Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
33 dniu, poszlam bo myslalam, ze sie udało, ale zrobil usg powiedzial, ze nic tu nie widac dal luteine powiedzial, ze jak po odstawieniu do 7 dni nie dostane to mam przyjsc i zrobimy usg znowu, ale po odstawieniu dostałam @ po 2 dniach... tylko wtedy tez macalam szyjke i byla otwarta i nisko
-
nick nieaktualnyDzięki za info To może ja też pójdę przed weekendem. Ja macam szyjkę i od kilku dni nie czuje zmiany, nie wiem kiedy pierwszy dzień zaczęłam sprawdzać ale jakoś chyba w czwartek to była nisko, zamknięta i twarda, na za dwa dni się zmieniła bo jest trochę wyżej,jakby lekko otwarta i taka mięsista i od tamtej pory się nie zmienia. W pochwie od tego czasu jest wilgotno ale nie cieknie ze mnie no i okresu nie ma.
-
ja wtedy miałam własnie tak srednio wysoko, ale wyczuwałam otwarta no i tez miałam wilotno, a teraz jest tak wysoko, ze nie moge jej siegnac zamknieta twarda i podejrzanie sucho, tam jak domacam dziubka to biale kremowe mi zostaje na palcu, ale tak pozatym to nie wycieka mi praktycznie nic, wedlug moich obliczen ja powinnam @ dostac jakos miedzy niedziela a dzisiejszym dniem,wiec zobaczymy co to bedzie. Podobno szyjak moze sie otworzyc nawet kilka godzin przed @ wiec wszystko mozliwe. a testowałas sie juz ciri?
-
nick nieaktualnytestowałam tylko w niedziele, zdecydowanie negatyw i od mniej więcej soboty/niedzieli ma taka szyjkę, ale po uciśnięciu nic z nie bezpośrednio nie wycieka na palcu nic więcej nie ma. poza tym co w pochwie zostało.
Kasiu, myślę że u Ciebie może być pozytywnie
Ja to się nastrajam na to że dziś bądź jutro @ przyjdzie, bo apetyt mi wrócił po prawie tygodniuWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:56
-
Wiecie co dziewczyny, jak tak sobie czasem w wolnej chwili przeglądam wykresy to wydaje mi się, że ovu bardzo często jakoś dziwnie zaznacza owulację. Ostatnio z narzeczonym byliśmy w poradni rodzinnej na kursie przed ślubem i był kurs z naturalnego planowania dzieci i wykresów. I od skoku temp musi być 6 razy niższa temp niż skok, żeby wykres był prawidłowy.