Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kika77 wrote:
Tak, wydaje mi się, że jest dobrze wyznaczony skok. Na upartego można dzień wcześniej, ale 15 dc jest wyższa od wszystkich 6 poprzednich o ponad 0,2. -
Almanah wrote:To też biorę pod uwagę, bo oni też mają tylko dwa pokoje i już nieźle zagracone rzeczami córki. Poza tym bardziej zależy mi na czymś, co z nią zostanie na dłużej, jakaś pamiątka, a nie kolejna zabawka, która za rok-dwa będzie bezużyteczna.
Almanah lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Dokładnie dzieci szybko się nudzą zabawkami Ja zawsze mówię, że np buciki są fajne nie mówię na roczek akurat, bo to droga rzecz u dziecka, takie tam ciuszki, to też kosztuje, a przynajmniej się przyda . A pamiątkę to jakiś album fajny, czy właśnie sesja zdjęciowa, krzesełko do karmienia, huśtawki skoczki )
Dlatego podoba mi się pomysł mojej bratowej. Wszyscy złożymy się na dobry fotelik, który powozi małą prze jakiś czas. I tak musieliby to kupić, nie jest to tania rzecz, a tak będzie już odhaczone. Gdyby nie to, to pewnie bym się chciała szarpnąć na coś droższego niż szkatułka zrobiona za półdarmo przez przyjaciółkę, ale tak to nie ma co szaleć. -
Almanah wrote:Tak, wydaje mi się, że jest dobrze wyznaczony skok. Na upartego można dzień wcześniej, ale 15 dc jest wyższa od wszystkich 6 poprzednich o ponad 0,2.
Dziękuję pięknie :*
popieram Martę - ekspert z Ciebie!marta95, Almanah lubią tę wiadomość
Szczęściu trzeba pomagać.. -
Almanah wrote:Moja przyjaciółka właśnie robi podobne. W sumie fajna rzecz. Myślałam też o kocyku typu minky z imieniem i datą urodzenia. Teraz jeszcze mi zaproponowała odlew stopy.
Szczerze mowiac to dla mnie takie kurzolapu co to później 3j nienwiadomo co z tym robic.26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
kredkaczarna wrote:Szczerze mowiac to dla mnie takie kurzolapu co to później 3j nienwiadomo co z tym robic.
Też tak myślę. W sumie bratowa dała już dziadkom odcisk stopy w ramce na dzień dziadka, więc chyba stóp Miśki jest już wystarczająco dużo w rodzinie. -
nick nieaktualnyhej dziewczyny.
jak tam samopoczucie dzisiaj? taki piękny dzien:)
postanowiłam uporządkować garaż
już nie mogę sie doczekać kiedy ta wredna @ się skończy - a mam dość intensywną i bede mogła zacząc starania pełną parą, jeszcze troszke i 30 urodziny- prezent byłby jak znalazł. czas tez na remoncik, moze przejade sie dzis do LeroyMerlin popatrzeć za materialami:), czas juz na koncepcję , pozostał niecały miesiac. -
No ja akurat mieszkam w domu i mam sporo miejsca.fotelik musiałam kupić dużo wcześniej niż przed rokiem wiec składka odpadła:) mała ma dużo zabawek ale każda kolejna się przyda he he. Ubrań bym nie chciała dostać bo nie lubię. Rzecz gustu:) sama kupuje tyle ze ciężko wychodzić taki nałóg jak się ma córkę roczek miała mała na 50 osób dlatego resztę pieniędzy które zebrała kupiłam jej meble do pokoju. A były i drobne prezenty ale to przeważnie coś do koperty jako dodatek.6 CS pierwszy z clo i pregnyl
30.03.2017 - Aleksander ❤️
13.01.2015 - Anastazja ♡ -
Almanah wrote:I jak, dalej plamisz? Czy to było jednorazowe?
Hmm dziwne... zauważyłam plamkę krwi na papierze, więc postanowiłam zbadać śluz i nieco ze ślubem było "nitek" krwi.
Ale majtki czyste. Tylko lekko mokre od śluzu.PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284