KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Frelcia, tylko się tam nie wykrwaw na śmierć! Może to głupio zabrzmi, ale mam nadzieję że takie wielkie oczyszczanie pobudzi Twój inkubator do działania na maxa i brzuchol będzie w 100% zwarty i gotowy na kolejny transfer!
A ja chyba jednak mam owu dzisiaj, bo wczoraj musiałam się trochę zmusić do (bo padałam na Twarz i czułam się mało atrakcyjnie) a dzisiaj chodzę bez makeupu prawie a się czuje jak miss polonia . Hahaha, to muszą być hormony!Klamka82 lubi tę wiadomość
2019 początek - strata, 10 tc
Lato 2019 - druga ciąża, tym razem wszystko ok, synek z nami ❤️❤️
Obniżone AMH. Męski: Mała ilość, brak szybkiego ruchu postępowego | 2,5 r. starań -
Hej kochane, zapisuje sie na testowanie 20 kwietnia, gratuluje wszystkim, a reszcie życzę powodzeniaPCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
nick nieaktualnyKocham wakacje a ze względu na pracę=styl naszego życia nie ma opcji o wolnym w sezonie może sama z dzieckiem gdzieś się wybiorę.... W podróży poślubnej(swoją drogą o rok prawie spóźnionej) byliśmy na Dominikanie dwa tygodnie wszystko ogarnialiśmy sami, jedliśmy w tamtejszych knajpkach, wynajelismy auto żeby pojechać na drugą stronę wyspy, było mega mega mega cudownie! Zobaczyliśmy wszystko co chcieliśmy, znalazł się czas i na leżakowanie ale było cudnie! Mam nadzieję, że jeszcze kiedyś uda nam się wyrwać z tej wsi razem z dziećmi. Przez najbliższe lata jest to nierealne finansowo i czasowo ale nie zbadane są plany Boże
Malgonia, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Klamka82 wrote:Karolinko i mnie na 18.04 poproszę
Chociaż zachęcona sytuacją Dibolka pewnie siknę 15.04 10dpoKlamka82 lubi tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualnyhttps://zapodaj.net/6741171093d8e.jpg.html
Mój mały wnusio macha do Was rączkami i przesyła milion buziaków ❤❤❤nenusia, Flowwer, Bajkaaa, Siwulec, Cabrera, Jeżowa, Emiilka, Malgonia, Luna1993, KateHawke, Bocianiątko, Morusek, Kaczorka, wisienka94, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja w przychodni.. Rodzinny stwierdził, że niepotrzebnie zrobiłam ft3 i ft4.. Chciałam skierowanie do endrykologa ale mi nie dał bo nie widzi takiej potrzeby... Powiedział że mam mało żelaza przez obfite miesiączki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 11:18
-
Maja84 wrote:Dzięki kochane za miłe przywitanie
A u nas w porządku, mamy się dobrze, synek rośnie, więc rosnę i ja i taki wiercipiętek z niego już
Całuję Was mocno :* i życzę każdej z osobna, żeby się w końcu udało, bo ileż można. Co jakiś czas zaglądam do Was i czekam na te przy nickach z niecierpliwością!
Jeszcze nam tu wiruski przyślij, od weteranki dwa razy mocniej się liczą ☺Czarna81
22 cs. -
Dibolek gratulacje
U mnie narazie biel vizira a okresu od 4dni brak... Czekam do niedzieli, mam nadzieję że zobaczę w końcu ta moja śnieżynkę :-p -
Czrna 81 wrote:❤❤❤❤❤ (dziś się nauczyłam haha!)
Jeszcze nam tu wiruski przyślij, od weteranki dwa razy mocniej się liczą ☺
Ależ oczywiście! Tony wirusków przesyłamy: ^%$##@$^*(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*((*&^%$ Mam nadzieję, że są dobrze zaraźliwe, bo moją przyjaciółkę zaraziłamSiwulec, Czrna 81, Kargo31, Emiilka, MaryAnn, Bocianiątko, Morusek, Karma88, MOJE, moyeu lubią tę wiadomość
16cs - szczęśliwy!
27.11 - beta 462 mlU/ml
29.11 - beta 1114 mlU/ml
01.12 - beta 2901 mlU/ml
04.12 - beta 7617 mlU/ml
-
Vivanillka wrote:Dibolek gratulacje
U mnie narazie biel vizira a okresu od 4dni brak... Czekam do niedzieli, mam nadzieję że zobaczę w końcu ta moja śnieżynkę :-p
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
MAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
55,65 mlU/ml
tydzień ciąży:
3 5,8-71,2
4 9,5-750
5 217,0-7138
6 158,0-31795
7 3697-63563
8 32065-49571
Karolina90, Minnie89, frezyjciada, Bajkaaa, Siwulec, nenusia, Klamka82, Czrna 81, nowa na dzielni, Maja84, by7mistake, bazylkove, Cabrera, Kargo31, Emiilka, Dip88, Jeżowa, lamka, Malgonia, Minie Black, summer86, MaryAnn, Achia, gilmoregirl, KateHawke, Phnappy, Bocianiątko, Vivanillka, Morusek, blue00, Kaczorka, wisienka94, MOJE, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
2ciaze stracone
17 cykl starań
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
nick nieaktualny
-
Dibolek, kciuki za betę
Edit: ale czad! gratuluję!
Ajajaj, ale mi się usunął post, który tak misternie klepałam na telefonie
Chciałam wam napisać, jak mnie ostatnio rozbroiła moja bardzo dobra koleżanka.
Wie, że się staramy i że mam problem, w międzyczasie naszych starań ona wpadła ze swoim narzeczonym, mają już 3 miesięcznego synka, i ostatnio mówi mi tak: Nie stresuj się, a zobaczysz, że zajdziesz w ciążę NAWET NIE BĘDZIESZ WIEDZIAŁA KIEDY. Myślałam że wybuchnę śmiechem, ale jakoś się powstrzymałam i przyznałam jej rację. Nie chciało mi się nawet tego komentować, bo ona nie wie, co to znaczy dokładnie analizować każdy jeden dzień cyklu, każdą zmianę śluzu czy szyjki, każde ukłucie, kropkę na bieliźnie, czy jak duża różnica jest pomiędzy temperaturą 36,91 a 36,82 w 14 dpo. Syty głodnego nigdy nie zrozumie, to fakt.
Trochę mi wyszedł pesymistyczny ten wpis, nie odbierajcie go tak, mnie wbrew pozorom ta sytuacja bardzo rozbawiłaWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 12:05
Dibolek lubi tę wiadomość
starania od IX 2016r.
endometrioza
Dopóki walczysz, jesteś zwycięzcą. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny