KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja właśnie jak poczytałam o Waszych segregatorach i pięknie ułożonych wynikach to mi się aż głupio zrobiło, dopiero teraz sciągałam kilka badań z alabu i zapisałam do folderu ;P. Straszna ze mnie bałaganiara w takich sprawach. W każdym razie od razu sobie przeglądam więc zapisze, może ktoś się lubi bawić w interpretacje wyników 30-latek których AMH straszy rychłą menopauzą, ale generalnie niby wszystko ok
AMH - 0,85
3dc:
Estradiol 51,5
FSH 6,7
LH 4,0 (wiem, że stosunek kiepski ale nie wiem jak wyregulować)
kilka dni przed owu:
Estradiol 254,8
FSH 5,24
LH 6,3
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Siwulec wrote:ale ktoś tu pisał że dziś środa = dzień ....
z dwojga złego to dobrze że to jego urodziny a nie Twoje, on Tobie... podczas @ miałby trochę trudniej :*
Hahaha na szczęście dziś jeszcze @ nie przyszła, więc może i ja skorzystam na pocieszenieSiwulec, Flowwer lubią tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Nika zgodnie z zyczeniem pisze
Trzymam kciuki i nie świruj bo się Bąbel stresuje
Ja dziś atakuje Invimed od rana i nie dam im spokoju póki nie przeloża mi zabiegu a potrafię być męcząca gdy na czymś mi zależySiwulec lubi tę wiadomość
19.11.2018 laparo - jajowody przedmuchane, bez endomendy
Starania od lipca 2016 r.
Synuś ❤️ 11.2014 r. -
Bajka, nie będziesz sama! Masz nasz wątek i ex testerki, więc do 40 tygodnia będziemy z Tobą
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Nika, kciuki!
A ja ostrzę sobie zęby, bo chyba dziś po południu jeszcze zakupy z Młodą- ma bal na zakończenie szóstej klasy (a w UK to jakieś mega ważne wydarzenie) i będziemy szukać dodatków do sukienki, błyszczyku itp. Cieszy mnie to bardziej niż bym miała sobie coś kupićBajkaaa, Emiilka lubią tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dzięki reset :*
Meśka to i za ciebie trzymam kciuki by ci się udało wywalczyć nowy termin
Znacie to jak nie możecie czegoś robić to się bardzo wtedy chce?
Ja bym już pościel zmieniła i może coś umyla a tu trzeba leniuchowac, może zrobię sobie chociaż kawkę i wypije na balkonie i posłucham śpiewu ptaków
No i oczywiście czytam wasMeśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Jak komuś brakuje słoneczka to mogę podesłać bo mam tu lato!
Ale dopadła mnie niechcica, i postanowiłam pracować z domu. Jestem wdzięczna losowi za taki luksus.
Karolina - a nie miałaś testować za 2 dni? chyba jeszcze nic nie jest przesądzone!Karolina90 lubi tę wiadomość
-
Karolinko przykro mi no, ale poli @ nie ma to so ie pouzywal. Te seksy w ieplodne dni maja inna wartosc
Minie ja tez zawsze sikam na owulaki za wczesnie. W tym miesiacu mnie powstrzymala wizyta u gina, ale pewnie juz jutro zaczne zeby wylapac skok
Glowa mi peka. Dzis mam przymusowy urlop, pospalam dluzej co w polaczeniu ze zmiana pogody zaowocowalo pekajaca glowa
Ale moze glod mnie w koncu z lozka wyciagnie.
Mi temperatura znow podskoczyla, pew ie znow na owulacje bedzie problem z uchwyceniem skoku. Ale od dzis zaczynam brac Donga zobaczymy, moze suple zadzialaja
Nika jestem calym sercem z TobaKarolina90 lubi tę wiadomość
-
Morusek wrote:Hej piękne witam się z Wami z pochmurnego Pułtuska. Trzymam mocno kciuki za wizyty, badania i testy Ja już w pracy... Miałam plan wczoraj wykorzystać chłopa... Ale jak wróciłam z pracy, położyłam spać młodego to padłam po prostu... Zdążyłam tylko na chłopie nogę położyć...
Morusek lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Dzień dobry!
Witam się w pierwszym dniu @ jak zwykle to samo...
Nie jestem na bieżąco, zaraz postaram się nadrobić.
Nikuś potem przytuptam do Ciebie na wątek, zapiszesz mnie na testowanie w okolicach 9 maja? :*StaraczkaNika lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Dibolek wrote:W końcu ktoś z moich okolic hehe. Ja z Ostrołęki :*
A już zdążyłam się troszkę opalić bo w ostatnich dniach ostro ciśniemy na działce dzięki temu nawet nie zauważyłam a tu już 25dc. Myślę już powoli o umawianiu eMka na badania... -
nick nieaktualny
-
W ogóle jak fajnie jak człowiek wraca na forum po paru tygodniach a tutaj tyle nowych pozytywnych bet, dwóch kresek i w ogóle wiosenne cuda
nowa na dzielni, JednaJa, Morusek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPhnappy wrote:hej - ja mam astmę. Biorę oxodil i alvesco na stale. Konsultowalam co w przypadku ciąży - mam normalnie brac. Nie mozna tylko leków typu claritine.