KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Minie Bieszczady ja się zakochałam dwa lata temu jak byłam w Cisnej na ultramaratonie bieszczadzkim i marzę o tym żeby te górki zaliczyć raz jeszcze, nie koniecznie w biegu Ps. z 3-latkiem też można zdobywać szczyty
lamka, Lunaris lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19210f0d2587.jpg
Czrna 81, nowa na dzielni, Morusek, Maja84, Karolina90, by7mistake, nadzieja73, KateHawke, Dip88, Achia, Bocianiątko, Lunaris, Nat90, moyeu lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnyO wakacyjny temat! My właśnie nie mamy pojęcia gdzie jechać, będę w 7, 8 miesiącu ciąży jak mąż będzie miał urlop czyli gdzieś gdzie będę mogła się spokojnie toczyć
Siwulec potwierdzam! My rok temu zdobyliśmy Sniezke z 2 latkaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:05
Czrna 81, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19210f0d2587.jpg
widzę cień po cichu gratuluje idziesz na bete? -
Luna1993 wrote:O wakacyjny temat! My właśnie nie mamy pojęcia gdzie jechać, będę w 7, 8 miesiącu ciąży jak mąż będzie miał urlop czyli gdzieś gdzie będę mogła się spokojnie toczyć
Siwulec potwierdzam! My rok temu zdobyliśmy Sniezke z 2 latka
Tobie to proponuje Mazury o tyle fajniesze od morza że przy jeziorkach są lasy, można ukryć się w cieniu, połazić po lasach albo popływac jakimś statkiem. Ja chyba nie wybrałabym się za daleko w tak zaawansowanej ciążyLuna1993 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySiwulec wrote:Minie Bieszczady ja się zakochałam dwa lata temu jak byłam w Cisnej na ultramaratonie bieszczadzkim i marzę o tym żeby te górki zaliczyć raz jeszcze, nie koniecznie w biegu Ps. z 3-latkiem też można zdobywać szczyty
Siwulec lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
bazylkove my lecimy na Teneryfe w maju, tez wypozyczamy autob by zwiedzic wyspe i oczywiscie obowiazkowo wjazd kolejna na wulkan Teide
Pazdzierniku 2 lata temu bylismy na Gran Canarii, tez auto wypozyczalismy i cala wyspe zwiedzilismy
Jeszcze musze zobaczyc wlasnie Fuerteventure
Minie Black jesli chodzi o Grecje to wlasnie do Zakynthos oraz na Santorini, chcialabym poleciec moze kiedys to sie stanie i polecimy juz w 3Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:15
lamka lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualnySiwulec wrote:Minie Bieszczady ja się zakochałam dwa lata temu jak byłam w Cisnej na ultramaratonie bieszczadzkim i marzę o tym żeby te górki zaliczyć raz jeszcze, nie koniecznie w biegu Ps. z 3-latkiem też można zdobywać szczyty
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/62fe1d36e5f4.jpgMOJE, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Diabolek jest krecha gratuluję
Minie Black ja długo nad tym myślałam. Już dwa lata temu jak było tam gorąco zastanawiałam się co zrobić. Ale mam koleżankę w Turcji. Mówiła że nie ma się absolutnie czego obawiać. Gadałam też z animatorami z Turcji. Opowiadali że to wszystko jest polityka. Terroryści mogą być wszędzie. Jeszcze niedawno wydawać się by mogło że Hiszpania jest bezpieczna. A co tam się dzialo w ostatnie wakacje... Wydaje mi się że w dzisiejszych czasach może być wszędzie niebezpiecznie. Ale czy z tego względu zamknąć się w domu i nigdzie nie jeździć?
Ja uwielbiam Turcję ze względu na pogode i jakość hoteli w porównaniu do ceny polecam aquasis albo utopie world. Albo Adam i Ewa. Albo jeszcze Titanic słyszałam że jest super chociaż tam nie byłam. Wybór jest duży.
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
My co roku wybieraliśmy Grecję, mogę polecić Kretę jest co zobaczyć i do tego piękne widoki. Tylko w lipcu będzie mega ciepło, no ale co kto lubi
Yos Teneryfa mi się też marzy, może za rok się udaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:16
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Minie Black wrote:Jak jesteśmy w temacie wakacji.
Mam urlop w lipcu (przerwa remontowa w zlobku) i ciągle zastanawiamy się gdzie lecieć, bo podróż z 3 latkiem i ja mogę być w ciąży (urojona też wchodzi w gre). Polecacie coś?
.
Minie, ja Turcję też lubię (choć odkąd jest niebezpiecznie to jakoś nie latam), ale w lipcu to może ewentualnie okolice Bodrum (dla mnie w okolicach Antalyi w lipcu było nie do zniesienia, bo upał mi nie przeszkadza, ale upał plus mega wilgotność tak - czułam się jak w saunie parowej). Jedno powiem na pewno - standard hoteli tureckich i ich infrastruktura a standard grecki to przepaść na korzyść Turcji.
Jak ma być chłodniej w lipcu to raczej coś bliżej Atlantyku, by była bryza (Kanary, Madera, Portugalia).
Jak się dobudzę kawą to Ci jeszcze kilka pomysłów podrzucę
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
bazylkove wrote:My co roku wybieraliśmy Grecję, mogę polecić Kretę jest co zobaczyć i do tego piękne widoki. Tylko w lipcu będzie mega ciepło, no ale co kto lubi
Yos Teneryfa mi się też marzy, może za rok się uda
bylam na Crecie, piekna wyspa, mysmy byli w czerwcu akurat tam i byl upalMój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nenusia wrote:A polecacie jakieś miejsce na Mazurach, bo chcemy się z dziećmi wybrać, ale jeszcze nie wiemy gdzie dokładnie
Jak Mazury to ja lubię te miejsca:
http://www.hotelanders.pl/
http://www.kormoranmierki.pl/
Tylko one cenowo są niekoniecznie najtańsze.nenusia lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
Dibolek wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19210f0d2587.jpg7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Ja moge polecic wyspe Malte, po prostu cudna wyspa, przynajmniej dla mnie!!
Jesli chodzi o Turcje to bylam w Alanyi, podobala mi sie, upal byl i to mocny ale mnie to nie przeszkadzalo, oczywiscie moj sie przeziebil, wchodzisz do sklepu 15 stopni, wychodzisz 40 i doprawil sie i ledwo zyl tam na urlopieWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 09:24
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
❤️❤️❤️ -
Yoselyn82 wrote:bylam na Crecie, piekna wyspa, mysmy byli w czerwcu akurat tam i byl upal
My też byliśmy w czerwcu i jeszcze dało się wytrzymać7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok