Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
kika77 wrote:Ja ostatnio brałam. Zalecenie było takie żeby przestać brać jak pojawi się krwawienie (ale musi to być miesiączka, a nie plamienie) to mam przestać brać. Jeśli się nie pojawi to zażywać do końca opakowania i po skończeniu do tygodnia powinna się pojawić @, jak nie to zgłosić się do lekarza.
Każda kobieta inna, więc różnie może być. Ja czekałam 3 dni po zjedzeniu wszystkich tabletek. -
kika77 wrote:Deneira też tak miałam - cykl trwał tyle co dwa standardowe cykle, a owulacji ani jednej nie było. Natomiast gdybym nie poszła do gina to czekałabym nie wiadomo na co i nie wiadomo ile dłużej. Szybko minie, zobaczysz Czasem warto poczekać
Kolejny cykl wydaje się być ok; była owulacja, wzrost temp., teraz tylko czekać na kropka
Offca88 - przepraszam, nie doczytałam
-
Deneira wrote:Macie racje......ech ale nie spodziewałam sie tego. Ja sie łudzę ze moze jestem w ciazy. Nadzieja umiera ostatnia. Mam taka ładna temp. Szkoda by było ja zmarnować
-
Oj Deneira nie chciałam Cię zdołować.. U Ciebie wysoka temperatura może oznaczać coś innego niż u mnie - takie są realia. Wiara w powodzenie na pewno dobrze wpływa, dopóki nie wiąże się ze stresem: musi się udać teraz, musi musi!!
Trzeba grzecznie czekać na Dary z Niebios więc spokojnieSzczęściu trzeba pomagać.. -
Offca88 wrote:Hej Marie jak tam u Ciebie jak staranka ?