Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja muszę się mocno powstrzymywać, też bym już zatestowała, ale powstrzymuje mnie myśl, że znów mogę zobaczyć I kreskę... Mam nieregularne cykle, więc ta data "przewidywanej" @ jest taka, dość niepewna... dziś 10dpo... więc za wcześnie, a szkoda:(PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec po poronieniu mi sie wydłużyly i tak 33-35 dni . Wogole to naszla mnie taka refleksja... czy wy cos bierzecie? Ale nie leki przepisane przez lekarza tylko "wyczytane" jakies suplementy dla kobiet planujacych ciaze?
11 kwietnia ide do lekarza moze mi powie co soe we mnie zepsulo26.09.2014 Aluś :*
Aniołek [*] Listopad 2015r.
-
Ja biorę tylko witaminki dla kobiet- Vototal bodajże;)
No i Eutyrox bo mam niedoczynnośćPCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Kozisina wrote:Ja muszę się mocno powstrzymywać, też bym już zatestowała, ale powstrzymuje mnie myśl, że znów mogę zobaczyć I kreskę... Mam nieregularne cykle, więc ta data "przewidywanej" @ jest taka, dość niepewna... dziś 10dpo... więc za wcześnie, a szkoda:(Brychta
-
Brychra wrote:Witajciw☺ my staramy się od października. Jedna ciaza była biochemiczna. Teraz czekam na wynik bety (jeszcze 2 h) jestem na 4 dni przed @ man taka zgage wzdecia ze ledwo zyje.. pewnie ciazy nie będzie ale chociaż ranigast wezmę.
Witaj Brychra. Ja też jestem 4 - 5 dni przed @ i mam dokładnie takie same dolegliwości jak Ty. Oby to by były te ciążowe a nie cionżowe Trzymam kciuki za pozytywną betę -
Brychra wrote:Ja też 10 dpo. Poszłam na bete.. czekam na wynik
Ale czekam z zapartym tchem co tam masz!
Mnie męczy tępy ból brzucha, leciuteńkie skurcze- do tego zmęczenie. Jakby nieco częściej toaleta, ale to może być złudne...
Aż mi głupio Mężowi mówić, bo czuję się jak "ciążowy hipochondryk"PCOS, niedoczynność, problem męski
Kozisina wrote:Oj teraz to kusisz, kusisz... troszkę szkoda mi kaski na Betę.. jednak 4 dyszki w błoto wywalić w tak jeszcze niepewnym terminie...
Ale czekam z zapartym tchem co tam masz!
Mnie męczy tępy ból brzucha, leciuteńkie skurcze- do tego zmęczenie. Jakby nieco częściej toaleta, ale to może być złudne...
Aż mi głupio Mężowi mówić, bo czuję się jak "ciążowy hipochondryk"
Kusicie mnie obie Ale ja będę twarda i poczekam jeszcze. Mnie też Kozisina boli brzuch i jestem mega zmęczona - taka otępiała. Co chwilę biegam do toalety i sprawdzam czy @ jest czy jej nie ma. Idę po pracy do TKMaxxa to trochę myśli odgonię od tego czekania
Stasznie mnie zgaga męczym - jak nigdy. Was też?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2016, 14:47