Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ale jesli ja mam cykle po 60 dni, to to nie sa dwa tygodnie roznicy, tylko moze byc z miesiac;) ale wiadomo,zaden normalny lekarz ie bedzie wyznaczal taki. Kobietom terminu na podstawie ostTniej miesiaczki, tylko usg. Wczoraj mnie rozbawilo,ze wiek ciazy najlepiej wyznaczyc na podstawie usg, ale to usg najlepiej zrobic pomiedzy 7-10 tygodniem - ale jak sadze liczonym od daty okresu... Czyli od owulacji ktorym:P?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No, mi tez tak lopatologicznie wyszlo, musze w sumie sie w to zaglebic,zeby. Wiedziala, gdy nadejdzie juz czas(a nadejdzie niedlugo, ekhm pozakli ajmy rzeczywistosc).
Motylek, mnie sie nie laduja zdjecia, ale dziobie z ipada.motylek1909 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ciri22 wrote:Tak sie nie da ;p
Kochana uwierz mi, da się
Odpuściliśmy pierwszą połowę cyklu w styczniu, a staraliśmy się od maja 2014, w drugiej połowie cyklu żałowałam, że odpuściliśmy, a tu taka wspaniała niespodziankaalicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFajnie. Ja mam dwa miesiace na dwie kreseczki wiec nie moge odpuscic a do tego problem mam z parnerem bo to ten typ co po zamieszkaniu z kobieta jego libido spada do minus 1. Wiec musze wiedziec kiedy sie postarac z nim o to dziecko ;p bo tak to ani ja ani on nie may wiekszych potrzeb wiec samo z siebie nie wyjdzie
alicjaaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie naszczescie nie zdrowotne. Bardziej ekonomiczne i pracowe. Wiec jesli teraz nie wyjdzie to starania najprawdopodobniej bede musiala odlozyc na jakis czas.. na rok albo wiecej. Ale mam nadzieje ze maj bedzie udany bo moj G zawsze podaje jakis termin i zawszewtey to sie spelnia. O ciazy jakis pol roku temu mowil ze to bedzie w kwietniu jak sie postaramy o dziecko wiec stawiam ze wtedy nam sie uda ;p
-
nick nieaktualny