KWIETNIOWE TESTOWANIE 2018 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAchia wrote:CHyba żart... Mogliby wprowadzić bezpłatne leczenie niepłodności, dostęp do lekarzy, badań, dostępne terminy itp a nie takie coś...
-
My pojechaliśmy na weekend do Torunia, ale dziś 14dc i owulaki wychodzą ledwo widoczne, szkoda, myślałam, ze będzie toruńskie dziecko i kiedyś je tu przywieziemy i pokażemy hotel i powiemy "patrz dziubasku! Tu powstałeś!"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2018, 15:32
nenusia lubi tę wiadomość
-
Nat90 wrote:My pojechaliśmy na weekend do Torunia, ale dziś 14dc i owulaki wychodzą ledwo widoczne, szkoda, myślałam, ze będzie toruńskie dziecko i kiedyś je tu przywieziemy i pokażemy hotel i powiemy "patrz dziubasku! Tu powstałeś!"
Idąc tym tropem powinnam córce pokazać kafelki w łazience w domu rodzinnym... :-pnenusia, Morusek, lamka, Nat90, Klamka82, Emiilka, Minie Black, Lunaris, KateKum, wisienka94, Barbarka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyVivanillka wrote:Idąc tym tropem powinnam córce pokazać kafelki w łazience w domu rodzinnym... :-p
Morusek, Vivanillka, Nat90, Emiilka, Lunaris, moyeu lubią tę wiadomość
-
Hehehehe ;d my aktualnie mieszkamy u dziadków męża, bo sprzedaliśmy swoje mniejsze mieszkanie i kasę wpłaciliśmy na nowe które za miesiąc dopiero będzie oddane do użytku także jeszcze Ok 3 miesiące musimy sie przemęczyć, a koczujemy u nich na poddaszu i mam wrażenie, ze u nich wszystko słychac, także na gorący okres przed owulką postanowiliśmy wyjechać, ale chyba trzeba będzie kończyć 'pracę' po cichutku u dziadków yhhhh
Klamka82, Lunaris lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny tak sobie teraz myślę. Czy jest sens brać dupka skoro 7 dpo progesteron wyszedł 31?
Od dzisiaj powinnam brac.7.02.2019 NASZE dwa Aniołki odeszły w 11 tygodniu
👰 36 LAT
AMH 17.11 (1.05-55)
AMH (2021 rok) 25.2
ANGELIUS- zabieg jajniki i reszta u mnie ok.
🧑37 LAT
Nasienie słabe 09.2021
Liczba plemników 12 mln ( norma od 39 mln)
Morfologia 2%
Lepkość za duża
Starania o dzieciątko od 9 lat 😔😔😔
Nasienie 03.2022 😰😰😰
Liczba 6,9
Morfologia 2%
09.2023
Za mała ilość żeby zrobić morfologię 😭
07.12.2023 zabieg żylaków powrózka nasiennego 🙏
CZEKAMY NA CIEBIE MALUSZKU ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMOJE wrote:Dziewczyny tak sobie teraz myślę. Czy jest sens brać dupka skoro 7 dpo progesteron wyszedł 31?
Od dzisiaj powinnam brac.
Ale moim zdaniem Ty proga masz pięknego i dupek niepotrzebny. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie odzywam się, bo...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/257416151046.jpgMorusek, Jeżowa, JustynaG, Minnie89, Yoselyn82, Nat90, Phnappy, Luna1993, blue00, Lunaris, KateKum, KateHawke, MaryAnn, Emiilka, Karma88, wisienka94, moyeu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:Dziewczyny, chyba wszystkie mnie wyprzedzicie z testowaniem. A ja nie mam ŻADNYCH objawów takich jak zawsze, cycki miękkie i nie bolą, tylko jajnik właściwie kluje co jakiś czas. Więc raczej zaczynam myśleć że nie tym razem...
Ja w pierwszej ciąży nie miałam ŻADNYCH objawów do 10-11 tc.Vivanillka, Minnie89 lubią tę wiadomość
-
Klamka82 wrote:Badałaś proga?
Ja w pierwszej ciąży nie miałam ŻADNYCH objawów do 10-11 tc.Minnie89 lubi tę wiadomość
-
Klamka, Vivanilka - dzięki, to jest jeszcze nadzieja. Chociaż w sumie jestem wdzięczna że nie mam objawów @, bo co miesiąc mam masakre od 8-10 dni przed.
Proga nie badałam, myślicie żeby sie wybrać na wszelki wypadek?Vivanillka, Klamka82 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry witam się z Wami po całym dniu bieganiny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5539b7bcb715.jpg
Mój owulak ciemnieje taka jestem podjarana ze aż żałuje ze ten cykl odpada ale bawię się przednio
Morusek trzymam kciuki za jutrzejszego sika, oby widok testu cieszył tak ja mnie moje owulakiBocianiątko, Morusek, Luna1993, Czrna 81, Lunaris, MOJE, JustynaG, Emiilka, Malgonia, nenusia lubią tę wiadomość
-
Siwulec wrote:Dzien dobry witam się z Wami po całym dniu bieganiny
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5539b7bcb715.jpg
Mój owulak ciemnieje taka jestem podjarana ze aż żałuje ze ten cykl odpada ale bawię się przednio
Morusek trzymam kciuki za jutrzejszego sika, oby widok testu cieszył tak ja mnie moje owulaki
Siwulec jeśli mogę zapytać dlaczego spisujesz na straty ten cykl? -
nick nieaktualnyMinnie89 wrote:Klamka, Vivanilka - dzięki, to jest jeszcze nadzieja. Chociaż w sumie jestem wdzięczna że nie mam objawów @, bo co miesiąc mam masakre od 8-10 dni przed.
Proga nie badałam, myślicie żeby sie wybrać na wszelki wypadek?Minnie89 lubi tę wiadomość