Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
Odpowiedz

KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)

Oceń ten wątek:
  • MOJE Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Minie Black wrote:
    12 luty 2 opakowania, ja na 100% nie raz kupowałam po miesiącu, wysłałam Ci zaproszenie, jeśli chcesz to wyślij mi adres do wysylki:)
    Oo super bardzo chętnie. Przyjęłam zaproszenie. Odnalazłam gdzie to jest i odkryłam cała stronę zaproszeń. Nie wiedziałam o tej zakładce.

Ja krew już oddałam. Koło południa dowiem się czy owulka w ogóle była. ;) Poproszę o kciuki. Ja powoli na dłużej wychodzę z jamy. Za tydzień wrócę na dłużej.

Czekamy na Oliwcie
    Termin 23.01.2026

11 lat starań o dzieciątko.

7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu :(

👰 39 LAT

🧑40 LAT

Rośnij maluszku 😍
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje, napisałam Ci priva

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove w który rejon Fuerteventury celujecie? Byłam tam 2,5 roku temu, wspaniałe miejsce, tam się zresztą zaręczyłam :-D byliśmy w Corralejo.

bazylkove, Jeżowa lubią tę wiadomość

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Achia wrote:
    Ja mieszkałam w Poznaniu 27lat:) gdzie zjeść to teraz nie wiem ale warto pójść w okolice katedry i nad jezioro maltańskie :) starówka obowiązkowo ;)

Ooo dzięki wielkie :*

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
    M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove, w Poznaniu to głównie Stary Rynek, a fajne knajpki z dobrym jedzonkiem otworzyły się w okolicach Środki. To spacerkiem jakies 10-15 min od Rynku przez Ostrów Tumski z Katedra :)

bazylkove lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny! Znajoma odebrała wczoraj betę i progesteron, w około 10dpo beta 10, progesteron 3. Od lekarza przykaz brania dupka 2x1 i luteina dopochwowo 1x1. Myślicie że jest szansa na utrzymanie tej ciąży? Koleżanka ma wizytę z usg dopiero za 2tyg bo teraz i tak zbyt wcześnie by było cokolwiek widać.

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Bazylkove w który rejon Fuerteventury celujecie? Byłam tam 2,5 roku temu, wspaniałe miejsce, tam się zresztą zaręczyłam :-D byliśmy w Corralejo.

Mamy hotel w Costa Calma, bardziej na południu wyspy, ale i tak wypożyczamy auto żeby zwiedzić wyspę :) Coralejo też braliśmy pod uwagę :)

a w jakim miesiącu byliście? jak temperatura?

Przepraszam że zaśmiecam wątek :*

Czrna 81 lubi tę wiadomość

7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko! <3
    1x HSG, 2x HSC,
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie jest zaśmiecanie :-D byliśmy na koniec sierpnia, temperatury były super, tzn. było gorąco ale przez wiatr było bardzo przyjemnie. Chętnie bym tam wróciła.

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na Fuercie na pewno będzie pogoda :) ja osobiście wole właśnie Costa Calma niż Corralejo (zbyt rozrywkowe dla mnie ;)). Koniecznie polecam popłynięcia na sąsiednia Lanzarote i tam Park Krajobrazowy Timanfaya :)

• Siwulec Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bazylkove wrote:
    W poniedziałek lecimy na Fuertaventurę na tydzień, tylko mamy wylot z Poznania, bo z Gdańska nie latają. Jedziemy już w niedziele żeby na spokojnie nie zrywać się nocą :) a właśnie! jest ktoś z Poznania? co tam warto zobaczyć oprócz starówki? Gdzie zjeść? :)

Stare miasto koniecznie o 12:00 żeby pozdrowić koziołki :) palmiarnia też jest fajnym miejscem do zwiedzenia :) z jedzeniem za dużo nie pomogę bo raczej nie jadam na mieście, ale ostatnio znajoma zachwalała restaurację domu przy ul. Wrocławskiej 18 - to jest blisko starego rynku.

relgwn15fhhth20g.png
    30.05 - 9dpo HCG 2,24; 04.06 - 14dpo HCG 268,80; 06.06 - 16doo HCG 496,00; 13.06 - 24dpo HCG 8619,00
    20.06 zarodek 3,4mm z czynnością serca
    02.2018 - 12tc [*] ♥️
    Siła jest kobietą <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tina niech koleżanka sprawdzi betę jeszcze raz, bo wygląda to na ciążę biochemiczną.

• bazylkove Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    To nie jest zaśmiecanie :-D byliśmy na koniec sierpnia, temperatury były super, tzn. było gorąco ale przez wiatr było bardzo przyjemnie. Chętnie bym tam wróciła.

To musiało być cieplutko :) teraz sprawdzałam jest ok 21-23 C

A byliście w Oasis Park?

1x HSG, 2x HSC,
  • Bajkaaa Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czrna 81 wrote:

Bajkaaa i jak się "naumiałaś" robić duże serduszka?

Na umiałam się tak że ja piszę cały czas z telefonu i jedna z buziek do wstawienia jest takie serduszko ❤️ ale nigdy ich nie używałam bo bałam się że mi ustnie moja wypowiedź, ale jak to się robi znakami nie mam pojęcia

nick nieaktualny, Czrna 81 lubią tę wiadomość

bhywdf9hizoki5ai.png
    Córeczka <3 Zosieńka <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bazylkove my niestety nie byliśmy. A Corralejo nam się właśnie w tego powodu podobało :-) wypozyczylismy sobie też rowery i wspielismy się na pobliską górę powulkaniczną :-D

• MOJE Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fuerteventura

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 08:49

Czekamy na Oliwcie
    Termin 23.01.2026

👰 39 LAT

🧑40 LAT

Rośnij maluszku 😍
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lamka wrote:
    Tina niech koleżanka sprawdzi betę jeszcze raz, bo wygląda to na ciążę biochemiczną.
    Jutro idzie badać, obie jesteśmy zestresowane tą sytuacją...

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak jesteśmy w temacie wakacji.
    Mam urlop w lipcu (przerwa remontowa w zlobku) i ciągle zastanawiamy się gdzie lecieć, bo podróż z 3 latkiem i ja mogę być w ciąży (urojona też wchodzi w gre). Polecacie coś?
    W tamtym roku wybraliśmy się autem do Chorwacji i generalnie spoko, ale temp 35+ i podróż 17 godz już bym chciała sobie odpuścić, bo to mają być wakacje, a nie meczarnia.

• MOJE Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eejjj wycięło mi posta... A pokazało się że dobrze dodane.
    Chciałam napisać żebyś coś cieplejszego wzięła bo na tej wyspie często wieje i szczególnie jak zajdzie słońce jest większe odczucie chłodu.

Czekamy na Oliwcie
    Termin 23.01.2026

👰 39 LAT

🧑40 LAT

Rośnij maluszku 😍
    preg.png
  • MOJE Autorytet

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grecja jest piękne, ale ja i tak lecę do Turcji. Troszkę się uzależniłam od tego kraju i ich hoteli ;)

Czekamy na Oliwcie
    Termin 23.01.2026

👰 39 LAT

🧑40 LAT

Rośnij maluszku 😍
    preg.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 kwietnia 2018, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MOJE wrote:
    Grecja jest piękne, ale ja i tak lecę do Turcji. Troszkę się uzależniłam od tego kraju i ich hoteli ;)
    W Grecji byliśmy na Zakynthos, cudownie było, taka podróż przed ślubna :) moja mama zaoferowała, że zostanie z rocznym Stasiem, a my polecielismy z 10 znajomych! Cała wyspę zwiedziliśmy autem i widzieliśmy żółwie <3

Turcja, myślałam o tym, ale czy rzeczywiście jest bezpiecznie?

Meśka lubi tę wiadomość

‹‹ 191 192 193 194 195 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ