Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja też czekam na Almanah, sama bym sobie wyznaczyła na wczoraj, czyli akurat jeden z niewielu dni bez , eh
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 08:21
24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
lis87 wrote:Nie dziękuje aby nie zapeszać wlasnie wychodzę, zapłacę za szybszy wynik moze będzie za 2hMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Witajcie kochane
Zaraz beta, trzymajcie kciuki :*
Dzisiejszy test już o wiele wyraźniejszy, ale ten 25 Uml(domowe laboratorium) bo 10 pepino ledwo widoczna, obok też położyłam dla porównania wczorajszy 10Pepino, już wiecie dlaczego wczoraj go nie wstawiałam, na zdjęciu nic nie widać!
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Witajcie kochane
Zaraz beta, trzymajcie kciuki :*
Dzisiejszy test już o wiele wyraźniejszy, ale ten 25 Uml(domowe laboratorium) bo 10 pepino ledwo widoczna, obok też położyłam dla porównania wczorajszy 10Pepino, już wiecie dlaczego wczoraj go nie wstawiałam, na zdjęciu nic nie widać!
26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Justyna, gratulacje. Codziennie jakieś dobre wieści ostatnio tutaj.
Ja za to czuję się fatalnie, jakby @ miała zaraz przyjść. W dodatku temp poszła w górę. Łeb mi pęka, mam dreszcze. Może się przeziębiłam. A dzisiaj muszę całe mieszkanie wysprzątać, bo chłop wraca. -
Almanah wrote:Justyna, gratulacje. Codziennie jakieś dobre wieści ostatnio tutaj.
Ja za to czuję się fatalnie, jakby @ miała zaraz przyjść. W dodatku temp poszła w górę. Łeb mi pęka, mam dreszcze. Może się przeziębiłam. A dzisiaj muszę całe mieszkanie wysprzątać, bo chłop wraca.
Biedna, oby nic poważnego... A najlepiej wirus 9 miesięczniówki;)
Ja mam podobnie, tyle że boli mnie całe podbrzusze, promieniuje mi az w pachwiny, no czuję się jakby już @ była, no dosłownie jakbym już miała brudne majtki...PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
marta95 wrote:Almanah jesteś ! Musisz wywrozyc mi z wykresu, kiedy owulka i w ogóle, czekam
No ja tu skoku temperatury nie widzę. Tylko spadek, teraz znowu coś rośnie. Generalnie żeby wyznaczyć owulację metodą termiczną musisz mieć 6 temperatur niższych przed skokiem. To nie może być tak, jak u ciebie, że masz 15 dc 36,6, potem 4 niższe i dzisiaj troszkę wyższą, ale wciąż niższą od tej z 15 dc. Gdybyś dzisiaj miała 36,8, albo wyżej to można by się zastanawiać, ale tak to nie ma nad czym. Kieruj się też powtarzalnością temperatur. Spójrz na swoje poprzednie cykle owulacyjne i zobacz jaką miałaś temperaturę mniej więcej przed skokiem (to jest twoja podstawowa temperatura ciała) i jaką masz po skoku. Ja wiem, że przed skokiem mam mniej więcej 36,4-36,6, więc jeśli temp mi skacze powyżej 36,7, to wiem, że mogę się czegoś spodziewać. -
Almanah wrote:No ja tu skoku temperatury nie widzę. Tylko spadek, teraz znowu coś rośnie. Generalnie żeby wyznaczyć owulację metodą termiczną musisz mieć 6 temperatur niższych przed skokiem. To nie może być tak, jak u ciebie, że masz 15 dc 36,6, potem 4 niższe i dzisiaj troszkę wyższą, ale wciąż niższą od tej z 15 dc. Gdybyś dzisiaj miała 36,8, albo wyżej to można by się zastanawiać, ale tak to nie ma nad czym. Kieruj się też powtarzalnością temperatur. Spójrz na swoje poprzednie cykle owulacyjne i zobacz jaką miałaś temperaturę mniej więcej przed skokiem (to jest twoja podstawowa temperatura ciała) i jaką masz po skoku. Ja wiem, że przed skokiem mam mniej więcej 36,4-36,6, więc jeśli temp mi skacze powyżej 36,7, to wiem, że mogę się czegoś spodziewać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 09:47