Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rudzielec91 wrote:wiem, że ja już nie kwietniówka ale i tak piszę do Was hehe z tego co widzę będę mogła zacząć starać się o dzidzie szybciej niż się spodziewałam wygląda na to że już prawie po @... dzisiaj wkładka prawie czysta
-
klaudia21 wrote:czyli czekam do terminu @
innamorata88 lubi tę wiadomość
-
Offca88 wrote:Tak krótko? To tak u Ciebie normalne? Ja mam tak że mam jeden dzień czysto a na następny znowu się odzywa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 13:12
-
Rudzielec91 wrote:i nawet tempkę miałam rano podwyższoną bo z ciekawości zmierzyłam 36,8 ech już myślałam, że może jednak fasolka ale no nic działamy dalej
Dokładnie. Nos do góry, pierś do przodu. Działaj;)PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dziewczyny, wiecie co zgłupiałam trochę. @ przyszła dzień po, bez spadku temperatury, bez pms, taka ni przypiął ni wypiął. Rozmawiałam z koleżanką obecnie w 12tc i mówiła, że jak jej się udało @ przyszła dokładnie w terminie, taka sama, ale trwała tylko 3 dni a nie jak zawsze 5 - zrobiła później test i tu 2 kreski. Jest to możliwe? Dziwi mnie brak spadku temperatury - rano nim poszłam do toalety było 37.5Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Offca88 wrote:Oj niekoniecznie wcale.Czasami dopiero po spodziewanej miesiączce wychodzą lub w jej dniu.Mikołaj 25.04.2011
-
innamorata88 wrote:Dziewczyny, wiecie co zgłupiałam trochę. @ przyszła dzień po, bez spadku temperatury, bez pms, taka ni przypiął ni wypiął. Rozmawiałam z koleżanką obecnie w 12tc i mówiła, że jak jej się udało @ przyszła dokładnie w terminie, taka sama, ale trwała tylko 3 dni a nie jak zawsze 5 - zrobiła później test i tu 2 kreski. Jest to możliwe? Dziwi mnie brak spadku temperatury - rano nim poszłam do toalety było 37.5
-
Rudzielec91 wrote:zatestuj i sprawdź czy tak jest i u Ciebie ja jestem teraz w podobnej sytuacji ale u mnie test negatywnyMikołaj 25.04.2011
-
Rudzielec91 wrote:i nawet tempkę miałam rano podwyższoną bo z ciekawości zmierzyłam 36,8 ech już myślałam, że może jednak fasolka ale no nic działamy dalej
-
Innamorata wiesz co możliwe jest ale plamienie większe, nie krwawienie. Ja ten pierwszy okres po staraniach własnie miałam zdecydowanie bardziej skąpy. Ale jednak to okres, robiłam test po @ i wyszedł negatywnie. Ty musisz ocenić jak to wyglądało Na wszelki wypadek zrób jeszcze test:)
-
Offca88 wrote:No musisz sama to ocenić czy to plamienie czy jednak wredna @. bo jak @ to w sumie nie wiadomo jak to teraz owu wypadnie.
-
Rudzielec91 wrote:no właśnie nie jest to takie łatwe, pierwszy dzień i 3 na pewno plamienie a to wczoraj... było więcej ale zazwyczaj mam duuużo więcej,w ogóle dziwnie bo nie była to krew tylko, przepraszam za określenie- gluty z krwi smarki hehe ale test negatyw więc to pewnie tylko bardziej skąpa miesiączka, będę po prostu regularnie serduszkować w razie jakby owulka miała oszaleć