Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
never give up- nigdy zgagi nie mialam w życiu.. więc chyba teraz też nie mam...
Nie, ja na pewno poczekam z tą betą- wolę ją zostawić jako wisienkę na torcie;) Wyczekiwaną
Z tym brzuchem najdziwniej- mam tak samo, czuję się jakby okres już był, a tu.."czysto"PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Dołączam do Was kobietki.
Przewidywany termin miesiączki to 10 kwiecień, ale mąż ma urodziny 8, więc chyba wtedy zatestuję.
Trzymam kciuki za nas wszystkie:)Jeśli szczęście nie przyszło jeszcze do ciebie, to znaczy, że jest duże i idzie małymi kroczkami.
-
No ja mam urodziny 15.04 wiec byłoby miło gdybym mogła zrobić sobie wcześniejszy prezent..a co do objawów to w tamtym miesiącu miałam wszystkie ciążowe objawy i nici dlatego w tym pewnym objawem będzie brak miesiączkiMartusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
monique1981 wrote:No ja mam urodziny 15.04 wiec byłoby miło gdybym mogła zrobić sobie wcześniejszy prezent..a co do objawów to w tamtym miesiącu miałam wszystkie ciążowe objawy i nici dlatego w tym pewnym objawem będzie brak miesiączki
Dokładnie A już najpewniej ściskać malucha po porodzePCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Oj teraz to kusisz, kusisz... troszkę szkoda mi kaski na Betę.. jednak 4 dyszki w błoto wywalić w tak jeszcze niepewnym terminie...
Ale czekam z zapartym tchem co tam masz!
Mnie męczy tępy ból brzucha, leciuteńkie skurcze- do tego zmęczenie. Jakby nieco częściej toaleta, ale to może być złudne...
Aż mi głupio Mężowi mówić, bo czuję się jak "ciążowy hipochondryk"Brychta -
Hejka!To i ja zawitam do was bo rowniez testowanie przenosi sie na kwiecien.
Brychra:-( wielka szkoda...Przykro mi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:16
Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!! -
Vea wrote:Hejka!To i ja zawitam do was bo rowniez testowanie przenosi sie na kwiecien.
Bryhra:-( wielka szkoda...Przykro mi.
Witamy, witamy Testowanko na kiedy planowane?PCOS, niedoczynność, problem męski
Testowalam dzisiaj bo nie dotrwalam do poniedzialku kiedy teoretycznie powinnam dostac @.Biore duphaston na 2 faze cyklu,jutro ostatnia partia tabletek(3x1)
Oczywiscie test nic nie pokazal,nawet cienia cienia cienia:-| Jestem zla...na siebie,na te testy,na wszystko!Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 18:29
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
Vea wrote:Testowalam dzisiaj bo nie dotrwalam do poniedzialku kiedy teoretycznie powinnam dostac @.Biore duphaston na 2 faze cyklu,jutro ostatnia partia tabletek(3x1)
Oczywiscie test nic nie pokazal,nawet cienia cienia cienia:-| Jestem zla...na siebie,na te testy,na wszystko!
Oh! Ja też mam planowany termin okresu na pon dziś 10 dpo. Na razie trzymam się jakoś, ale bardzo korci mnie by zrobić test jutro...PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina a masz jakies objawy?Mnie strasznie bola piersi,ale tak samo mialam w poprzednim cyklu,mam wzdecia,jestem senna i rozdrazniona.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
Vea piersi nic a nic, całkowicie.
Za to pobolewa mnie brzuch, takie lekkie ćmienie, (u mnie okres zawsze nadchodzi bezobjawowo więc to nowość) i dziś mnie lekko mdliło, na zasadzie takiego niemiłego uczucia, nie że torsje. Zmęczenie również, ale ja często tak mam. i najgłupsze- mam jakieś takie przeczucie... to najbardziej trywialne i subektywne, i zapewne to zaboli najbardziej
Mnie kusi teścik jutro...PCOS, niedoczynność, problem męski
I ja dołączę
AhnaKlementyna witaj Trzymam już teraz kciuki za powodzenie. Pisz nam o swoich obserwacjach, jak się czujesz itd. Pewnie się powtarzam ale w grupie raźniej
Kozisina przywołuję Cię do przytomności
pomylonaa a Ty kiedy testujesz?
monique1981 my prawie rówieśniczki jesteśmy ile Twój nick to też data urodzenia
Vea ja też lecę na progesteronie ale objawów żadnych, nic, absolutnie nic, cyce co chwile gniotę i też nic. Zawsze po owulce mam takie bolące, że ledwo chodzić mogę a teraz ciszaaa.
I jak tu nie zwariować.Vea lubi tę wiadomość
-
Brycha- szkoda ( przykro mi
Vea- witam działamy nadal tym razem w kwietniu
Ja nie wiem jak w tym cyklu mam wykryc owulację, bo temp spadła tylko 0,1 stopnia, a ze śluzem to też różnie. chyba testami, ale nie wiem od którego dnia cyklu zacząć? jak polecacie?
ps. ja niedługo zbankrutuję na te wszystkie testy -
Vea wrote:Testowalam dzisiaj bo nie dotrwalam do poniedzialku kiedy teoretycznie powinnam dostac @.Biore duphaston na 2 faze cyklu,jutro ostatnia partia tabletek(3x1)
Oczywiscie test nic nie pokazal,nawet cienia cienia cienia:-| Jestem zla...na siebie,na te testy,na wszystko!Brychta -
Magda:)taaaa jestem jestem i pewnie z kwietnia przejde na maj hehe:D...a monitoring wchodzi w gre?Nie przejmuj sie ja na testach tez zbankrutuje:/
Brychra ja sie naczytalam juz wiele przypadkow.Komus beta nie wyszla i byl w ciazy, ktos zrobil za szybko....tak naprawde wszystko jest mozliwe:)
Never moja kolezanka jak zaciazyla to wlasnie nie bolaly ja cycuchy,ale na to tez nie ma reguly.
Cos nie dobrze mi sie robi:/Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 20:03
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
nick nieaktualnyHej, mam na imię Ewelina, jestem tu całkiem nowa jestem dziś w 27 dniu cyklu i zaraz zwariuje jak się komuś nie wygadam. Staram się już od ponad dwóch lat o dziecko bezskutecznie. Moje cykle zwykle są 26 dniowe. W tym miesiącu miałam monitoring z którego wynikło ze owulacja przypadła później niż moje przypuszczenia, akurat na weekend wiec się mocno staraliśmy. TAK więc okres powinien być wczoraj trochę bolą mnie jajniki jak bym miała go dostać boje się robić testu juz dziś bo strasznie przeżywam rozczarowania a czasami okres mi się spóźniał o 4 dni.
Moje drogie co robić?? Bardzo mocno trzymam za Was wszystkie kciuki żeby się udało wiem jak ja się czuje co miesiąc kiedy się nie udaje i myślę że każda z nas przeżywa to samo ale musimy być dzielne i silne.
Pozdrawiam -
Hej Ewelina!Milo ze do nas dolaczylas:-) Tutaj sie rozumiemy i wspieramy:-) .
Wlasnie wyszlam z wanny.Cycki mam jak balony i jak sie pochyle to boje sie ze zaraz odpadna:-D.Zyl od cholery na nich ale ale oprocz tego na nogach i rekach jeszcze mi wylazly zyly=-O.Niedoczynnosc tarczycy,poczatki Hashimoto.
19.03.2008 - Victoria
08.04.2015 - Aniolek [*]
11 cykl staran i 2 kreseczki!!!!