X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Kwietniowe testowanie ;)
Odpowiedz

Kwietniowe testowanie ;)

Oceń ten wątek:
  • Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dzisiaj pewnie nie bo to za szybko. ;) Ale myślę że niestety tak. Za kilka dni. To się już okaże. Obyś to ty miała rację. ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:46

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gumisia wrote:
    Ale mnie ciągnie, jakbym miała dostać @ jeszcze dziś. ;)

A może zagnieżdżenie?

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak tak! Oby oby! ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam KCIUKI :)

to byś miała wyjaśnienie czemu negatywne testy masz :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:49

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak się intensywnie staraliśmy jak nigdy więc nagroda się należy hahaha. ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To teraz Ci przesyłam siły i cierpliwość żebyś do dnia spodziewanej @ poczekała testami :)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciri a ty tak pięknie cykl 8 marca na Dzień Kobiet zaczęłaś więc w prezencie też Ci się należy. ;)

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę właśnie bo muszę od razu po luteinę lub duphaston biec.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak tak, zapomniałam... :(

A no dzień kobiet miałam nadzieje ze jak teraz nic to może majówka będzie szczęśliwym czasem na testowanie a tu mi się termin trochę teraz przesuwa :P

Gumisia lubi tę wiadomość

• Gumisia Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja to miałam nadzieję że zrobię mężowi niespodziankę po jego powrocie z delegacji (wraca na weekend), ale chyba jednak nie.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez ja tez zaczelam nowy cykl w dzien kobiet ! :P

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasiu masz długie cykle czy coś? Już testowałaś?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:09

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zawsze mialam cykle 28-29 ale ostatnio spozniala mi sie @ i dostalam luteine bop na usg nic nie bylo widac i dostałam w 38 dniu dopiero @, dlatego sie pogubilam w obliczeniach

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaa, a po luteine w którym dniu cyklu poszłaś?

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    33 dniu, poszlam bo myslalam, ze sie udało, ale zrobil usg powiedzial, ze nic tu nie widac dal luteine powiedzial, ze jak po odstawieniu do 7 dni nie dostane to mam przyjsc i zrobimy usg znowu, ale po odstawieniu dostałam @ po 2 dniach... tylko wtedy tez macalam szyjke i byla otwarta i nisko

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za info :) To może ja też pójdę przed weekendem. Ja macam szyjkę i od kilku dni nie czuje zmiany, nie wiem kiedy pierwszy dzień zaczęłam sprawdzać ale jakoś chyba w czwartek to była nisko, zamknięta i twarda, na za dwa dni się zmieniła bo jest trochę wyżej,jakby lekko otwarta i taka mięsista i od tamtej pory się nie zmienia. W pochwie od tego czasu jest wilgotno ale nie cieknie ze mnie no i okresu nie ma.

• KASIAG24 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja wtedy miałam własnie tak srednio wysoko, ale wyczuwałam otwarta no i tez miałam wilotno, a teraz jest tak wysoko, ze nie moge jej siegnac zamknieta twarda i podejrzanie sucho, tam jak domacam dziubka to biale kremowe mi zostaje na palcu, ale tak pozatym to nie wycieka mi praktycznie nic, wedlug moich obliczen ja powinnam @ dostac jakos miedzy niedziela a dzisiejszym dniem,wiec zobaczymy co to bedzie. Podobno szyjak moze sie otworzyc nawet kilka godzin przed @ wiec wszystko mozliwe. a testowałas sie juz ciri?

km5szbmhj06ctvox.png

gwn9018.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    testowałam tylko w niedziele, zdecydowanie negatyw i od mniej więcej soboty/niedzieli ma taka szyjkę, ale po uciśnięciu nic z nie bezpośrednio nie wycieka na palcu nic więcej nie ma. poza tym co w pochwie zostało.

Kasiu, myślę że u Ciebie może być pozytywnie :)

Ja to się nastrajam na to że dziś bądź jutro @ przyjdzie, bo apetyt mi wrócił :D po prawie tygodniu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 12:56

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co dziewczyny, jak tak sobie czasem w wolnej chwili przeglądam wykresy to wydaje mi się, że ovu bardzo często jakoś dziwnie zaznacza owulację. Ostatnio z narzeczonym byliśmy w poradni rodzinnej na kursie przed ślubem i był kurs z naturalnego planowania dzieci i wykresów. I od skoku temp musi być 6 razy niższa temp niż skok, żeby wykres był prawidłowy.

• marta1987 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Życzę powodzenia wszystkim testującym. Ja muszę jeszcze trochę zaczekać...:)

‹‹ 45 46 47 48 49 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ