KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Luna1993 wrote:Każda ciąża jest inna. Ja raz się starałam 11 miesięcy, raz 2, raz 5. To nie ma reguły.
Dibolek gratulacje
Starania od 01.2018
24.04- pierwszy cykl z CLO
27.06 - HSG jajowody drożne -
Minie Black wrote:Z tego co mnie nauczyły niezastąpione forumowiczki, to prolaktyne warto zbić, rzeczywiście cholesterol i masz zły stosunek lh/fsh, idealny jest 1:1
No wiem, mój stosunek jest "prawie" idealny, bo wynosi 2,0 Ale i tak jeszcze pół roku temu miałam rekord, bo 2,5 także jakiś progres jest, choć wiem że jest kiepsko.
Lamka co z tym cholesterolem? mogłam zrobić lipidogram w sumie to byłaby jaśniejsza sytuacja.7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Achia wrote:Dibolek gratulacje!!!
Nika mam nadzieję że się nie zamartwiasz za bardzo :*
też czekam na Nikę od rana żeby się odezwała. Mam nadzieję że nie poszła do jamy -
nick nieaktualnyDziewczyny przepraszam, że smece tak ostatnio..
Tak sobie myślę, że może zrobię jeszcze badanie ANTY PO (jakoś nie wierzę rodzinnemu, że jest ok, bo podobno mam w normie ft3 45,83% a ft4 17,95!) i może dam już spokój sobie z tą tarczyca. Będę szukać innej przyczyny.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 13:53
-
Dziewuszki widzę, że temat wysp kanaryjskich - jakby co to moje groszeczki najprawdopodobniej pochodzą z Fuerty (bo byliśmy na urlopie) Więc ja Fuertę polecam
bazylkove, reset, Minie Black, Cabrera, Emiilka, lamka, KateHawke, MOJE, moyeu lubią tę wiadomość
staramy się już ponad 2 lata - udało się!!
aktualnie 2 cykl z CLO (pierwszy bez owu) - szczęśliwy podwójnie
Maj 2017 - 13tc (8tc) poronienie zatrzymane -
Kochane moje forumowe przyjaciółki. Bardzo dziękuję za kciuki. Jak zawsze niezawodne. Właśnie odebrałam wyniki.
7dpo
Progesteron 31,7
Estradiol 233
Chyba owulka była. Miałam dwa pęcherzyki po 21 mm i estradiol 450 w dniu podania ovitrelli. Do tego tempka się utrzymuje, więc jest ok. Jedyne to czy armia się dostała i czy trafiliśmy w czasie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaefcccce9a3.png
Aha i dziewczyna z forum jednak wysłała mi ta paczkę. Dzisiaj. Do tego minie Black podarowała racepta. Bardzo wam dziewczyny dziękuję. Nie raz się wkurzam że tyle czasu siedzę na forum, ale zawsze mogę liczyć na waszą pomoc i wsparcie kiedy chowam się do jamy.
Minie Black, Phnappy, Cabrera, reset, lamka, KateHawke, moyeu lubią tę wiadomość
7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
Dibolek piękna beta gratuluję w piątek 13 moja znajoma ponoć właśnie się rozpakowywuje na porodówce. Mam nadzieję że zwalnia dla mnie brzuszek
Dibolek lubi tę wiadomość
-
Bazylkove, koniecznie lipidogram ja mam kosmiczny cholesterol ale mam bardzo dużo dobrego a bardzo mało złego
Prolaktyna koniecznie do zbicia! No i to kosmiczne LH... Może jak unormujesz prl to będzie lepiej? Masz pcos? Bo taki stosunek lh/fsh może niepokoić... Homa i insulina OK ale zbliżasz się do granicy IO z insuliną na czczo (wartość na czczo musi być jednocyfrowa)... Tak naprawdę ratuje Cię niski cukier, bo to znaczy że insulina działa Także postaraj się troche ograniczyć słodycze i produkty o wysokim IG
masz mutację PAI?
Dibolek, gratualcje!
Maja, mnie zaraź! Mnie, proszę! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 14:00
🍍FET 09.04.2022 ⛄4.1.1 💙
6 dpt beta 35.4
10 dpt beta 192
12 dpt beta 412
14 dpt beta 994
18 dpt (5+1) GS 9x5mm; YS 2mm
7+1 CRL 1 cm FHR 136
8+3 CRL 1.99 cm FHR 166
10+1 CRL 3.36 cm FHR 158
15+4 130g
17+3 200g
20+2 337g 💕córeczka
23+2 583g
26+4 925g
28+4 1125g
31+4 1764g
34+2 2200g
35+4 2350g
36+4 2475g
37+4 2840g
38+4 16.12.2022 Zosia 2815g, 51 cm miłości ❤️ 🥰👶🏻👨👩👧😍
3️⃣ IMSI 11.2021: zostało ❄❄❄❄❄ na zimowisku 🥰
2️⃣ ICSI 01.2021: ❄ 3.2.3 FET ❌
1️⃣ IVF+ICSI 2019-2020: ET 8c ❌ ❄ bl2+M3 FET ❌
🧪2x IUI 2018 ❌
⏰starania od 2016 ❌
PAI-1 4G homo, ANA 1:1280, rozsiana zaawansowana adenomioza, mięśniaki, silne skurcze macicy, Hashimoto, niedoczynność tarczycy -
Bocianiątko wrote:Bazylkove, koniecznie lipidogram ja mam kosmiczny cholesterol ale mam bardzo dużo dobrego a bardzo mało złego
Prolaktyna koniecznie do zbicia! No i to kosmiczne LH... Może jak unormujesz prl to będzie lepiej? Masz pcos? Bo taki stosunek lh/fsh może niepokoić... Homa i insulina OK ale zbliżasz się do granicy IO z insuliną na czczo... Także postaraj się troche ograniczyć słodycze i produkty o wysokim IG
masz mutację PAI?
Mutacje to coś czego jeszcze się nie dotykałam
PCOS no nie mam chyba, gin mi tylko mówił, że metabolicznie to trochę podchodzi pod PCOS (wysokie androgeny, podwyższony cukier), ale zawsze mam 1 góra 2 pęcherzyki nic więcej.
Cukier już i tak ograniczam, w gorszych momentach pozwalam sobie jedynie na czekoladę ale taką zdrową, no i orzechy ewentualnie. Fast foodów już nie jem, może ryżu trochę za dużo i ziemniaków? Zobacze co mi gin i dietetyk powiedzą Póki co na urlopie zamierzam trochę odpocząć od tych restrykcyjnych dietBocianiątko lubi tę wiadomość
7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
nick nieaktualny
-
Minie i Malgonia widzę że czeka Was pracowity weekend
Koleżanka opowiedziała dowcip, przekazuje dalej:
Bal przebierańców, dziewczyna ubrała się w białą sukienkę, położyła się na podłodze z rozkraczonymi nogami, ktoś pyta:
- a Ty za co się przebrałaś ?
- za dziurę w zębie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 14:12
lamka, Bajkaaa, Malgonia, Czrna 81, Emiilka lubią tę wiadomość
-
Hej, może co niektóre z Was mnie pamiętają.
Przyszłam podesłać troszkę ciążowych wirusków @$#%$@&**#@@#$
Nasze maleństwo waży już 306g I najprawdopodobniej jest dziewczynką. Ciąża rozwija się prawidłowo.
Mam nadzieję, że kwietniowe testowanie dostarczy nowych Ex-TesterekKarolina90, Siwulec, Emiilka, Morusek, reset, lamka, MOJE, KateHawke, Malgonia, Bocianiątko, Czrna 81, Kargo31, moyeu lubią tę wiadomość
-
MOJE wrote:Kochane moje forumowe przyjaciółki. Bardzo dziękuję za kciuki. Jak zawsze niezawodne. Właśnie odebrałam wyniki.
7dpo
Progesteron 31,7
Estradiol 233
Chyba owulka była. Miałam dwa pęcherzyki po 21 mm i estradiol 450 w dniu podania ovitrelli. Do tego tempka się utrzymuje, więc jest ok. Jedyne to czy armia się dostała i czy trafiliśmy w czasie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eaefcccce9a3.png
Aha i dziewczyna z forum jednak wysłała mi ta paczkę. Dzisiaj. Do tego minie Black podarowała racepta. Bardzo wam dziewczyny dziękuję. Nie raz się wkurzam że tyle czasu siedzę na forum, ale zawsze mogę liczyć na waszą pomoc i wsparcie kiedy chowam się do jamy.
PCOS, hiperinsulinemia, wysoki testosteron i androstendion, AMH = 17,1
armia męża OK, jajowody drożne.
3 cykle z clo, obecnie 3 cykl z aromkiem i Bomfolą. -
nick nieaktualny
-
Justyna gratuluję! Wiruski nam tu proszę rozsyłać w ilościach maxi
Jejku czy u Was też tak gorąco? Ja się prawie rozpływam...chyba mam menopauzę👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Minie Black wrote:Nie wiem jak Malgonia, ale ja to sobie aż nowe gacie kupiłam!
aż mam ochotę napisać: POKAŻ
Justyna ja Cię pamiętam ciesze się że u Was wszystko dobrze i zdrowo sobie rosniecie życzę aby druga połowa ciązy przebiegała równie pomyślnie jeśli mogę prosić żebyś w maju też do nas wpadła zawirusować trochę, bo kwietniowe wirusy zostawiam pozostałymlamka, Minie Black, JustynaG lubią tę wiadomość
-
Kochane, dziekuje za wsparcie wczoraj. To byl ciezki dzien, nie ma co.
Caly czas to ciagniecie brzucha nie daje mi spokoju i stad pytanie- myslicie ze jest jakikolwiek cien szansy ze 12dpo beta by nie wyszla?
Gdyby sie doszukiwac to w sumie nawet nie mam pewnosci czy owu byla wtedy kiedy zakladam czy chwile pozniej ehhhh gdyby @przyszla to skonczylyby sie watpliwosci a tu nic nie wskazuje zeby zamierzala wpasc z wizyta7 cs,
Grudzien 2017 - poronienie 6tc
Euthyrox 50