Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Deneira wrote:Dziwi mnie tylko ze pokazałam mu wykres i zasugerowalam ze moze ow sie spóźniła a ten i taknpowiedziala ze raczej nie. Ale chętnie bym mu pokazała ze sie myli albo powiedział bym sobie nadziei nie robiła a potem roCzarowanie jakby @ przyszła.
-
Właśnie na Sklepstarania.pl zamówiłam żel Conceive plus i zestaw testów, z moim M się umówiliśmy na badania ziarenek w przyszłym tygodniu, jak się okaże, że u niego jest wzystko ok wrzucam na pełen luz muszę tylko wiedzieć czy futrowanie mojego ProMenem ma sens. Ja testuję już jeden cykl Oviarin, od jutra startuję z Clo - pierwsze podglądanie jajeczek umówiłam na następny piątek. Powodzenia Kochane, ja się będę zawijać na wątek majówek.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
M5 wrote:Witajcie moje kochane
Juże po ślubie i weselichu-szybko minęło
Dziś 29 dzień cyklu i czekam grzecznie aż mnie @ nawiedzi, czuje ze się zbliża,no brzuszek pobolewa o piersi większe. Ale w tym miesiącu nawet dobrze to zniosę.
Tak do sobie myślę ,że dla każdej z nas Bóg ma plan, to że się nam nie udaje to teżnie przypadek, trzeba cierpliwie czekać i wierzyć że nadejdzie taki czas, taka chwila...
Łącze się z Wami wszystkim! -
Dziękuję kochane za tyle miłych słów wsparcia ;* jesteście najcudowniejsze i zasługujecie na pełno fasolek !
Z tego wszystkiego wczoraj nie odpisałam wam bo zasnęłam jak po maratonie... a dziś głowa chce mi odpaść
Ja wasz dzień ?Ewel
Zuzia urodzona 02.01.2017
9 Tc ciąża zagrożona, bliźniaki prawdopodobnie. -
Zrobiłam dzisiaj test (10 dpo) i jedna krecha. A zrobiłam go tylko dlatego ze od tygodnia mi wszystko smierdzi strasznie. Jak ja na śniadanie i wędliny dzisiaj w koszu wylądowały. Jest jeszcze jakaś szansa? Przy cyklach 24 dniowych kiedy najlepiej zrobić? ? Mo 10 dpo za wcześnie. Chociaż czuje ze się nie udaloBrychta
-
Brychra wrote:Zrobiłam dzisiaj test (10 dpo) i jedna krecha. A zrobiłam go tylko dlatego ze od tygodnia mi wszystko smierdzi strasznie. Jak ja na śniadanie i wędliny dzisiaj w koszu wylądowały. Jest jeszcze jakaś szansa? Przy cyklach 24 dniowych kiedy najlepiej zrobić? ? Mo 10 dpo za wcześnie. Chociaż czuje ze się nie udalo
Mój cykl 25 dni, a dopiero dzisiaj (14dc) wyszła słaba kreseczka Najlepiej zrobić w dniu @ lub dzień poWiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 11:01
-
ewelelel wrote:Dziękuję kochane za tyle miłych słów wsparcia ;* jesteście najcudowniejsze i zasługujecie na pełno fasolek !
Z tego wszystkiego wczoraj nie odpisałam wam bo zasnęłam jak po maratonie... a dziś głowa chce mi odpaść
Ja wasz dzień ? -
Deneira wrote:Ja tez chce córeczkę ale w rodzinie mojego męża same chłopy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 11:10
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
justyna1220 wrote:Mój cykl 25 dni, a dopiero dzisiaj (14dc) wyszła słaba kreseczka Najlepiej zrobić w dniu @ lub dzień po
justyna1220 lubi tę wiadomość
-
klaudia21 wrote:czekam na wynik!
Wszystkie czekamy z niecierpliwością!!justyna1220 lubi tę wiadomość
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
klaudia21 wrote:Ale super!
Ciesze sie jakbym to ja byla w ciazy
Siedzę w pracy przed monitorem i banan na facjacie
Tez tak mam!!PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
innamorata88 wrote:Będzie dobrze!! 10 i 25 pokazały 2 kreseczki?
Robiłam tylko jeden test, ten o czułości 10, żałuje trochę, że nie miałam innego bo pamiętam, że te pepino baaardzo późno wykazały mi cokolwiek w poprzedniej ciąży. Do jutra jakoś wytrzymam Mam tylko nadzieję, że beta będzie dobra..