Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Almanah wrote:Dlatego doszłam do wniosku, ze nie ma sensu się aż tak cackać. Jutro idę na imprezę i postaram się nie pić alkoholu, ale zobaczymy jak z tym wyjdzie.
-
Dzisiaj mam znowu dużo kremowego śluzu, no nic to dziwnego w sumie, tylko jedna porcja była lekko ciemniejsza, jakby lekko podbarwiona brązem, nie wiem, trochę mnie teraz boli podbrzusze. Mam nadzieję, że @ nie będzie wcześniej Niby krwi nie ma ani nic, no nic zobaczymy, czekamy, mam nadzieje, że chociaż @ pozwoli mi zrobić jeszcze test
-
Offca88 wrote:Dzisiaj mam znowu dużo kremowego śluzu, no nic to dziwnego w sumie, tylko jedna porcja była lekko ciemniejsza, jakby lekko podbarwiona brązem, nie wiem, trochę mnie teraz boli podbrzusze. Mam nadzieję, że @ nie będzie wcześniej Niby krwi nie ma ani nic, no nic zobaczymy, czekamy, mam nadzieje, że chociaż @ pozwoli mi zrobić jeszcze test
No ja tak samo. Grzecznie czekam.
Boli podbrzusze.. Byłam w wc i sluz dosłownie jak krem! Gęsty, całkiem biały. Dziwna sprawa.
Ale czekamy, czekamy. Nie ma co, czuję że @ niedługo nadciągnie.Offca88 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Ja myślę, że jeśli chodzi o alkohol, to akurat tutaj nie ma szans, aby na tym etapie coś przeszło do dziecka, niemniej jeśli chodzi o leki to nie problem w tym, że one przejdą do dziecka, tylko po prostu np aspiryna jest przeciwzakrzepowa, no i może przyspieszyć miesiączkę A piwko sobie można jeszcze chlapnąć , bez przesady
-
Almanah zechcesz spojrzeć jeszcze na mój?
Bo ja jak już bym miała gdzieś owu zaznaczyć to chyba wczoraj... Ale nie wiem.
Ten śluz rozciagliwy to chyba słaby wyznacznik bo pojawiał się ledwie raz dziennie a później susza. Dziś jest więcej ale już całkiem inny.
Zajrzyj jak znajdziesz moment24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Kozisina wrote:No ja tak samo. Grzecznie czekam.
Boli podbrzusze.. Byłam w wc i sluz dosłownie jak krem! Gęsty, całkiem biały. Dziwna sprawa.
Ale czekamy, czekamy. Nie ma co, czuję że @ niedługo nadciągnie.
Ja w sumie nie mam żadnych przeczuć, bo staram się nie spekulować nad tym aby się nie nakręcać Ale obserwuję sobie co by w następnym cyklu wiedzieć na co zwracać a na co nie zwracać uwagi
-
pomylonaa wrote:Almanah zechcesz spojrzeć jeszcze na mój?
Bo ja jak już bym miała gdzieś owu zaznaczyć to chyba wczoraj... Ale nie wiem.
Ten śluz rozciagliwy to chyba słaby wyznacznik bo pojawiał się ledwie raz dziennie a później susza. Dziś jest więcej ale już całkiem inny.
Zajrzyj jak znajdziesz moment
Ta sama sytuacja do u Marty. Nie ma wyraźnie wyższej temperatury od poprzedzających, zwłaszcza, że masz 14 dc skok, który nie jest zaburzony. Poczekaj jeszcze z wyznaczaniem owulacji. Co do śluzu, to nie liczy się ilość, a jakość. Nawet gdybyś miała cały dzień masę kremowego, a na wieczór jeden paseczek rozciągliwego, to zaznaczasz rozciągliwy. -
Almanah wrote:Ta sama sytuacja do u Marty. Nie ma wyraźnie wyższej temperatury od poprzedzających, zwłaszcza, że masz 14 dc skok, który nie jest zaburzony. Poczekaj jeszcze z wyznaczaniem owulacji. Co do śluzu, to nie liczy się ilość, a jakość. Nawet gdybyś miała cały dzień masę kremowego, a na wieczór jeden paseczek rozciągliwego, to zaznaczasz rozciągliwy.
Znając moje szczęście owu była wczoraj jak miałam przerwę w
Dziękuję24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
Offca88 wrote:No ja też mam taki kremowy, nie całkiem biały a kremowy taki ale tak go sporo dosyć.
Ja w sumie nie mam żadnych przeczuć, bo staram się nie spekulować nad tym aby się nie nakręcać Ale obserwuję sobie co by w następnym cyklu wiedzieć na co zwracać a na co nie zwracać uwagi
No ja tak samo, nic sobie na razie nie wmawiam. Tyle że czuję się jakbym już miała @ w majtkach dosłownie, a to taki gęsty "krem"...Nie widziałam takiego czegoś- nie twierdzę, że to jest objaw fasolki, po prostu pewna nowinka w moim organizmie;)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:No ja tak samo, nic sobie na razie nie wmawiam. Tyle że czuję się jakbym już miała @ w majtkach dosłownie, a to taki gęsty "krem"...Nie widziałam takiego czegoś- nie twierdzę, że to jest objaw fasolki, po prostu pewna nowinka w moim organizmie;)
A w pierwszej ciąży miałam tak jak teraz , więcej ale nie był inny tylko taki sam jak przed @. Więc ja tutaj nie widzę nic innego i jeszcze ciężej jest się czegoś domyślać
-
Offca88 wrote:Ja miewałam już taki przed @ ale teraz jakby jest go więcej zdecydowanie.
A w pierwszej ciąży miałam tak jak teraz , więcej ale nie był inny tylko taki sam jak przed @. Więc ja tutaj nie widzę nic innego i jeszcze ciężej jest się czegoś domyślać
A widzisz... ja nie... ale wiesz.. ja się obserwuję od 2 cykli tak konkretnie;)PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284