KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Justyna, pewnie że Cię pamiętam Super, że wszystko idzie dobrze.
Ja w większości nadrobiłam! Nikuś, cieszę się, że wizyta przyniosła dobre wieści. Wynik usg plus beta powinny Ci pozwolić na - choćby bardzo umiarkowany - optymizm. My za to zrobimy resztę i będziemy trzymać kciuki nadalJustynaG lubi tę wiadomość
* 28.02 - 9 dpo: beta 6.47, 10 dpo: beta 11.5, 11 dpo: beta 25, 13 dpo: beta 88.7, 14 dpo: beta 159,8, 16 dpo: beta 549,4, 18 dpo: beta 1360,8, 21 dpo: beta 3272
* listopad - po laparoskopii: endometrioza - usunięte zrosty na jajniku, udrożniony jajowód, wyczyszczona macica, usunięte zrosty na jelitach. Działamy!
* HBA 72% i 3% morfologii przy ogólnych b.dobrych wynikach nie mają klinicznego znaczenia!
* PCOS, dodatnie ANA i ASA, ujemne AOA i APS, Euthyrox, Metformina, Bromergon, mutacje MTHFR i PAI1 - hetero. -
nick nieaktualnyMała takie gniecenie też miałam kilka razy bez ciąży i w mojej głowie oczywiście była urojona może siknij na jakiś test?
Bazylkove podpisuje się rękami i nogami pod tym, co napisała Bociek. LH zdecydowanie do zbicia, tarczyca ok, cholesterol nic nam nie mówi bez lipidogramu.
Moje super wyniki
Mój mąż ma dzisiaj imieniny i nawet zjadłam sushi Kropek chyba lubi.
Karolina też byłam w podróży poślubnej na Kos!
Mazia 4 cykle to bardzo krótkie starania i absolutnie nie świadczą o jakichkolwiek nieprawidłowościach, możecie po prostu nie mieć szczęścia. Nie wiem czy narzekanie na tym etapie jest do końca na miejscu.
My planujemy gdzieś lecieć w czerwcu, bo podobno lepszy krótki lot niż długa podróż samochodem. Ja bym bardzo chciała Hiszpanię albo Portugalię.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2018, 14:39
Karolina90, Emiilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja się zapisałam ekspresowo do ginekologa. Jeśli @ nie przyjdzie to w ten poniedziałek i to na NFZ :-o jestem w ciężkim szoku że wizyta na NFZ tak szybko.
Luna1993 lubi tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb8fd1a299d2.png
Taką mam aplikacja od 3 lat7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Minie Black wrote:Nie wiem jak Malgonia, ale ja to sobie aż nowe gacie kupiłam!
Ja już wiem, czemu Ci się nue udaje!!! Bo to trzeba bez! Nie dziękujKlamka82, nenusia, Luna1993, Minie Black, Siwulec, Morusek, Cabrera, Czrna 81, summer86, Dip88, Emiilka, KateHawke, nowa na dzielni, Kotowa, blue00, Yoselyn82, JustynaG, JustynaG, Kingulla, Nat90, moyeu lubią tę wiadomość
-
Malgonia wrote:Ja już wiem, czemu Ci się nue udaje!!! Bo to trzeba bez! Nie dziękuj
Klamka82 lubi tę wiadomość
-
MOJE wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/eb8fd1a299d2.png
Taką mam aplikacja od 3 lat
Też mam tą apke
Jak się zbija LH?7dpt: 174 mIU/ml, 9dpt: 389 mIU/ml, 11 dpt: 755 mIU/ml, 12 dpt jest pęcherzyk 4 mm, mamy serduszko!
1x HSG, 2x HSC,
M: fragmentacja DNA 7.5%, HBA 81%, Kariotypy ok -
Vivanillka wrote:Rozłożyłas mnie na łopatki
A co, Ty tez w gaciach sie starasz... ta edukacja seksualna z Bravo Girl zbiera zniwo :pJustynaG lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny