśnie miałabym zupełnie inne podejście.
Fajnie, że już po @...teraz możecie śmiało działać
Nie myśl, że się nie uda, bo niby dlaczego nie ? Który to Twój cykl jest ?
-
Ja bym mogła zaadaptować dzieciaczka;) jak najbardziej.
Moja siostra zaadaptowała chłopczyka, jej mąż nie mógł mieć dzieci i jest przekochany, idealne dziecko, mądry i śliczny.
Kochają go strasznie i nie widzą życia poza nim.
Więc nie widzę nic złego w adopcji.31.08.2017 Moja kochana córeczka przyszła na świat
3330 gram 54 cm -
Dziewczyny pomóżcie bo zglupieje. Pozytywne testy jeden wam wysłałam drugi mam w domu. Szyjka w górze zamknieta nie ma zamiaru iść na du. Beta dziś negatywna temperature zawsze mierze rano i zapisuję na wykresie. Rano mam od 37,1 do 37,4 a wieczorem przed chwilą 37,7. Nie biorę leków z hormonem hcg.
-
Panan, skoro betę masz negatywną to moim zdaniem nie jesteś w ciąży. Czemu masz test pozytywny nie wiem, ale jak dla mnie beta jest ważniejsza od testu. Ona nie może być przekłamana, chyba że w labolatorium się pomylą. Zawsze możesz powtórzyć betę. Inaczej w sumie się nie dowiesz nic więcej. Bardziej powinno się ufać testom z krwi niż tym sikanym. Bo na sikanym może wyjść pozytywny test jeszcze przy zaburzeniach jakiś , natomiast na becie pozytywnej wyjdzie tylko ciąża.
Almanah lubi tę wiadomość
-
panan12 wrote:Dziewczyny pomóżcie bo zglupieje. Pozytywne testy jeden wam wysłałam drugi mam w domu. Szyjka w górze zamknieta nie ma zamiaru iść na du. Beta dziś negatywna temperature zawsze mierze rano i zapisuję na wykresie. Rano mam od 37,1 do 37,4 a wieczorem przed chwilą 37,7. Nie biorę leków z hormonem hcg.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Wygląda na to ze @koniec aż dziwne ze tylko 4 dni. Dzisiaj ja porządnie wypłukałam. Jak rano będzie czysta podpaska to zakończę okres dzisiaj a jak będzie jakaś plamka to ma wykresie zaznaczę jeszcze plamienie:) juz nie mogę się doczekać dni płodnych:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Ja pelne rece roboty i nie nadazam za wami
U mnie bez zmian. Coraz mni3j chce mi soe testowac i coraz mniej wierze w ten cykl. Jak tak was czytam to sobie mysle ze ja to jednak nie mam zadnych objawow.Kozisina lubi tę wiadomość
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Ja pelne rece roboty i nie nadazam za wami
U mnie bez zmian. Coraz mni3j chce mi soe testowac i coraz mniej wierze w ten cykl. Jak tak was czytam to sobie mysle ze ja to jednak nie mam zadnych objawow.
Spokojnie...
Ja też żadnych. Nic a nic:)
Witam w piątek!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
M5 wrote:30dc.
@ nadal póki co nie ma.
Nie chce mieć złudnejnadzieji...
Ale chyba zaczynam ją mieć.
Kiedy test? Trzymaj się.
Justynka czekamy na bete:)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
M5 wrote:Powiem wam, że nigdy nie myślałam,że to takie trudne, zawsze wydawało mi się, że jak już się zdecyduje na dziecko, to chwila moment i będzie ,a tu - trzeba czekać
Chyba nie wytrzymam i zaraz poczłapię po ten test- wóz albo przewóz
Tak samo miałam... Odstawie zabezpieczenia i pach! A tu juz 5 cykl...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284