Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
justyna1220 wrote:Od czasu do czasu, ale jest to takie początkowe stadium bóli @ Nie wiem jak to określić Od czasu do czasu coś poczuję, delikatnie ćmi od środka, ale bardziej to czułam przed terminem miesiączki niż teraz
Teraz umieram na ból pleców... Właśnie Offca Ty pewnie będziesz wiedziała Na taki ból mogę coś łyknąć, posmarować czymś, jak to jest?
-
Offca88 wrote:Kochana tylko paracetamol w sumie można do łykania. A do smarowania to też nie bardzo chyba że ewentualnie amol.
Kurcze, a chciałam się Fastum posmarować, wyślę więc męża po Amol wieczorem i jakieś witaminki, bo nie mam nic jeszcze Polecasz coś na początek? -
marta95 wrote:no niby przyjemność, ale ja mam jakąś blokadę, dobrze że Tobie to nie grozi.
Wiesz, ja tak mówię, ale w tym cyklu się lekko zmuszam, bo przy takiej suszy do wątpliwa przyjemność. Przynajmniej na początku.24.12.2013 - dwie kreski
23.08.2014 - Kuba (39+4 tc)
12.05.2016 - dwie kreski
21.12.2016 - Maciek (36+2 tc) -
justyna1220 wrote:Kurcze, a chciałam się Fastum posmarować, wyślę więc męża po Amol wieczorem i jakieś witaminki, bo nie mam nic jeszcze Polecasz coś na początek?
A co do witamin, ja sie kieruję firmami i na pewno sama będę stosowała FEMIBION . Bo jest to zaufana firma Teraz modna jest też pregna plus ale jakoś mnie nie przekonuje w ogóle
-
Justynka, ciągle masz taki sluz? Ja 2-3 dni temu też u siebie odnotowałam żółtawo-biały sluz w kolosalnych ilościach (wtedy też co jakiś czas bolał mnie brzuch), dziś po terminie @ sluz ustal (czuje ciągle wilgotno ,ale to nie to co było) i co jakiś czas ćmi w brzuszku
Powinnam zrobić test- wszystko było by jasne ,ale jeszcze poczekamKwiatek6 -
justyna1220 wrote:Almanah jeśli coś w stylu decoupage to mamy coś takiego jak poniżej. mała to dostała od mojej koleżanki i myślę , że to super personalizowana pamiątka
Moja przyjaciółka właśnie robi podobne. W sumie fajna rzecz. Myślałam też o kocyku typu minky z imieniem i datą urodzenia. Teraz jeszcze mi zaproponowała odlew stopy.justyna1220 lubi tę wiadomość
-
Witajcie co do prezentu na roczek to moja dostała krzesełko uczydełko Fisher price(210zł )bujak owca 160 zł, kuchnia moja bardzo ją lubi aczkolwiek można z tym jeszcze zaczekać 550zł, wózek dla lalki bardzo fajny prezent 270 zł, jeździk smOBy firma około 120 zł. Wszystkie prezenty uwielbia:)6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Offca88 wrote:Nie nie absolutnie ketonal, niby miejscowo działa ale przenika.
A co do witamin, ja sie kieruję firmami i na pewno sama będę stosowała FEMIBION . Bo jest to zaufana firma Teraz modna jest też pregna plus ale jakoś mnie nie przekonuje w ogóle
Femibion brałam w pierwszej ciąży i mój portfel zawsze krzyczał jak miałam kupować kolejne opakowanie, ale pewnie pokrzyczy i teraz -
M5 wrote:Justynka, ciągle masz taki sluz? Ja 2-3 dni temu też u siebie odnotowałam żółtawo-biały sluz w kolosalnych ilościach (wtedy też co jakiś czas bolał mnie brzuch), dziś po terminie @ sluz ustal (czuje ciągle wilgotno ,ale to nie to co było) i co jakiś czas ćmi w brzuszku
Powinnam zrobić test- wszystko było by jasne ,ale jeszcze poczekam
Teraz jest bardziej biały, na papierze trochę żółtego. Ogólnie czuje się jakby cały czas ze mnie ciekło
Rób testWiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2016, 14:00
-
Czincja wrote:Witajcie co do prezentu na roczek to moja dostała krzesełko uczydełko Fisher price(210zł )bujak owca 160 zł, kuchnia moja bardzo ją lubi aczkolwiek można z tym jeszcze zaczekać 550zł, wózek dla lalki bardzo fajny prezent 270 zł, jeździk smOBy firma około 120 zł. Wszystkie prezenty uwielbia:)
Kopiuje tą listę i przekaże jak ktoś będzie chciał coś dla małej kupić Kuchnia dla Hani marzy mi się z Ikei i pewnie wrobię w nią dziadków -
Almanah wrote:W sumie to przestała mnie już boleć. Wypiłam sobie kawę właśnie. Więc albo faktycznie zapalenie zatok się u mnie znowu odezwało, albo kawa pomogła. Ale dzięki, następnym razem wypróbuję kawę z cytryną. Jak to w ogóle smakowo wygląda? Bo ja cukru w ogóle nie używam, a w takim zestawie chyba by trzeba było.Agula82
-
Moja przyjaciółka znalazła coś takiego: klik Tylko jeszcze trzeba mieć talent, do tego.
Teraz mi się przypomniało, że są takie wózki dla maluchów, do nauki chodzenia. Muszę to obczaić, bo mała właśnie opanowała stawanie. Chociaż nie wiem czy do czerwca nie będzie już biegać. -
Offca88 wrote:Ja np bym nie chciała takich dużych prezentów dla dziecka bo my mamy tylko 2 pokoje, a jak planujemy jeszcze jedno bobo, to naprawdę miejsca już czasami brakuje, a zabawek mamy od groma dosłownie
To też biorę pod uwagę, bo oni też mają tylko dwa pokoje i już nieźle zagracone rzeczami córki. Poza tym bardziej zależy mi na czymś, co z nią zostanie na dłużej, jakaś pamiątka, a nie kolejna zabawka, która za rok-dwa będzie bezużyteczna.Offca88 lubi tę wiadomość