KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
bazylkove wrote:Dzień dobry!
Witam się w pierwszym dniu @ jak zwykle to samo...
Nie jestem na bieżąco, zaraz postaram się nadrobić.
Nikuś potem przytuptam do Ciebie na wątek, zapiszesz mnie na testowanie w okolicach 9 maja? :* -
Achia wrote:Nika kciuki!!! A który masz dzień?ja miałam już się nie kłuć ale chyba jutro jednak zrobię betę i estadriol. Nie wiem,jakoś czuję że powinnam.
Za resztę również trzymam kciuki
Wyników wciąż nie ma, a to już 2 godziny. Może będą tak jak ostatnio, po 10ej. -
StaraczkaNika wrote:Już wpisuję - teraz się nie wymigasz
Dzięęęki Kciukam za piękną betę!!!
Ech... Jeszcze tylko 6h w pracy i mogę wracać do swojej jamy i kocyka.
Miłego dnia dziewczynki!7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualnyStaraczkaNika wrote:teoretycznie 20 dpo, ale tak w praktyce to nie wiem, może być trochę później, Obstawiam, że 11 dzień od zagnieżdżenia. Ty masz dziś 15 dpo? Jeśli kłucie ma Ci pomóc, to czemu nie - jestem pewna, że u Ciebie wyniki będą piękne i Cię uspokoją, więc sobie nie żałuj.
Wyników wciąż nie ma, a to już 2 godziny. Może będą tak jak ostatnio, po 10ej. -
Cześć wszystkim! We Wrocławiu wciąż piękna pogoda, więc bardzo żałuję, że nie mam ogródka albo tarasu, na którym mogłabym zjeść śniadanie
Reset cudownego dnia życzę, a szukania sukienki zazdroszczę
Nika nieustające kciuki za betę!
Karolina przykro mi z powodu bieli... trzymaj się i pomimo wszystko życzę udanych 30 urodzin męża
Minie hahaha, wygrywasz w kategorii najwcześniejszego sika
Flower dla mnie Twój suwaczek mknie najszybciej ze wszystkich 6 miesiąc, brzmi poważnie!
A ja, tak jak zauważyła Lamka zaczynam dzisiaj II trymestr więc dużo drugotrymestrowych wirusków!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:35
nowa na dzielni, Siwulec, Minie Black, Bajkaaa, Flowwer, Karolina90, lamka, Morusek, Kargo31, wisienka94, Bocianiątko, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMówiłyscie ostatnio o fotelach/jajkach tych podwieszanych - w brico marche promocja na 599
Trzymam kciuki za betujące, oby wam poszło lepiej niż mi i Karolinie z sikancami:)
Uciekam na dwór, będę sadzić pomidoryWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 09:45
Cabrera, Kargo31, Mala90 lubią tę wiadomość
-
Ja sobie załatwiam gości
Będą za pół godz mama i dwie siostry hehe i zrobię sobie hybrydy później żeby mi się nie nudziło, bo nawet obiad mam zrobiony rano emek zrobił zakupy więc ja będę leżeć i pachnieć heheCzrna 81 lubi tę wiadomość
-
Cheresta wrote:Ja też Pułtusk i potwierdzam pogoda wietrzna bez słońca nie to co ostatnio
A już zdążyłam się troszkę opalić bo w ostatnich dniach ostro ciśniemy na działce dzięki temu nawet nie zauważyłam a tu już 25dc. Myślę już powoli o umawianiu eMka na badania...
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
frezyjciada wrote:Flower na kiedy masz termin? Bo widzę, że jesteśmy na dość podobnym etapie
Bazylkove i Karolina
Nika kciuki za piękną betę
Reset taki babski shopping jest fajny o ile M ma cierpliwość
Ja wstawiłam brzuszek na ex-testerkach a tutaj nie chce wywołać u któreś łzów, wiem jak to boli.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:16
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Dziewczyny, beta pewnie dopiero za godzinę, oni chyba raz na godzinę wrzucają. Zawsze mam wyniki z 10:18 albo 11:18 albo 12:18. Także tego, jeśli można to dalej te kciuki proszę. Nerwicy zaraz dostanę.
Flowwer ale jak to Aga zniknęła? Coś się stało, czy poprostu znalazła inne formy życia towarzyskiego? Mam nadzieję, że jest bardzo zajęta i postanowiła zerwać z nałogiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNika, to ja też poproszę o wpisanie na maj ok 04.05.2018
Tylko jeszcze się nie zdecydowałam, czy się od-obraziłam na owulaki i termometr i idę na żywioł, czy też będę prowadziła standardowy wykres...
Pewnie zdecyduję jutro, po wynikach M. (wyniki mają być w ciągu godziny ) -
Minnie89 wrote:Dzień dobry!
Jak komuś brakuje słoneczka to mogę podesłać bo mam tu lato!
Ale dopadła mnie niechcica, i postanowiłam pracować z domu. Jestem wdzięczna losowi za taki luksus.
Karolina - a nie miałaś testować za 2 dni? chyba jeszcze nic nie jest przesądzone!
Miałam, ale z moich wyliczeń wynika, że dziś 13 dpo ale mogłam się tego spodziewać, bo w 20 dc gin nie widział nawet płynu w zatoce, więc na dobrą sprawę mogło nie dojść do owulki👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Cabrera wrote:Nika, to ja też poproszę o wpisanie na maj ok 04.05.2018
Tylko jeszcze się nie zdecydowałam, czy się od-obraziłam na owulaki i termometr i idę na żywioł, czy też będę prowadziła standardowy wykres...
Pewnie zdecyduję jutro, po wynikach M. (wyniki mają być w ciągu godziny )Cabrera lubi tę wiadomość
-
bazylkove wrote:Dzień dobry!
Witam się w pierwszym dniu @ jak zwykle to samo...
Myślałam wczoraj o Tobie, co słychać u Ciebie. Masz z ginem jakiś pomysł co dalej ? Bardzo mi przykro19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
nick nieaktualnyAgniecha chyba zatonęła w remoncie z tego, co któraś z dziewczyn pisała na ex-testerkach.
Zrobiłam jedną dietę i odpisałam na maile - uff, jestem dumna
A czuję się jak kupa, mdłości coraz silniejsze z dnia na dzień. Może jak roześlę trochę wirusków, to będzie mi lepiej, łapcie
%@#*&^&^$*%$#@$#@$%*&*)(*%*^%#^$$@$$
Bazylkove przykro mi z powodu wredoty.
Nika kciuki trzymam cały czas.Yoselyn82, Siwulec, Morusek, Karma88, Jeżowa, Malgonia, Kargo31, Minie Black, wisienka94, nenusia, Bocianiątko, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość
-
Meśka wrote:Myślałam wczoraj o Tobie, co słychać u Ciebie. Masz z ginem jakiś pomysł co dalej ? Bardzo mi przykro
Pójdę do gina i zapytam jaki jest plan, bo dłużej już tak nie mogę za dużo mnie to kosztuje. Pęcherzyki są, owulki też potwierdzone, z nasieniem wszystko w porządku i dalej DUPA. W piątek zrobię badania w 3dc i zobaczymy, wizyta dopiero po urlopie w 14 dc mam nadzieję że będzie jeszcze co podglądać.
A Ty podchodzisz do kolejej IUI?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Moje też łapcie: !@#$&^%*$#(@) to może mnie mdłości nie dopadną wcale
Uffff-nadrobić Was to trzeba tu 24h siedzieć
Nika kciuki za betę!
Reset miłego rodzinnego dnia
Pozdrowienia dla wszystkich w jamie i tych na tarasiku przed jamą :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2018, 10:40
Meśka, Kargo31, MOJE, Minie Black, wisienka94, nenusia, Czrna 81, moyeu lubią tę wiadomość