Kwietniowe staraczki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale sie napisalyscie;) witam nowe kolezanki
Co do wiesiolka to jeszcze do dzis uwazalam ze on i len mi pomogly bo sluz sie pojawil jakikolwiek inny niz suchy cieszylam sie ze czuje mokro- ale dzis na zewnatrz nic a jak sprawdzilam w srodku to takie kremowe minimalnie lepkie;(
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Sluchajcie!!! Wielki dzień!! ALBO to sperma... albo faktycznie to rozciągliwy śluz!! Jest śliski i ciągnie mi się na jakieś 2-2.5 cm...
PCOS, niedoczynność, problem męski
2 x IUI, 2017 próba IVF, ICSI + PICSI
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
infinity888 wrote:Ale sie napisalyscie;) witam nowe kolezanki
Co do wiesiolka to jeszcze do dzis uwazalam ze on i len mi pomogly bo sluz sie pojawil jakikolwiek inny niz suchy cieszylam sie ze czuje mokro- ale dzis na zewnatrz nic a jak sprawdzilam w srodku to takie kremowe minimalnie lepkie;(
Hej ja też tak miałam, że najpierw wilgotno, potem nawet był wodnisty, ale zdarzały się dni posuchy.
Dzisiaj natomiast ładny rozciągliwy, no książkowy Więc może tak to działa. -
reddie137 wrote:A wsiąka w papier czy utrzymuje się na?
Podobno sperma wsiąka.
Haha, też byłam taka sprtna;) no nieco wsiąka, ale też nie od razu. Po podtarciu się odczekałam chwilkę i dotknęłam- papier był lekko śliski. Tylko kolor, jak dla mnie lekko mleczny, nie przejrzysty... sama nie wiem, jakie to u mnie nagke dziwy;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 13:40
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284 -
Rudzielec91 wrote:Kozisina ja znawcą nie jestem ale oby ten śluz okazał się był właśnie tym płodnym a ja znowu jak na złość zawsze mam dużo śluzu a dziś, dzień przed owulką ledwo co ;/ pierwszy raz tak mam, akurat jak się staram
No ja pierwszy raz na oczy widzę, żeby się cokolwiek się ciągało...
No nic, zaznaczyłam jakby to był rozciągliwy^^
W końcu w innych cyklach też były , a nigdy nie widziałam czegos takiego...
jest wodnisty ale delikatnie białawy, a czytałam, że ten płodny jest przejrzysty, czy któraś z Was też tak ma? i da się go troszkę rozciągnąc nie jest już sama woda jak wczoraj , ale rozciąga się tylko tak na kilka milimetrów a chyba powinno więcej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 kwietnia 2016, 14:01
-
Reddie137- u mnie sluz byl piekny do momentu podjecia staran byla decyzja sluz sie schowal..i chcialabtm zeby wrocil. Mowisz ze moze byc tak ze jest wodnisty wodnisty lepki a pozniej rozciagliwy? Bo u mnie owulka powinna byc jutro albo w czw.
Btw w ost cyklu stosowalam zel convicte plus czy jakos tak ale nie pomogl w tamtym cyklu;)
Beta HCG
25.05-433
27.05-1285 -
Rudzielec91 wrote:jest wodnisty ale delikatnie białawy, a czytałam, że ten płodny jest przejrzysty, czy któraś z Was też tak ma? i da się go troszkę rozciągnąc nie jest już sama woda jak wczoraj , ale rozciąga się tylko tak na kilka milimetrów a chyba powinno więcej
No właśnie ten mój rozciągliwy nawet na 2cm dziwoląg jest białawy, mleczny....
Może to to!!
Tylko u mnie raptem 7dc...PCOS, niedoczynność, problem męski
4.12 start / 15.12 pick up 4 jaj/ 20.12 podany 1 5d orzeszek/ 7dpt beta 55.5/10dpt beta 284