Kwietniowe testowanie ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
KASIAG24 wrote:Kamisiakass MOJE gratulacje!!! ciesze sie bardzo i zycze Ci spokojnej ciazy! kiedy idziesz do lekarza?
-
nick nieaktualny
-
Giannaa wrote:Idz zrób po 48 h drugą bete. Nie chce Ciebie straszyć ale jest dość niska... ja w 30dc a cykle mam takie same jak Ty bete miała troche ponad 40 i niestety była to ciąża biochemiczne czego Tobie oczywiście nie życzę. Z całego Serca trzymam kciuki...ale wiem jak boli rozczarowanie...wiec idz na tą drugą bete, ja nie poszłam bo stwierdziłam skoro wyniki bety wyszły pozytywnie ... nie potrafię opisać co czułam ja poszłam do szpitala bo zaczynał mi się okres czego ja nie wiedziałam i lekarz mi powiedział, że nie jestem w ciąży...
tapir19 lubi tę wiadomość
-
marta1987 wrote:Nie ma co straszyć....to,że cykl jest takiej samej długości nic nie znaczy...u jednej może się zagnieździć w 7 dniu u innej w 9dpo i wtedy są różne wartości bety...
-
nick nieaktualnykamisiakass wrote:Jak tak ma wygladac twoja rola na tym forum to zmien na inne! Bo czlowiek sie cieszy z fasolki a ty dolujesz innych! To ze tobie sie to przytrafilo nie znaczy ze mi sie to samo przytrafi. Jak tak masx dolowac innych swoimi madrosciami to lepiej wcale sie nie odzywaj! To tak jakbys powiedxiala kobiecie w ciazy ze urodzi martwe dziecko. Jestes okropna !!!!!!!
Kasiu prosze o spokoj kobiecie w ciazy nie wolno sie denerwowac Gianna na pewno chciala sobrze. Chce Cie tylko ustrzec i ja tez mysle ze powinnas jeszcze jedna bete zrobic zeby byc pewna ze wszystko w porzadku a wiadomo ze za nim do lekarza pojdziesz jeszcze chwilka minie.kamisiakass, Giannaa lubią tę wiadomość
-
kamisiakass wrote:Jak tak ma wygladac twoja rola na tym forum to zmien na inne! Bo czlowiek sie cieszy z fasolki a ty dolujesz innych! To ze tobie sie to przytrafilo nie znaczy ze mi sie to samo przytrafi. Jak tak masx dolowac innych swoimi madrosciami to lepiej wcale sie nie odzywaj! To tak jakbys powiedxiala kobiecie w ciazy ze urodzi martwe dziecko. Jestes okropna !!!!!!!
Giannaa lubi tę wiadomość
-
A swoja droga Dziewczyny, jak oblicza sie wiek ciazy przy dlugich cyklach?
Jest metoda,ze tygodnie licza sie od dnia ostatniej miesiaczki. Niemniej w przypadku cykli np. 70 dnowych to jest bez sensu. Wiec jak rozumiem liczy sie wtedy od momentu owulacji.
Ale jesli sa dwie kobiety: jedna ma nieregularny, dlugi cykl, druga prawidlowy.
Obie mialy owulacje w tym samym momencie i zachodza w ciaze - jedna w 14 dniu cyklu, druga w 45. Po 3 tygodniach od owulacji jedna bedzie w 3 tygodniu ciazy, a druga w piatym? Przeciez to bez sensu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny