Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
panan12 wrote:Dziewczyny beta ujemna. Testy pozytywne nie rozumiem.Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
justyna1220 wrote:Robiłam tylko jeden test, ten o czułości 10, żałuje trochę, że nie miałam innego bo pamiętam, że te pepino baaardzo późno wykazały mi cokolwiek w poprzedniej ciąży. Do jutra jakoś wytrzymam Mam tylko nadzieję, że beta będzie dobra..
-
Rudzielec91 wrote:wiem, że ja już nie kwietniówka ale i tak piszę do Was hehe z tego co widzę będę mogła zacząć starać się o dzidzie szybciej niż się spodziewałam wygląda na to że już prawie po @... dzisiaj wkładka prawie czysta
Łooo! Bardzo szybko... Może jednak nie @?
Ja walczę by się nie doszukiwać Bóg wie czego. staram się skupić na Was, żeby nie mysleć o sobie, ale mnie brzuszysko boli.. mega irytujące...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2016, 12:46
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Łooo! Bardzo szybko... Może jednak nie @?
-
Rudzielec91 wrote:wiem, że ja już nie kwietniówka ale i tak piszę do Was hehe z tego co widzę będę mogła zacząć starać się o dzidzie szybciej niż się spodziewałam wygląda na to że już prawie po @... dzisiaj wkładka prawie czysta
-
dziewczyny, myślę, że mój złowrogi humorek poszedł w siną dal (bynajmniej na razie:?) ogólnie to zrobiłam sobie maseczkę, kąpieeeel i naprawdę jest lepiej, nawet śluz jest rozciągliwy i wodnisty aż dziwne, szyjka też mięciutka...może jednaak cuś będzie
Justynka, nawet nie wiesz ja się cieszę i czeeekam niecierpliwie na tą bete, no! -
marta95 wrote:pewnie wszystko jest ok! :*
Dokładnie... cóż może być... owulka i czas na serduszkowanie;)
Ja w pracy dziś nudno mam, pewnie niedlugo się skończy laba, jak kolega odejdzie... Bo z 4 os zespołu zostajemy we 3, a jedna dziewczyna chora... eh ehPCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284