KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Dziewczyny!
Ja na l4, zastanawiam się co dziś zrobić w domu zamiast leżeć
Reset - ale super,że Mała przyjeżdża. Miłego czasu razem Wam życzę! Jesteś usprawiedliwiona z "nie-bycia" tu cały czas
Bajka - to dobra wiadomość, będzie dobrze trzymam za Was kciuki!
Flo- jak to szybko mija! Bardzo się cieszę,że wszystko u Was w porządku! A wiruski zbieram do wielkiego worka,mam nadzieję,że niedługo ja będę je rozsyłać.
Miłego dnia!!Bajkaaa, Flowwer lubią tę wiadomość
*starania od marca 2017
*iui x 3 - nieudane
- I - 17.07.2020: 1 pęcherzyk,
- II - 10.09.2020: 2 pęcherzyki,
- III - 9.12.2020: 2 pęcherzyki.
*I ivf - krótki protokół, 15 pecherzyków - 3 komórki - 2 zarodki:
- I FET 27.08.2021 (57cs) - 3 dniowy Maluch
11dpt- beta88,9, prog16,1
13dpt- beta218,9, prog14,3
19dpt -beta 2541, prog 16,6
26dpt- ❤
28.10.2021 poronienie zatrzymane (Aniołek 8tc-11tc)
- II FET 13.01.2022 (59cs)- 6-dniowy Maluch 4ba
6dpt- beta 0, prog 12,5
11dpt -beta 0, prog 40,33
*II ivf - dlugi protokół (7 komórek, 2 zarodki)
- I FET - 3 Dniowy Maluch - beta 0
- II FET 23.012023 - zarodek 4BB
5dpt bladzioch
7dpt negatyw
10dpt beta 0 -
Reset - fajnego czasu spędzonego z rodzinką . A masz już AMH? Bo przegapiłam a chyba czekałaś na wynik. Szukam kompana z obniżonym AMH, nie dołączaj! , haha, ale szukam2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualny
-
nowa na dzielni wrote:Reset - fajnego czasu spędzonego z rodzinką . A masz już AMH? Bo przegapiłam a chyba czekałaś na wynik. Szukam kompana z obniżonym AMH, nie dołączaj! , haha, ale szukam
Nowa - mam już wyniki. Mnie wyszło ponad 7 i niby w normie dla wieku, ale gin mówi, że ciut za wysokie. W tej kwestii kompanem nie będę :*
No i fajnie, że masz dobrą cenę na abonament. Ode mnie wciąż chcą 29 zł, więc się buntuję i mówię im: nie!
Ja jeszcze chwilkę pracuję, bo mam wyrzuty sumienia z powodu tak nagłego urlopu. M. śpi, po Młodą mamy być o 10. Pogoda piękna, więc punkt pierwszy wycieczki: lody nad WisłąWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 08:07
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nenusia ściskam Cię w tej jamie. Ogarniesz wszystko! :*
Ja wczoraj byłam na pierwszej wizycie u Przystojniaka W. A więc tak, czekamy na @, piszę do niego i zgłaszam się szpitala w pierwszej fazie, żeby porobić badania, a potem w drugiej fazie zrobimy biopsję endo. Podobnie jak u Boćka.
Wszystko w środku ok jak na 21dc, torbieli brak, ciałko żółte piękne, ale powiedziałam mu, że to akurat słyszę co cykl także mnie to nie rusza już.
Jeśli jakimś cudem, by się teraz udało to mam pisać, bo i tak Clexane od razu i progesteron do brania.
Całej historii posłuchał, zerknął na badania M., mojego ciężkiego segregatora nawet nie przejrzał, bo wszystko miałam na kartce a4 spisane i tylko tą moją ściągę mi ukradł, kazał mi z nią wszędzie chodzić, bo jest boska.
Czekamy na nowy cykl, nie wiem tylko czy w jednym uda się ten drugi pobyt w szpitalu, bo w te dni akurat chyba będziemy z M na wyjeżdzie na jego 30-tkę. Ale powiedział, że to spokojnie możemy drugi pobyt w kolejnym cyklu załatwić jak coś.
No i teraz też muszę się z intralipidem wstrzymać, bo przy cyklu z biopsją nie wolno się starać. Ale myślę, że poczekamy na wyniki tych szpitlanych badań, omówimy i nowy cykl ruszymy z podwójną siłą.
nowa a jakie masz AMH?
lamka, Siwulec, nenusia, KateHawke, Czrna 81 lubią tę wiadomość
Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Wybaczam :*. W ogóle zauważyłam że większość ma ten wynik raczej nieco zawyżony niż obniżony . Ja "pracuje" dzisiaj od 7.00, tzn wisi nade mną ogrom pracy i tak sobie wisi, bo przez godzinę nie zrobiłam prawie nic . Za to przypomniał mi się fajny krótki film na YT, gadające głowy , jeżeli nie widziałyście to podsyłam go warto sobie przesłuchać
https://www.youtube.com/watch?v=cRVncgtT6GECzrna 81 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
nick nieaktualnyReset bawcie się dobrze super, że w końcu przyjechała.
Bajka teraz będziesz tylko spokojniejsza:-)
Flowwer gratulacje nowego tygodnia
Jeżowa a Ty zaczynasz drugi trymestr wow! (widziałam na suwaczku, ciekawe czy tu zaglądasz)
Kargo zdrowiej
Minie cóż za rozczarowaniereset, Bajkaaa, Flowwer, Kargo31 lubią tę wiadomość
-
Cześć Kochane
Melduje śnieżną biel na teście, czyli nic nowego. Wchodzę do jamy.
Muszę na sobotę udawać uśmiechniętą, żeby mojemu Mężowi nie było przykro.
W poniedziałek szpital, dobrze że i Bocianiątko będzie w tym samym czasie na oddzialeKarma88, Bocianiątko lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
0,85 przy czym poziom wszystkich innych hormonów ok więc niby wszystko jeszcze działa Estradiol 3 dc 51,5, fsh 6,7.
Przykro mi Karolinka , podaję kocyk do nory
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 08:23
2019 początek - strata, 10 tc
Achia wrote:Dziewczyny a czy któraś z Was ma może astmę? Wizytę mam u swojej pani alergolog za tydzień ale może czegoś też się tutaj dowiem? Przy staraniach zawsze mi powtarzała że w ciąży bierze się leki na astmę bo atak duszności i brak tlenu dla dziecka jest gorszy w skutkach niż leki. Ale może któras z Was jest w takiej sytuacji?i napisze mi jak to u niej wygląda, jakie leki bierze. Jeśli bierze. Dziękuje z góry
hej - ja mam astmę. Biorę oxodil i alvesco na stale. Konsultowalam co w przypadku ciąży - mam normalnie brac. Nie mozna tylko leków typu claritine.
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Karma88 wrote:Całej historii posłuchał, zerknął na badania M., mojego ciężkiego segregatora nawet nie przejrzał, bo wszystko miałam na kartce a4 spisane i tylko tą moją ściągę mi ukradł, kazał mi z nią wszędzie chodzić, bo jest boska.
Wszystkim polecam ten patent! Myślę, że moje wczorajsze recepty to wynik nie tylko uśmiechu numer 5 i szpilek, a tego, że mój gin miał przed oczami wszystkie wyniki na raz i zaczął ogarniać, co jest problemem (nawet czuję, że o duphaston nie będę bardzo żebrać, bo jakoś wczoraj dotarło do niego, że mój progesteron też jest taki sobie na 7 dpo).
Uff, skończyłam pracę, idę się makeupowaćKarma88, summer86, lamka, Emiilka, Bocianiątko lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Cześć wszystkim !
Mala ściskam kciuki za betę
Reset bawcie się dobrze i delektujcie się każdą wspólną minutą
Bajka cieszę się że jesteś spokojniejsza fajnie że doktorek bierze pod uwagę Twój spokój psychiczny
Karolcia ściskam za biel i podziwiam za uśmiech przed mężem
życzę wszystkim miluśkiego dnia
Bajkaaa lubi tę wiadomość
-
Siwulec Moj mąż ma 30ste urodziny, nie mogę mu tego zepsuć.
Myślałam, że dam mu wymarzony prezent a dostanie bana na seks przez @.👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Dzień dobry,
ja już w pracy. Jakąś godzinę temu upuściłam krew na proga i betę. Wiem, że po godzinie to nawet na cito nie ma wyników, ale i tak sprawdzałam już ze 3 razy. Mam plan wysiedzieć w pracy, choćby nie wiem jaki był wynik, ale już teraz ciężko mi się skupić na czymkolwiek. Marzy mi się conajmniej 1400, bo to minimum jak na ten dzień. Dziewczyny, trzymajcie kciuki, żebym całkiem nie ześwirowała
I piszcie dużo postów - chociaż na 5 minut się oderwę od czarnowidztwa.
Miłego dnia!Karolina90, Siwulec, Meśka, nowa na dzielni, Emiilka, nenusia, agulineczka, Paulina_2603, Jeżowa, KateHawke, Flowwer, blue00, Bocianiątko lubią tę wiadomość
-
reset tylko ja ją ręcznie pisałam i to mogło byc trochę niewyraźne dla niego. Ale kilka dobrych razy mówił, że kartka jest świetna.
nowa rok temu miałam 1,87 i gin mówił wczoraj, że musimy je sprawdzić, bo rewelacyjne nie było. Także sprawdzimy czy mocno spadło przez ten rok.Emilka
Od 09.2013:02.2014-5t6dc 07.2015-12tc
MTHFR A1298C+C667T+PAI-1 4G-hetero, immunologia -
Reset zapomniałam napisać, życzę cudownych chwil z młodą
Dziękuję dziewczyny, sama się cieszę że lekarz bierze pod uwagę moje lęki, co prawda wolałabym faktycznie nie mieć żadnego problemu z tą ciąża, ale nie wybaczylabym sobie gdyby się okazało że zabiedbalam taka sprawę, zresztą akurat wy mnie rozumiecie
I dziewczyny za kogo dziś trzymać kciuki? Bo wczoraj było mnóstwo spraw a dziś? -
Karolina90 wrote:Siwulec Moj mąż ma 30ste urodziny, nie mogę mu tego zepsuć.
Myślałam, że dam mu wymarzony prezent a dostanie bana na seks przez @.
ale ktoś tu pisał że dziś środa = dzień ....
z dwojga złego to dobrze że to jego urodziny a nie Twoje, on Tobie... podczas @ miałby trochę trudniej :*Malgonia, Kingulla, Flowwer, Nat90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciuki za dzisiejsze testowania
Karolcia -mocno ściskam,jesteś silna babka
Phnappy-niedawno doczytałam że nosisz dwa serduszka ❤❤ ,cieszę się razem z Tobą
Gratuluję wszystkim babeczkom,co wysikaly dwie krechy ,bo jeszcze nie doczytałam paru stron ☺ ❤❤❤Karolina90 lubi tę wiadomość